Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdy je vhodný čas na lásku, nakupování nebo úklid? Prozradí vám to den, kdy jste se narodili!

/
  • (istock.com)
    15. července 2022 ● 06:00

    V životě není důležité jen sluneční znamení, v němž jste se narodili, ale taky konkrétní den v týdnu. Každý ze sedmi dnů má totiž jinou energii, takže je vhodn dělat významné kroky či rozhodnutí v konkrétní den. Víte, který den se hodí na podepisování smluv, úklid, finanční aktivity či nicnedělání?

    Každý den má svůj vlastní energetický potenciál řízený planetami. Když se naučíte, které dny náleží ke kterým planetám a jejich odpovídajícím vlastnostem, můžete si podle toho naplánovat týden. A věřte, že budete mnohem úspěšnější a výkonnější.

  • 1.

    Pondělí

    Pondělí vládne Měsíc, který možná znáte jako emocionální planetu. Je také spojen s měsíčními cykly žen. V pondělí tedy můžete očekávat zvýšené emoce, nálady, silnější intuici, ale také zažívat stinnou stránku života. Můžete se cítit pomalí, ale také přemýšliví a hodně zamyšlení. Pokud jste podnikatelé nebo si plánujete sami vlastní rozvrh dne, možná si budete chtít na pondělí naplánovat volno. Pokud tedy můžete, udělejte si z pondělí odpočinku. Je to skvělý den pro meditaci a klid. Všichni by pak měli v pondělí analyzovat sny, věnovat se relaxu a spánku. Je to též vhodný den na pořádání různých společenských večírků a setkávání s přáteli a rodinou.

     

  • 2.

    Úterý

    ...

    Tenhle den je pod vlivem Marsu. V řecké mytologii je Mars bohem války. Dokážete si tedy představit, že úterý he den síly, se kterou je třeba počítat. V úterý se dá hodně získat a dobýt. Zvyšuje se pocit produktivity, efektivity a konkurence. Je to den strategie, a tedy vhodný den na to, být skutečně v práci a nějakou formou posouvat svou kariéru. Je to také vhodný den na úklid a zbavení se nepořádku a dokončení seznamů úkolů. Promýšlejte nové nápady, cvičte a dožeňte resty.

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop 2022: Co vás čeká?  • Videohub

  • 3.

    Středa

    Co vás čeká v květnu?

    Merkur je komunikační planeta a pod jejím vlivem je středa. Merkur je posel nebes a přináší nové efektivní způsoby komunikace. Spojuje všechny dny v týdnu, protože se nachází přímo uprostřed. Díky tomu je středa skvělá pro všechny komunikační aktivity, jako je telefonování, schůzky, psaní nebo vyřizování e-mailů. Pokud Merkur není retrográdní, pak je to také skvělý den k podpisu smluv. Astrologové někdy středě říkají „síťový server týdne“. Středa je taky vhodná na podpisy smluv, výlety a cestování.

     

  • 4.

    Čtvrtek

    ...

    Spolu s úterým je čtvrtek jedním z nejproduktivnějších dnů v týdnu. Planeta Jupiter dává čtvrtku energii a pomáhá zlepšit atmosféru. Přispívá také k lepší produktivitě. Žoviální povaha Jupitera se často promítne do naší nálady na konci týdne. Můžeme cítit radost, protože se blíží konec pracovního týdne, proto je čtvrtek skvělý den pro sociální aktivity, jako je networking a marketing. Čtvrtky jsou také skvělé dny pro řešení finančních záležitostí. Čtvrtek je též ideální den na to, abyste vyřešili problémy se svými kolegy a blízkými.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor • Videohub
  • 5.

    Pátek

    ...

    Pátek. Konec pracovního týdne. A začátek víkendu. Pátek patří Venuši, takže pokud jde o symbolický význam dne, Venuše je o lásce, spojení, soužití, pohodlí, smyslnosti a vášni. Pokud hledáte lásku, hledejte ji dnes, tedy v pátek.  Pokud potřebuje restart váš vztah, vrhněte se do toho v pátek. Vyjděte si na rande, nebo se jděte s přáteli bavit. Pátek je skvělý den k vyjádření lásky partnerovi, členovi rodiny nebo příteli. Je to v podstatě takový pravidelný týdenní Valentýn.

     

  • 6.

    Sobota

    kuchařka

    Máte někdy pocit, že sobota je den, kdy musíte doma za každou cenu dělat nějaké domácí práce? Zamést podlahu, prát, vařit a uklízet? Sobota je pod vlivem vážného a opatrného Saturnu, který s sebou nese přísnou a produktivní energii. Tato energie se hodí ke dni, kdy chcete plánovat. Udělejte ze soboty den, který si naplánujete celý příští týden. Je to ovšem také skvělý den pro práce v domácnosti a dokončování nevyřízených pracovních úkolů. Jinak je také vhodné, abyste tento den věnovali svým starším příbuzným a odpočívali.

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop 2022 - Láska a vztahy • Videohub

  • 7.

    Neděle

    aura

    Neděle je většinou dnem odpočinku. Je to den, kdy se můžete vyhřívat v teple a záři slunce. Neděle je totiž pod vlivem Slunce, a Slunce je expanzivní. Úplně stejně se tak budete cítit i vy. Je to ideální den pro spojení s přáteli a rodinou, je to den sdílení a růstu. Relaxujte, odpočívejte. Ovšem neděle je také super den na zahradničení, nakupování a vaření. Neděle je šťastný a odpočinkový den, tak ho tak berte. Rozhodně se pokuste v neděli nepracovat!

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz