Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Test osobnosti: Kde jste doma?

/
  • Který z výhledů je vám nejbližší?
    Který z výhledů je vám nejbližší? (archiv)
    3. října 2017 ● 12:22

    Kdo jste a kam jdete? Každý z nás v životě někam směřuje, každý má nějaké poslání. Ve kterém z obrázků se cítíte nejvíce doma? Vyberte si a zjistěte o sobě něco víc. 

  • 1.

    1.

    Tráva rozfoukaná větrem je nádherným příkladem života a jeho přirozených zvratů a změn, které způsobuje. Jste inteligentní člověk s bohatým duševním životem. Potřebujete samotu, abyste mohli přemýšlet o světě.

     

    TIP: Je na čase, abyste aktivně pracovali na vašem emocionálním uzdravení. Nebojte se řešit staré bolesti nebo nepohodlí.

  • 2.

    2.

    Cesty, po kterých chodíte, jsou tu pro podporu. Život sám je tu proto, aby vás podpořil. Snažte se víc využívat svou duchovní stránku, necháte se snadno rozptýlit okolím.

     

    TIP: Je načase, abyste překonali své strachy a posunuli se ve všech aspektech života. Přestaňte klopit pohled k zemi a rozhlédněte se kolem sebe. Máte velkou sílu, stačí, když se ji naučíte využívat.

  • 3.

    3.

    Světla, hudba, vzrušení. Jste kreativní a milujete lidi kolem, společnost vás nabíjí. Je ale důležité, abyste si uvědomili, že nejen ruch velkoměsta vás nabíjí. Zkuste čerpat i z přírody, poskytne vám to nový pohled na věc. Zaměřte se na vytváření zdravé rovnováhy ve vašem životě mezi prací, rodinou, osobními úkoly a okolí.

     

    TIP: Nejlepší způsob, jak zpracovat svou kreativitu, je dát jí prostě průchod. Buďte sami sebou v každém okamžiku.

  • 4.

    4.

    Pokoj, chlad a klid. Tok vody je jedním z nejvíce meditativních a léčebných prostředí, do kterých se můžete dostat. Vaše mysl a tělo vás žádají, abyste mu poskytli více času na mír a rozjímání. Je načase, abyste opravdu naslouchali tomu, co vám vaše srdce říká. Použijte svou intuici.

     

    TIP: Pokud neslyšíte své srdce ani intuici, je něco špatně.

     

  • 5.

    5.

    Krása listů podzimu jsou podstatou nových počátků, které přijdou. Musíte si odpočinout od věcí, které vám škodí a odčerpávají energii. Nechte na chvíli ostatní, aby se ujali řešení problémů a vy se zaměřte se na to, na čem opravdu chcete pracovat. Je důležité, abyste cítili rovnováhu a neměli pocit, že jste chyceni v síti povinností a očekávání.

     

    TIP: Dělejte to, co považujete za důležité vy, ne to, co považují za důležité ostatní.

  • 6.

    6.

    Život a energie uvnitř lesa jsou nejčistší a nejvyšší duchovně nabitá energie, kterou můžete najít. Jste stará duše, která touží po klidu a čistotě. Vězte, že jste milovaní, dokonce i když nemáš kolem tebe nikoho, kdo vám to říká. Pokud se cítíte osamoceně nebo vám lidé nerozumí, není třeba zoufat. Energie je tvorba. Stvoření je láska. Tvorba je vy. Když vysíláš lásku do života, dostaneš lásku zpátky.

     

    TIP: Zkuste poslat lásku všem, koho znáte. Posílejte lásku ke stromům, rostlinám, zvířatům nebo lidem obecně. Dostanete lásku zpět.

  • 7.

    7.

    Krásný den v uklidňující a příjemné krajině. Krásná modrá obloha nevěstí bouřky. Jste jedinec, který se cítí bezpečně, jen se zřídkakdy pouštíte do něčeho nového.  Je čas, abyste pracovali na, vytvoření co nejlepšího života.  Máte sílu dělat cokoli a jediné, co musíte, je odhodlat se.

     

    TIP: Když si uvědomíte, kam chcete, aby váš život cítil, posíláte toto hlášení ven do vesmíru a požádáte, aby se to stalo. Musíte být konkrétní.

     

  • 8.

    8.

    Graffiti je kreativní a provokativní. Když lidé vidí graffiti, buď obdivují dovednost umělce, nebo se zlobí, že poškodil budovu. Potřebujete být otevřenější, pokud jde o názor ostatních lidí. Ne vše je černé a bílé, ani by nemělo být. Musíte činit rozhodnutí založená na tom, že vidíte každou situaci ze všech úhlů. Je to jediný způsob, jak jít o něco spravedlivým způsobem. Chystáte se podívat na problém jako zatěžující situaci nebo krásné umělecké dílo?

     

    TIP: Vyrovnejte se s tím, co si vážíte a oceňujete ve svém životě. Zvažte vše, ale rozhodněte podle sebe.

  • 9.

    Obraz dokonalé lilie symbolizuje spokojenost. Máte pocit, že váš život je tak šťastný a v klidu, jak může být. Žijete pravidelným životem a příliš nevybočujete. Omezení jsou však hlavně ve vaší hlavě a překážky nejsou tak nepřekonatelné, jak by se mohlo zdát.

     

    TIP: Nejlepší den vašeho života by mohl být zítra. Prostě se odhodlejte. 

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz