Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co se máte letos ještě naučit? Býci musí najít sami sebe, Raci otevřít své srdce

/
  • (iStock)
    6. června 2018 ● 07:07

    Je už sice červen, ale co všechno jste udělali pro to, abyste byli spokojenější a šťastnější? Podle zvěrokruhu byste měli ještě letos zvládnout naučit se následující. Nenechte si utéct příležitost a jděte na to hned teď. Život nečeká, takže nepromarněte příležitost.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Letošní rok je rokem, kdy byste se, Berani, měli především rozhodnout, co skutečně chcete dělat. Dozvíte se některé velké pravdy a taky budete muset vyřešit přetrvávající problémy ve svém životě. Začnete více naslouchat intuici a využijete ji nejen v práci, ale i osobním životě. To vše bude příprava pro to, abyste své schopnosti prohloubili v dalším roce.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    V tomto roce musí Býci především najít sami sebe. Po mnoha měsících nejistoty začnete tedy konečně chápat, proč se věci dějí tak, jak se dějí. Středobodem celého roku je Venuše, díky čemuž se naplní vaše osobní sny a také podnikatelské záměry. V tomto roce vás čeká štěstí.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci, letos byste měli konečně začít s projektem, o kterém jste dlouho snili. Překročte svou komfortní zónu a začněte konečně budovat něco sami pro sebe. V minulosti jste sice pociťovali stagnaci a nedůvěru v sebe sama, ale letos najdete sílu udělat nejen první krok, ale taky další. Ano, letos vás čekají velké věci!

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Letos byste měli, Raci, otevřít srdce lásce. Nezáleží na tom, jestli jste single nebo šťastně vdaní nebo ženatí, je to prostě rok, kdy je středem všeho láska. Ať už je to přátelství, romantický vztah nebo sebeláska, měli byste upřednostnit osobní život před pracovním. Ujistěte se, že váš život je zaměřený na to, na čem skutečně záleží – na lidi, které milujete, lásku i práci, kterou máte rádi.

     

     

  • 5.

    Lev

     

    Autor: iStock

     

    Lvi, letos vyražte někam, kde jste ještě nebyli. Jezdit stále na stejná místa není ideální a vy byste v tomto roce měli neustále testovat něco nového. Rozšiřujte si obzory, poznávejte nové lidi, zkoušejte všechno, co jste si vždycky přáli zkusit. Zjistíte, že v životě je hodně radostí, stačí se jim jen otevřít a dát jim šanci.

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Uplynulé dva roky Panny intenzivně řešily nejrůznější vnitřní války, takže je na čase udělat nějaké pevné rozhodnutí. Je to rok, kdy musíte udělat krok i do neznáma, Panny. Buď budete stoupat nahoru a profitovat, nebo se budete muset vyrovnat s tím, že jste sice zkusili něco nového, ale není to navždy.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    V tomto roce musíte, Váhy, dokončit to, co jste začaly řešit už v roce 2016. Jedině tak dosáhnete prosperity. Jde hlavně o vytváření vážných vztahových závazků a zajištění finanční stability. Chce to ale nahlédnout do svého nitra a pochopit, kdo skutečně jste.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    V tomto roce stojí při vás, Štíři, planeta Jupiter, která znamená, že byste si měli vybudovat život podle svých snů. Začněte znova a pořádně. Udělejte si pořádek ve vztazích, práci i dalších oblastech svého života – jedině pak sklidíte ovoce na spoustu dalších let dopředu.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci, v letošním roce byste měli udělat významné změny ve svém životě. Ať už dáte konečně výpověď z práce, v níž se necítíte dobře, nebo jen změníte každodenní rutinu. Je to rok, kdy se nestabilní mosty zhroutí, a vy tak zjistíte, že je to to nejlepší, co vás mohlo potkat. Na laně jste viseli až moc dlouho. Tráva je zelená i jinde. Jen se nesmíte bát.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi, začněte cestu do neznáma. Jedná se o rok, v němž na vás čekají věci, které jste nikdy předtím nedělali. Možná navštívíte nová místa nebo zkusíte novou práci. Je to rok, kdy budete sami sebe překvapovat svými schopnostmi a bystrými postřehy. Uvidíte, že všechny vaše minulé starosti se rozpustí, když začnete žít hlavně pro své vlastní zájmy. Přestaňte se starat o druhé, starejte se o sebe.

     

  • 11.

    Vodnář

     

    Autor: iStock

     

    Vodnáři, měli byste se letos naučit spolupracovat s ostatními. Zatím vám to moc nešlo. Přitom moc dobře víte, že týmová práce přináší výsledky, a to mnohdy větší, než když pracujete sami. Proto je ve vašem nejlepším zájmu, abyste byli dobrými partnery a taky šéfy. Zlepšete svůj přístup k lidem, podporujte empatii, soucit a buďte nezištní. Je to výzva, ale odměny budou nedocenitelné.

     

  • 12.

    Ryby

     

    Autor: iStock

     

    Ryby by letos měly změnit svůj život – pro své vlastní dobro. Ryby, kvůli všem důkazům, které vám život v posledních letech dával, je nyní čas podniknout důrazné kroky. Naslouchejte více vnitřnímu hlasu. Víte, kam chcete jít, tak jděte! Možná se vám nebude chtít, ale tuhle výzvu musíte přijmout, aby došlo ke změně.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz