Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Arianin láskoskop: Štíři, co je v domě, není pro mě

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    4. listopadu 2021 ● 06:00

    I v temném listopadu nás může zahřát láska. Komu bude tento měsíc přát a komu budou muset stačit kamna?

  • 1.

    Beran

    ...
    Ve vztazích, ať už krátkodobých nebo dlouhodobých se dožijete nějakého překvapení, Bylo by dobré se na to připravit, aby se vše mohlo odehrát s úsměvem, ale může se stát, že dojde i k něčemu, s čím jste nepočítali.

  • 2.

    Býk

    ...
    Když jste se s někým novým seznámili, tak hned zkraje uvidíte, že dotyčný myslí všechno až moc vážně. Raději s tím počítejte, zvláště, jestli jste se chtěli jen pobavit nebo jste hledali krátkodobý vztah. Aby nedošlo ke zbytečným komplikacím.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Vše bude tento měsíc probíhat takzvaně "podle plánu", takže když se s někým domluvíte třeba na schůzku, tak dotyčný (dotyčná) přijde a spíše vám budou vztahy přinášet radost a pocit zadostiučinění.

  • 4.

    Rak

    ...
    Ve vašem znamení je hlavním elementem stabilita, Snažíte-li se získat něčí přízeň, tak to půjde docela snadno, stačí jen být trochu více aktivní a vše poběží jakoby samo od sebe. Dávejte si ale pozor na hádky nebo ostřejší výměnu názorů.

  • 5.

    Lev

    ...
    Dlouhodobé vztahy mohou v sexuální sféře trochu usínat, rozhodně se vyplatí vymyslet si něco, co může toho druhého motivovat nebo mu zvednout náladu. Krátkodobé vztahy se budou jevit jako sexuálně mnohoslibné, ale nemusí to tak ve všech případech dopadnout.

  • 6.

    Panna

    ...
    Budete vyřizovat všechno, co jste v minulosti tak trochu zanedbali, hlavně si zkuste vzpomenout na všechno, co jste případným zájemcům o vážnější vztah slíbili, ať už to bylo z jakéhokoliv důvodu.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Je pravděpodobné, že se vaše milostné vztahy budou muset podrobit zkoušce ohněm, nenechte se zaskočit, když vás milenec, milenka, partnerka nebo spolubydlící požádá o pomoc.

  • 8.

    Štír

    ...
    Štěstí ve vztazích a samozřejmě i v sexuální sféře se může poněkud zvrtnout, když se zamilujete do pracovního kolegy nebo kolegyně, raději si to všechno důkladně rozmyslete, abyste se nedostali do zbytečných potíží.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Listopad je docela dobrý měsíc na jakékoliv vztahové změny, i když si budete myslet, že jde "jenom" o sexuální vztah, mohli byste se ocitnout pod nožem, přiloženým na krk, komu tedy jako dáte přednost.

  • 10.

    Kozoroh  

    ...
    Stabilita ve vztazích i v zábavách, kde bude určitou roli hrát flirt a sex, bude vaší hlavní devízou. Ostatní ocení hlavně to, že se na vás budou moct plně spolehnout.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Pokud jste v situaci, které se říká rozchod nebo rozvod od stolu a od lože, připravte se na to, že se může všechno zaseknout a nový partner bude ztrácet trpělivost. Mohlo by dojít ke zbytečným třenicím a hádkám.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Bez nervozity, spěchu a zbytečného nutkání k čemukoliv budou probíhat vztahové záležitosti u "chladných" Ryb. Vaše protějšky ocení váš klidný přístup a vaši spolehlivost. Všechno, co jste si naplánovali, tak vyjde téměř na 100%

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz