Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Arianin láskoskop: Vánoce přinesou štěstí Blížencům, Beranům i Vodnářům

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    6. prosince 2022 ● 06:00

    Dostanete pod stromeček lásku, nebo se poštěkáte na půlnoční? Co vám v přinese prosinec v oblasti vzahů? 

  • 1.

    Beran

    ...
    U Beranů jsou všechny předpoklady k tomu, aby v rovině přátelství, partnerství a manželství bylo minimum srážek a všechno šlo poměrně hladce.

  • 2.

    Býk

    ...
    City, emoce a vztahy půjdou do hloubky, nebude to jen takové to lechtání po povrchu. Je možné, že se s někým sblížíte natolik, že z toho bude svatba a společné bydlení.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    8. prosince je v Blížencích úplněk, což vždy znamená, že se něco významného stane, někdo se vám vyzná ze svých citů nebo naopak bude řada na vás, abyste se někomu otevřeli. To platí pro celý měsíc.

  • 4.

    Rak

    ...
    Můžete ke svým vztahům celý prosinec přistupovat i trochu nevážně, skoro až lehkomyslně nebo hravě a nic strašného či děsivého se kvůli tomu nestane. Lehkost a hravost ale už neplatí pro další měsíce, bude jiná situace a vztahy s Raky budou spletitější a méně přehledné.

  • 5.

    Lev

    ...
    Může se stát, že vás někdo zklame, ale i kdyby došlo k rozchodu, nebude to pro vás taková ztráta, jako kdybyste ztratili peněženku nebo klíče od bytu. Jeden vztah odejde, přijde jiný, ještě lepší.

  • 6.

    Panna

    ...
    Zdá se, že své vztahy berete vážně, možná až příliš vážně. Zkuste se nad nimi jednou trochu zamyslet v tom smyslu, co všechno jste s někým zažili a brali jste to smrtelně vážně a teď se tomu už můžete zasmát.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Většina vztahů, v nichž jsou Váhy, jsou a budou pevné a neochvějné, na tom se sotva co změní, pokud jsou ale Váhy samy a hledají, ale nikoho nemají, je pravděpodobné, že se někdo zajímavý objeví do konce tohoto roku.

  • 8.

    Štír

    ...
    Můžete občas na ostatní působit trochu přelétavě, ale na druhou stranu vám to může být jedno, naopak si můžete říct, že umíte žít tak, že to u ostatních vzbudí žárlivost, zájem a trochu i závist. Proč ale ne?

  • 9.

    Střelec

    ...
    Vztahy většiny Střelců se jeví jako pevné a neprůstřelné. Od toho jsou to Střelci. Neměli byste tento měsíc navazovat nové vztahy na pracovišti ani při podnikových oslavách Vánoc nebo podobných akcích.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Už spolupracujete se svou manželkou nebo s manželem nebo se pokoušíte se svým partnerem podnikat? Jestli nikoliv, tak to prostě zkuste, mohl by z toho být zajímavý vedlejší příjem.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Jste středem obdivu druhého (nebo prostě odpovídajícího) pohlaví, tedy, nejenom druhé pohlaví, ale hlavně jeho majitelé o vás zřejmě během prosince projeví zájem. Jak k tomu sami přistoupíte, je už jenom na vás.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Vztahy stálé budou pevné a nebudou se rozpadat, Ryby budou svým partnerům a partnerkám věrné a i kdyby se o ně někdo pokoušel, tak se jen tak snadno nedají. To platí i pro Ryby, které v současném partnerství nejsou úplně spokojené.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz