Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo ze zvěrokruhu miluje soukromí nade vše? Těchto pět je rádo ve své ulitě

/
  • (istockphoto.com)
    20. července 2022 ● 06:00

    Všichni si čas od času dopřejeme svoje soukromí a nepotřebujeme kolem sebe další osoby. Existují ale jedinci, kteří milují svoje soukromí nade vše a váží si svého prostoru víc než ostatní. Jen těžko k nim proniknete a dávají si opravdu načas, než vám dovolí překročit určitou hranici, která vede do jejich nitra.

    Ve zvěrokruhu najdeme pět takových znamení, která se ráda stahují do své ulity a vycházejí z ní jen tehdy, když jsou připraveni. Jste vy nebo váš partner jedním z nich? Nebo je někdo z vašich přátel tak moc uzavřený, že se k němu jen těžko dostáváte? Kdo patří do téhle pětky největších tajnůstkářů?

  • 1.

    Štír

    Štír

    Štíři střeží své životy jako nejtajnější agenti světa. Nemůžeme se jim ale divit, Štíři jsou od přírody tajnůstkáři, kteří odhalují jen to, co sami chtějí. I když byste se snažili do nich všemi způsoby tepat, abyste z nich něco vytáhli, nepodaří se vám to – dokud o tom sami nerozhodnou. Jsou to velmi tiché a soukromé duše. Jejich hranici soukromí, kterou kolem sebe pomyslně namalovali, nemůžete překročit. Zvláště pak hranice emocionální. Štíři nemají rádi, když se někdo pokouší dostat do jejich prostoru nebo jim klade příliš mnoho otázek.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    I tohle znamení zvěrokruhu miluje svoje soukromí a lidé, kteří se v něm narodili, rádi řeší svoje problémy sami. Mají potíž důvěřovat ostatním, takže pokud to jde, raději se vše snaží vyřešit bez pomoci druhých. Skrývají v sobě ale několik nuancí. Není to jen o nedostatku důvěry, ale nemohou vystát lidi, kteří nerespektují jejich soukromí a neustále se snaží ho nějak narušovat.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Toto zemské znamení si váží svého soukromí opravdu silně. Cítí totiž, že jejich pravé já vyjde najevo, jen když jsou sami. Jsou rády a doslova nadšené, pokud si svoje vlastní záležitosti řeší po svém a nikdo od nich nečeká, že by jim zadaly nějaký úkol. Panny jen silně nerady sdílejí vše, co se děje v jejich životě. Raději budou o úkolu přemýšlet o týden déle, než aby požádaly o pomoc někoho, komu nemohou důvěřovat. Navíc jsou to perfekcionistky, takže dalším důvodem je i fakt, že nikdo jiný by to neudělal stejně dobře, jako ony.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 4.

    Ryby

    Ryby

    Ryby mají rády svůj vlastní prostor a soukromí, protože jim to pomáhá, aby léčily svou duši. Jsou to emocionální snílci, kteří k tomu, aby odvedly nejlepší výkony, potřebují získat svůj klid. Vpouštějí dovnitř jen velmi málo lidí, protože se bojí soudu. Jejich citlivá duše by neunesla, kdyby je někdo kritizoval, tak se raději uzavírají do své ulity. Často potřebují odejít pryč od lidí a být samy. Jedině tak budou efektivní ve všem, co dělají.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz