Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Peříčkový test osobnosti: Které pírko je to vaše?

/
  • Které je to vaše?
    Které je to vaše? (archiv)
    22. února 2018 ● 10:00

    Peří lidé často přičítali magickou moc, dokonce se traduje, že pokud najdete ptačí pírko a fouknete na něj, splní se vám přání.  Svůj význam mají i barvy. Zvolte pírko a otestujte se. 

  • 1.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Pokud jste vybrali toto pero, jste perfekcionista. Cítíte se špatně, když něco nejde, jak jste plánovali. Lidé, kteří si vybrali první pero, jsou ovšem také nápadití a chtějí být nadřazení.  Rádi vystupují jako vůdci.

     

  • 2.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Ti, kteří si zvolili druhé pero, se dokáží přizpůsobit novému prostředí, ale radši jsou sami. Také se rychle učí a milují poznávání nových věcí. Ke svým blízkým se chovají loajálně a jsou jim vždycky oporou.  

  • 3.


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Lidé, kteří si vybrali třetí pírko, se narodili jako podnikatelé. Milují nové podniky a aktivity, všechno se snaží dotáhnout do úspěšného konce.  

  • 4.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Pokud jste se rozhodli pro čtvrté peříčko, hledáte harmonii. Jste štědří, rádi pomáháte ostatním a nejlépe se cítíte ve společnosti svých blízkých.

  • 5.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Toto peříčko si vybírají lidé, kteří jsou umělecky zaměření a kreativní. Někdy však nemají dostatek sebevědomí a nedokážou své vize prosadit.

  • 6.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Ti, kteří si zvolili toto pírko, jsou nezávislí a orientovaní na výkon. Velmi tvrdě pracují na dosažení svých cílů. Nemají ale příliš vřelé vztahy k ostatním a dlouho trvá, než si pustí někoho k tělu.  

Klíčová
slova

test osobnosti peříčka barvy

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz