Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kapitáni krizí: Znamení, která zvládají ožehavé situace s přehledem

/
  • Vždycky si vědí rady
    Vždycky si vědí rady (profimedia)
    20. prosince 2022 ● 06:00

    Všichni se v životě setkáváme s náročnými okolnostmi, ale jen malá hrstka z nás je dokáže zvládnout, a to s maximální trpělivostí a klidem. Některá znamení zvěrokruhu jsou si vědoma své odpovědnosti a nikdy nedovolí, aby je obtížné podmínky ovlivnily. Volí taky účinné nástroje na zvládnutí stresu.

  • 1.

    Blíženci

    ...
    Blíženci si zachovávají rozvahu a vyhýbají se tomu, aby pod tlakem ztráceli hlavu. Díky svým vynikajícím řečnickým schopnostem patří mezi nejlepší řešitele sporů. Jejich komunikační schopnosti jim umožňují určovat, jakým způsobem budou řešit stresové záležitosti. Často mají nápady na řešení, které by ostatní mohli přehlédnout.

  • 2.

    Lev

    ...
    Lvi dokáží převzít kontrolu nad situacemi a řešit problémy přímo. Jsou schopni zvládat stresové okolnosti. Jsou to klidné, moudré osobnosti. Málokdy reagují v zápalu okamžiku. Bez ohledu na to, jak napjatý je scénář, si často zachovávají chladnou hlavu a jednají racionálně.

  • 3.

    Kozoroh

    ...
    Kozorozi jsou poměrně praktičtí, pokud jde o zvládání stresu a jakéhokoli scénáře. Než aby se jim věci vymkly z rukou nebo byly prostě nad jejich síly a možnosti, raději neztrácejí klid a řeší je efektivně. Pod tlakem jsou mimořádně systematičtí a náročné okolnosti zvládají s grácií a rozumem.

  • 4.

    Váhy

    ...
    Je skutečně vzácné, aby se Váhy něčím trápily. Dokonce, i když se cítí přetížené nějakým stavem, chovají se, jako by ho měly pod kontrolou. Tím, že odkládají přijetí opatření a dávají situaci čas na uklidnění, mají nejchladnější přístup k řešení stresu. Poskytují ostatním útěchu a svou skromnou neústupností brání tomu, aby problém ještě zhoršili.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz