Lvi, Střelci a Berani

Budete potřebovat hodně trpělivosti a komunikace, jsou tam i malé rozmíšky. Jsou tam i hmotné zisky a můžete objevit skryté možnosti nových přivýdělků. Lvi si budou moci uplatnit skryté talenty. Pozor na závist! V lásce to tato znamení mají spojeno s dobrou komunikací, společenskými akcemi, které ne vždy vyjdou tak jak jste chtěli, ale překvapení tomu dá korunu!

Ryby, Raci, Štíři

Budete si potřebovat vše rozplánovat a jít po malých krůčcích dopředu. Vypadá to na drobné mrzutosti, které mohou být papírového původu. Boží oko vám dává nadhled a sílu nepřipouštět si cizí negativní energie. Čeká vás také milá společnost a celkově radost v oblasti srdeční. V každém případě si dávejte pozor na lidi kolem sebe, protože každá legrace něco stojí. Celkově byste tento přechod dvou období měli mít pozitivní.

Váhy, Blíženci, Vodnáři

Hodně komunikace, cestování. Blíženci budou schopni cestování využít i pro svou reklamu. Vodnáři budou radit druhým lidem a Váhy budou loajální a to především v partnerských stabilních vztazích. Pokud nemají vztah, budou oťukávat, co by mohlo přijít nového.

Kozorozi, Býci, Panny

Napřed tu jsou starosti a těžká hlava. Býci mají rádi svou stabilitu, takže se z nastávajících změn budou trochu stresovat. Jinak tu mají tato znamení výdaje, které se jim okotí a přijdou zpět. Je tu tlak na nové uvažování, nové věci a systémy. V momentě, jak se do toho začlení, tak jim to půjde velmi dobře. V srdečních věcech si budou dávat drobné odměny, které jim budou dělat radost a budou odměňovat svou přízní a dárky i lidi ve svém okolí.