Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Velký horoskop na březen: Kozorozi i Štíři se budou seznamovat, Blíženci se prosadí

/
  • Co vás čeká v měsíci březnu? Hvězdy už to ví!
    Co vás čeká v měsíci březnu? Hvězdy už to ví! (iStock)
    28. února 2020 ● 06:00

    Tento měsíc vám odhalíme nové příležitosti a nečekané komplikace. Měsíc březen je plný velkých změn, na které byste se měli připravit. Jaké události vás neminou? To musíte vědět!

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, vaše intuice se v březnu dostává ke slovu. Překypujete tvůrčí energií a vaše myšlenky jsou bystré. Díky tomu si otevřete cestu k povýšení nebo tučnější výplatě. Úspěšní však nebudete jen v práci. Také láska vás objímá hřejivými paprsky a slibuje vstup do prvního jarního měsíce v romantickém duchu. Není divu, že se vás drží dobrá nálada. V mnoha ohledech uděláte krok kupředu.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Měsíční paprsky spolu s Afrodité drží nad Býky ochrannou ruku. Díky vesmírným velikánům svítá na lepší časy v mnoha životních oblastech. Uždibujte z tohoto lahodného menu a přemýšlejte, zda si jako hlavní chod naservírujete lásku, kariéru nebo rodinné zázemí. Z vesmíru k vám proudí i silný rezervoár energie. Můžete protáhnout ztuhlé svaly a dostat se do kondice, nebo vyrýsovat postavu do plavek.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, skok do nového měsíce bude skoro zlomovým! Do 17. března máte schopnost prosazovat svou vůli a strhávat pozornost druhých. Pozlobit vás mohou přátelské vztahy, které se budou komplikovat a budou vám brát energii. Naštěstí tyto konflikty vám v poslední dekádě dají sbohem a šáteček, takže můžete své rozdělané plány dovést ke zdárnému konci. Proto se nepoddávejte chmurným myšlenkám.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Březen je pro zrozence Raka zkouškovým obdobím, které zabrnká především na vytrvalost. Ledy se pohnou hned v několika oblastech. Nejcitelnější to bude v kariéře a v manželství. Na pracovišti jste nuceni zapojit mozkové závity a věnovat se náročnějším úkolům, s nimiž nemusíte mít žádnou zkušenost. S klidnou hlavou zvládnete víc, než když budete panikařit. V lásce volte dobře slova a vnímejte také to, co se snaží druhá polovička sdělit vám.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve třetím měsíci roku zaťuká na zrozence Lva jarní únava. Od 4. do 15. března vám bude energie spíše ubývat. Schází vám síla k pohybu a dokonce postrádáte slova. Zejména 7. a 8. březen dávají vaší psychice zabrat. Afrodité ponouká k větší péči o zevnějšek i duši. Poslechněte její vábení, zajděte na nákupy, nebo se svěřte do rukou kadeřníka i stylisty. Je ideální čas zbavit se špatných návyků!

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, tento měsí máte daleko rychlejší startovací tempo. Vstupujete do nejrušnějšího období v roce, které je charakteristické pestrostí. Profitujete ze své vrozené poctivosti a citu pro pravdu. Hvězdy slibují vyřešení sporů ve váš prospěch, dokonce i v právní sféře. Také finance se konečně vrací do vaší kapsy.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, březnová konstelace je hektická a plná nových rozhodnutí. Ne všechna se vám bohužel podaří. Zejména kolem 18. března se můžete v oblasti mezilidských vztahů unáhlit a pustit si k tělu člověka, který se k vám vůbec nehodí. V těchto dnech byste neměli přemýšlet ani o rozchodu, protože byste svého kroku záhy litovali. Od 22. se priority vyjasní a bude zřejmé, co skutečně chcete nebo potřebujete.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, březen vám dává do vínku drive a ohromnou přitažlivost. Singles se mohou těšit na společenský ruch, kdy zamotají hlavu nejednomu člověku. Nejvyšší šance na seznámení se naskytnou kolem 17. března. Ve vztahu to je o poznání těžší, protože protějšek se chová sobecky. Na pracovišti jste pod drobnohledem. Pracujete na sto procent, ale zásluhy přijdou až po 16. březnu. Také si více hlídejte peníze.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Střelci, v březnu jste činorodí a máte spoustu příležitostí zazářit. Až do poloviny měsíce nad vámi hvězdy drží ochrannou ruku. Díky tomu překypujete nápady a máte dost fyzické energie. Finance slibují šokující vývoj, jehož jistota není stoprocentní. Trvalé řešení se ukazuje už v závěru měsíce. Poslední dekáda vnese klid i do rodinných vztahů.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, vyhlížíte veleúspěšný měsíc, kdy vám jde na ruku celé vesmírné plénum. Hvězdy zesílí vaši magickou přitažlivost a až do 19. března máte zvýšenou šanci na seznámení. Také peníze se k vám hrnou ze všech stran. Na nákupy se nachystejte kolem 7. března, kdy můžete narazit na něco výjimečného. V poslední dekádě naopak pozor na zbytečné utrácení. Opatrnost se v závěru měsíce vyplatí také na pracovišti.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, po celý měsíc nezapomínejte na svou veselou náladu a čilost, která je vám dána do vínku. Konstelace je spíše zatěžující, takže toho na svých bedrech máte víc, než byste si představovali. V milostném životě vás trápí nejistota. Protějšek chce momentálně něco jiného než vy. Ani v pracovní sféře to od 4. března není žádná výhra. Komunikace s vedením i kolegy vyžaduje velkou trpělivost.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, vaše intuice se v březnu dostává ke slovu. Překypujete tvůrčí energií a vaše myšlenky jsou bystré. Díky tomu si otevřete cestu k povýšení nebo tučnější výplatě. Pozitivní vliv hvězd se však neomezuje pouze na kariéru. Také láska vás objímá hřejivými paprsky a slibuje vstup do prvního jarního měsíce v romantickém duchu. Není divu, že se vás drží dobrá nálada. V mnoha ohledech uděláte krok kupředu.

     

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz