Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dnes je 11. 1. Co znamená andělské číslo 111 a na co byste se měli zaměřit?

/
  • (iStock)
    11. ledna 2023 ● 06:00

    Dnes je zvláštní den, pokud jde o datum. Jsou v něm totiž samé jedničky – 11. 1. Andělská čísla jsou všude kolem nás, a pokud vidíte nějaké určité číslo nebo sérii opakujících se čísel, je to signál, že s vámi chtějí andělé komunikovat.

    Pokud tedy vidíte nějaká stejná čísla či sekvenci čísel, měli byste se zamyslet nad tím, co se vám snaží vesmír sdělit. Většinou vám chce láskyplně něco naznačit o situaci nebo okolnostech, kterých si nejste vědomi.

  • 1.

    Co jsou andělská čísla

     

    Opakující se čísla nebo řada opakujících se čísel nemusí být náhoda. Podle numerologa Novalee Wildera můžou znamenat cokoli a zřejmě jsou spojena se zprávou od vyšší moci. Technicky to nemusí být jen číselné sekvence, ale také opakující se vzory. Například když vidíte tři černé kočky v řadě, může to znamenat nějakou informaci shůry od vašich andělů. Někteří lidé věří, že zprávy pocházejí od milovaných, kteří již zemřeli, a dávají nám tím nějakou zprávu, či nás před něčím varují.

     

  • 2.

    Kde hledat andělská čísla

    andělská čísla

     

    Kdekoli! Andělská čísla jsou často vidět na předmětech, jako jsou hodiny, hodinky, účtenky, kalendáře, které neustále zobrazují číslice. Může to být například 11:11 nebo jste si koupili něco, co stálo 111 Kč. Andělská čísla jsou i na státních poznávacích značkách, adresách, telefonních číslech.

     

  • 3.

    Co znamená, když vidíte 111 nebo 1111

     

    Pokud vidíte 111 nebo jakoukoli sekvenci jedniček, může to být znamení, že se blíží nové příležitosti, nebo že právě v ten okamžik něco nového začíná. Je to pravděpodobně znamení od andělů, že máte důvěřovat tomu, co se ve vašem životě děje, a také svým nápadům, které jste dostali, ale nevěřili jim. Série jedniček vás taky může nabádat, abyste v tu chvíli věnovali pozornost svým myšlenkám a činům, protože tím ovlivníte svou budoucnost.

     

  • 4.

    Jedničky jsou magické

     

    Číslo 11 symbolizuje světlo, duchovno, podvědomí a přirozenou inteligenci. Ne nadarmo se říká, že když vidíte jedničky, máte si něco přát. Ať už jde o 111 nebo 1111, vždy jde o upozornění od andělů, že do svého života přitahujete to, nad čím jste dlouho přemýšleli. Plní se vaše přání a blíží se k vám něco, o čem jste snili – například e-mail a podobně. Číslo 111 je synonymem Buddhova citátu: Stáváš se tím, na co myslíš.

     

  • 5.

    Co byste měli dělat, když vidíte 111

     

    Pokud vám dnes několikrát oči zabrousí do kalendáře nebo na hodinky, kde vidíte datum 11. 1., andělé vám radí, abyste se ujistili, že jste si stanovili záměr a cíl, ke kterému budete směřovat. Také vám naznačují, že je to znamení důvěry a vyšší moc pracuje pro vaše dobro a nemusíte se bát. Když vidíte 111, máte také sílu hodit minulost za hlavu a dívat se do budoucnosti. Zapomeňte na minulá zklamání a udělejte si sami v sobě pořádek. Dnes je k tomu ideální příležitost.

     

    Co vás čeká v tomto roce? Prozradí to horoskop astroložky Martiny Boháčové:

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz