Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Arianin láskoskop: Váhy si budou lebedit, Vodnářům hrozí rozchod

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    4. srpna 2022 ● 08:43

    Čarodějka Ariana Argoni vás provede horkým měsícem srpnem, kde na vás čekají různé vztahové peripetie. Na co se těšit a na co si dát pozor?

  • 1.

    Beran

    ...
    Většinu času, bohužel i toho volného času budete věnovat práci a pracovním záležitostem. Během srpna se vaše časová investice projeví vyšším výdělkem, ale na druhou stranu nebudete mít čas věnovat se partnerským zábavám. Setkáte se ale z druhé strany spíše s pochopením.

  • 2.

    Býk

    ...
    V srpnu budete na roztrhání, ale již během prvního týdne zjistíte, že všechno se v životě nedá stihnout najednou, takže počítejte s tím, že první polovinu srpna budete více časi trávit v práci a na brigádách a druhou polovinu srpna se můžete věnovat více odpočinku a partnerským radovánkám.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Postavení planet v horoskopu není špatné vzhledem k tomu, co se může a co se má odehrát v oblasti partnerství, jediné, co zde může působit jako určitá brzda rozvoje vztahových vášní je váhání, což bude buď váhání mezi dvěmi partnery, popřípadě nejistota, jestli jsou vaše city opláceny skutečně stejnou měrou.

  • 4.

    Rak

    ...
    Budete si připadat jako na stavbě, kde se snažíte tahat zbytečně těžké tvárnice - zkuste nejdříve odhadnout, co zvládnete, co je reálné a kdy by byl namístě spíše povzdech, že tudy cesta nevede. Během srpna se vám pravděpodobně stane, že vám padne do oka buď někdo, kdo se k vám vůbec nehodí nebo někdo, kdo je už zadaný s někým, s kým platí společnou hypotéku.

  • 5.

    Lev

    ...
    Čeká vás mnoho dobrodružství, je celkem jedno, jestli pojedete někam na dovolenou nebo na nějakou cestu za poznáním, všude budete budit zaslouženou pozornost, každý se bude chtít s vámi seznámit a po vašem boku strávit zbytek života. Na druhou stranu to nebudete mít úplně jednoduché, když se budete muset rozhodnout, s kým strávíte následující týdny či měsíce, abyste svého rozhodnutí pozdě nelitovali.

  • 6.

    Panna

    ...
    Můžete zažít a zřejmě i zažijete nějaké hezké překvapení, týkající se seznámení s někým, kdo vás zaujme jako potenciální partner nebo partnerka. Může to mít i určitý profesionální nebo pracovní podtext či nádech, ale i kdyby se nejednalo vyloženě o pracovního kolegu/kolegyni, budete si po pracovní stránce rozumět a mohli byste se i domluvit na pozdější spolupráci.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Letošní srpen by se dal pro vás charakterizovat jedním slovem - spokojenost. V podstatě si můžete dělat, co chcete, pokud byste chtěli být sami a od všeho si odpočinout, budete k tomu mít příležitost, pokud budete chtít trávit dobrodružné večery ve středu společenského dění a s lidmi, kteří vám rozumějí, tak se vám též splní.

  • 8.

    Štír

    ...
    Je možné, že budete muset nejdříve vyřešit nějakou menší nebo hrozící partnerskou krizi, ale potom už budete mít klid, tedy skutečný klid, ne klid před bouří. Bouře v srpnu nezažijete žádné, i kdyby to hrozilo, tak můžete s přehledem všechno hodit za hlavu a ono se to vyřeší samo. Je zde i možnost seznámení se s novým partnerem/partnerkou.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Máte před sebou relativní klid a harmonii, nic špatného vás nečeká, spíše budete řešit otázku, kam si zajet na kratší či delší dovolenou nebo, kde strávit klidný víkend. Partnerství, která jsou delší se jeví jako stabilní, pokud budou vznikat nové vztahy, tak se vše odehraje s přehledem a bez neřešitelných problémů. Prožijete srpen, který bude tak klidný a nenáročný, že na něj časem zapomenete.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Proplétat se vám budou dvě roviny, pracovní a partnerská, obě budou lákavé a zajímavé, může to nakonec vést i k tomu, že už v polovině srpna budete trpět spánkovým deficitem, tady by bylo dobré, již v náhledu na srpen zdůraznit, že na prvním místě (hned za financemi a pravidelným příjmem) by mělo stát zdraví a všechno, co se kolem zdraví točí. Zdraví je jenom jedno, partnerství může být víc.

  • 11.

    Vodnář

     
    ...
    Ve znamení Vodnáře mohou být i rozchody, popřípadě rozvody, kdyby se dělala nějaká statistika, jak vypadá partnerství podle znamení, určitě by byli Vodnáři v srpnu na prvním místě, co se týká rozvodů a rozchodů. To samozřejmě neznamená, že by se Vodnáři nemohli také seznamovat, budou se seznamovat, mohou mít dokonce i několik partnerství současně, ale bude v tom trochu zmatek.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Partnerství a láska, zvláště s výhledem do delší budoucnosti nebudou jednoduché discipliny ani pro celkem klidné a jinak i dost netečné Ryby. Je možné, že nás nejedna Ryba překvapí nějakým novým zásadním rozhodnutím, týkajícím se partnerského, rodinného nebo i pracovního života (pokud v tom bude zapojený i partnerský vztah).

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz