Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jaká jste milenka? Střelkyně jsou spontánní, Lvice vás vždy potěší

/
  • (iStock)
    4. května 2018 ● 06:00

    Co pro vás znamená sex? A jaká jste v posteli? Některé ženy jsou divoké, jiné romantické a některým sex skoro nic neříká. Jak jste na tom podle vašeho znamení zvěrokruhu?

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Pokud jste se narodila ve znamení Berana, patříte mezi nejlepší milenky. Vy moc dobře víte, co chcete a nebojíte se to taky nahlas říct svému partnerovi. To je fantastické, a to na vás muži v posteli obdivují. Ženy Beranice by muži měli uctívat, kudy chodí, protože pokud spí právě s nimi, nic lepšího je nemůže potkat.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    I když Býk je horkokrevný a miluje červenou, v posteli to platí jen tehdy, když má dobrou náladu. Ženy narozené ve znamení Býka bývají při milovaní báječné, ovšem jen když na to mají chuť. Když ne, budete to s nimi mít těžké a bude to vyžadovat vaši pozornost a trpělivost.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženkyně jsou v posteli jsou podobné jako v životě. Potřebují mluvit, objevovat a cítit se vzrušeně. Ženy narozené v tomto znamení rády experimentují, rády mění polohy a sexuální život dokážou ozdobit různými způsoby. Ovšem jen do té doby, než je začnete nudit. Pak se možná začnou poohlížet po novém vzrušení.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Ženy narození ve znamení Raka vás nadchnou svou krásou a budete toužit po tom, abyste se stali jejich otroky. Tyto ženy mívají potíže s vyjádřením své sexuality, protože jim jde hlavně o city. Musí proto najít správného partnera, aby si uvědomila, že sex není nic špatného a mohla naplno rozvinout tuto stránku své osobnosti. Jakmile bude mít vedle sebe toho pravého, bude velmi vášnivá.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvice jsou mnohem víc sexuálně založení než Lvi muži. Jsou méně líné, muži se rádi povalují a nechávají se obskakovat. Lvice projevují velký zájem o partnera a chtějí ho vždy potěšit. Jsou nadšené, když se jim to povede a velmi rády tenhle druh potěšení dávají. Na ně se můžete v posteli spolehnout!

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Pozvat si do postele Pannu může být utrpení, protože Panny rády ponižují a kritizují. Nikdy pro ně nebudete dost dobří, takže na to se připravte. Na druhou stranu pro vás může být právě to přitažlivé. Musíte také vědět, že Panny potřebují dost času na odpočinek a důvěrnosti. A s Pannami vám nehrozí, že by o svém sexuálním životě diskutovaly s jinými lidmi.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Ženy narozené ve znamení Vah chtějí v posteli hlavně dobře vypadat. Na jedné straně projevují svou sexualitu, na druhou stranu jsou v posteli nejisté. Mají totiž problém se sebedůvěrou, což se může stát pro partnera nesnesitelným problémem. V případě, že mají Váhy vedle sebe správného partnera, budou experimentovat a chtít vyzkoušet všechno, co se objeví ve vaší hlavě a mysli. A bez problémů o tom budou mluvit.

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Naprosto nejlepší milenky. Štírky jsou dobré v posteli v jakémkoli věku, ať jsou hubené nebo tlusté, je to fuk. S nimi zažijete při milování uragán. Sex s ženami narozenými v tomto znamení je vášnivý a spontánní, přesto přemýšlivý a uspokojující. Nikdy nemá problém být iniciativní a kdykoli si řekne, co sama potřebuje. Může vypadat pro muže jako velká výzva, ale ve své podstatě jen potřebuje někoho, kdo by respektovat její touhy.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelkyně jsou femme fatale. Jsou schopné předvést striptýzové představení, jen aby vás rozvášnily. Jsou velmi spontánní, někdy trochu nemotorné a plaché, ale vždy hledající způsoby, jak probořit v posteli zeď. Udělá všechno, co je v její moci, aby se vám maximálně oddala. Je ochotná splnit vaše tajné erotické fantazie, a to tak, že se vám nebude chtít věřit. Ony jsou tvůrkyně vašich erotických snů. Dostat je do postele je štěstí.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    S ženami narozenými ve znamení Kozoroha můžete naplánovat manželství a mít disciplinovaný vztah, ovšem spontánnost neočekávejte. Sex s ní budete mít jen tehdy, když to dovolí plán a zbyde nějaký čas, pak se možná můžete těšit na nějaké ty erotické radovánky. S těmito ženami to nikdy nebude o okamžitém chtíči, s nimi budete muset sex plánovat.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnářky vám mohou přichystat nečekaná překvapení, pokud jde o sex. Jejich mysl je plná fantazie a může se projevit i v posteli. Vodářky potřebují někoho, kdo je dost zajímavý a kdo je ochoten experimentovat třeba i v přírodě nebo na nejnečekanějších místech, která si můžete představit. Rozhodně se k nim nehodí uzkoprsí muži nebo tací, kteří neocení její fantazii.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby nejsou tak moc náruživé, a někdo by mohl dokonce říct, že jsou trochu dětinské – pokud jde o sex. Jsou plaché a citlivé, obvykle předstírají, že jsou svobodné, ale ve skutečnosti nemají rády, když se někdo pokouší dostat do jejich duše. Aby si užily i sex, potřebují někoho, s kým mohou sdílet skutečnou intimitu. Když najdou muže, s nímž se cítí v bezpečí, budou kreativní a rády vyzkouší v posteli cokoli.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz