Rituál na pro složení zkoušky

Barvou tohoto rituálu je oranžová, oranžová by měla být  i svíceVezměte si papír a tužku a napište si na papír:

„Složil/a jsem úspěšně zkoušku" nebo

„přijali mě na vysokou školu" nebo

„nastupuji do kurzu a mám na to dostatek financí" nebo

„potkal/a jsem správného učitele,

dostal/a jsem informace, které mne posunou dál."

Napište si takovou větu, která vyjadřuje to, co právě řešíte. Jakmile máte větu napsanou, vezměte si do ruky kámen tygří oko. Zavřete oči a snažte se, co nejvěrohodněji si představit, jak stojíte právě nyní v tomto okamžiku suverénně před komisí, která vás zkouší. Ve své představě sami sebe uvidíte, jak se z vás sypou informace. Měli byste mít pocit vítězství. Sledovat svůj pocit, je velmi důležité. Potom si představte, jak všichni kdo vás zkoušejí, vstávají. Jak tleskají, jak vám podávají ruce. Mám to! Podařilo se"! Potom otevřete oči. A začnete psát na papír větu:

„Složil/a jsem úspěšně zkoušku. Děkuji. Jsem dobrá/ý. Všechno zvládám perfektně. Daří se mi dosahovat na své cíle. Jsem opravdu úspěšná/ý a šikovná/ý.

Můj život je úspěch. Já jsem úspěch. Každý den jsem lepši a lepší. Každý den jsem chytřejší a chytřejší. Každý den jsem kvalitnější. Jsem prostě úžasná/ý a jsem sama/sám se sebou velmi spokojená/ý."

Když budete psát tyto věty, pište je pořád dokola. Večer usínejte s urputnou myšlenkou, před spaním si svůj plán pročtěte. Upněte se na svůj cíl jako na něco, co prožíváte právě teď. Jestli to uděláte včas, ke zkouškám půjdete bez trémy. A uděláte je. Pozor, rituál vás má zbavit trémy, bez znalostí vám bude rituál k ničemu.