Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Jste zimní nebo letní osoba?  Zjistěte, jaké roční období preferuje vaše znamení zvěrokruhu.

/
  • Horké slunce, nebo tichý mráz?
    Horké slunce, nebo tichý mráz? (Ilustrační foto Blesk)
    16. srpna 2022 ● 06:00

    Ať už jde o vychutnávání chladivé letní zmrzliny nebo vyhřívání se na zimním slunci, každý z nás má své oblíbené roční období. Pojďme tedy zjistit, zda jste milovníky léta, nebo zimy, a to na základě vašeho znamení zvěrokruhu

  • 1.

    Beran

    ...
    Milujete letní období. Je to váš čas rozkvětu a vaše osobnost se v tomto období projeví naplno. Jste aktivní, sportujete a vůbec se věnujete činnostem, které vám pomáhají cítit se svěže! Také vám více vyhovují horké měsíce než chladné dny.

  • 2.

    Býk

    ...
    V zimních měsících nacházíte pohodlí, protože souzní s vaší klidnou osobností. Raději se zachumláte do teplých přikrývek, než abyste v letních měsících sportovali. Zimní období vám také pomáhá ovládat hněv a tvrdohlavost, které je pro vás důležité potlačit.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Máte rádi společnost, a proto dáváte přednost letním měsícům, které jsou nejlepším obdobím pro stýkání se s ostatními. Podle vás se všechny zábavné aktivity, jako jsou párty u bazénu nebo výlety za dobrodružstvím, odehrávají pouze v létě a je to také nejlepší doba pro prezentaci vaší kolekce letních modelů.

  • 4.

    Rak

    ...
    Milujete útulné zimní večery schoulení před televizí se svým partnerem. Zimní období vám přináší štěstí, protože můžete snadno trávit čas sami doma, sledovat své oblíbené filmy a popíjet horkou čokoládu. Zkrátka milujete pobyt doma!

  • 5.

    Lev

    ...
    Je čas, abyste se oslnili pod ostrým sluncem, protože léto je vaše období. Rádi si užíváte opalování a popíjíte studené koktejly, abyste si udrželi dobrou náladu. Kromě toho milujete bazény, protože co může být lepšího než léto, abyste odplavali od starostí?

  • 6.

    Panna

    ...
    V zimním období ze sebe skutečně vydáváte to nejlepší. Milujete chladný vzduch, protože vám dodává pocit pohody. Ještě lepší je, když zažijete sněžení, protože sněhové vločky jsou náhodou jednou z vašich nejoblíbenějších věcí. V tomto období se také dokážete nejvíce soustředit, což prospívá vaší práci a projektům.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Máte rádi, když je vše v rovnováze, a výjimkou nejsou ani roční období. Dáváte přednost letnímu období, protože se v něm můžete nejvíce bavit. V zimě milujete chladný vzduch, který uklidňuje vaši nervozitu. Navíc jste nejvíce nadšeni, když jsou za rohem oslavy Nového roku. Dalo by se tedy říci, že pro vás je zimní období rozhodně výhodnější.

  • 8.

    Štír

    ...
    Nejvíce nadšení jste, když je zima, protože nastává čas svátků. V tomto období se přátelé a rodina scházejí na jednom místě a baví se zachumlaní v teplých dekách nebo ve vyhřáté místnosti. Stejně jako Raci máte chuť na horkou čokoládu nebo grog!

  • 9.

    Střelec

    ...
    Vaše dobrodružná duše si žádá jen svobodu cestovat po světě a užívat si to nejlepší. A tak je léto vaším oblíbeným obdobím. Můžete chodit ven, stýkat se a bavit se s lidmi kolem sebe. Dává vám také příležitost vytáhnout nejvychytanější plavky nebo nové pohorky.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Rádi plánujete, a tak vám zimní období dává ideální příležitost zamyslet se nad uplynulým rokem a vytvořit si nové cíle. Zimní období vám poskytne vám jasnou perspektivu toho, co skutečně chcete.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Jste tak trochu introvert, který se rád vyhřívá na zimním slunci, zachumlaný v peřinách a má svůj vlastní čas s filmy a seriály. Je to pravděpodobně vaše nejoblíbenější zábava, protože vám umožňuje zůstat ve své komfortní zóně, zbavené jakéhokoli zbytečného společenského vyžití. Vlastnosti pravého introverta!

  • 12.

    Ryby

    ...
    Snění ve vlastní říši divů plné divů a květin je pro vás tím nejlepším možným způsobem, jak prožít svůj život. Nejraději sníte a přebýváte ve svém imaginárním světě, kde si můžete užívat veškerou zábavu, být aktivní a pružit jako klokan! Pokud jste to ještě neuhodli, milujete léto.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz