Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pro ženy: 5 rad na cestě ke svobodě

/
  • Svobodná, šťatná a úspěšná...
    Svobodná, šťatná a úspěšná... (profimedia)
    20. října 2016 ● 16:00

    Stále v poklusu, ve vleku povinností, které si často samy naplánují.  Dokonalé, unavené a nespokojené s tím, že jsme neodškrtly všechny úkoly v diáři,  navíc nedostatečně oceněné, málo placené, málo obdivované, málo milované. Pomohou čáry, smiluje se osud, nebo existuje jiná cesta? Pokud dodržíte pět zásad, situace se sice nezlepší mávnutím proutku, ale odměna se dostaví brzo.

  • 1.

    1. Ostatní nejsou jasnozřiví, řekněte jim jasně, co chcete

    Zní to obyčejně, ale ve skutečnosti je to jedno z velkých životních kouzel, umět ostatním sdělit, co si přejete. Možná si myslíte, že dobré zboží se prodá samo, ale není to pravda. Nikdo nebude zjišťovat, jestli to, že je doma čisto, je vaše zásluha, muži nepoznají, že orgasmus jen hrajete a čekáte, až se jednou dotknou správného místa sami od sebe, v práci vaše skromnost na nikoho dojem neudělá.
    Chcete své sladkosti? Nebojte se o ně přihlásit.

  • 2.

    2. Žijte svůj život

    Možná máte pocit, že skrz svého muže a své děti dosáhnete uspokojení a úspěchu, ale to nemusí být vždycky spolehlivá cesta. Rodina není majetek, děti vyrostou, manžel může odejít a najednou stojíte sama a ty úspěchy, na kterých máte podíl, vám nepatří.  Vaše vlastní vítězství vám ale nikdo vzít nemůže.

  • 3.

    3. Když bojujete, jděte do toho naplno

    Říkali vám, že máte být hodná a laskavá a vy taková jste. Máte pro ostatní pochopení, ctíte zásadu, že „moudřejší ustoupí“… a máte pocit, že s vámi kdekdo zamete. Uvědomte si, že když už vstupujete do konfliktu, musíte mít připravené zuby a drápy a vaše okolí si musí být vědomo, že teď stojí proti vlčici, ne proti králíčkovi. Vlčici stačí jen ukázat zuby, před králíčkem necouvne nikdo. Pokud okolí dáváte najevo, že raději ustoupíte, budete vy tím, kdo bude napaden jako první.

     

  • 4.

    4. Sny se musí plnit

    Bez snů by se nám žilo těžko, ale není dobře sny přísně oddělovat od skutečnosti. Někdy chybí jen krůček, abyste se stali součástí svého snu… a je škoda ten krok neudělat jen proto, že se bojíte.

     

  • 5.

    5. Nepovažujte cizí úsudek za lepší, než svůj vlastní

    Je to ženská nectnost, nedůvěra ve vlastní schopnosti. Ženy často čekají, že přijde někdo, vyšší autorita, která jejich konání posvětí, podpoří… Nestačí jim říct „jsi dobrá, pojď“, chtějí to slyšet znova a znova, ujišťovat se, že to není jen jejich názor, že mají širší podporu, jenže pokud běžíte závod, těžko vás soupeř bude ubezpečovat, že jste lepší. Neztrácejte zbytečně šance sebepodceňováním. 

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz