Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Arianin láskoskop na prosinec: Lvy opustila Černá luna, mohou slavit

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    5. prosince 2023 ● 11:53

    Prosinec je měsíc, kdy emoce jen tryskají, city jsou jako na houpačce, a lidé jsou trochu přecitlivělí a trochu bolaví. Jak na tom budeme s láskou?

  • 1.

    Beran

    ...
    Během roční kalkulace, do které se Berani v prosinci 23 pustí, budou považovat uplynulý rok za úspěšný na poli pracovním, ale ve vztazích a v lásce bude přece jenom k plné spokojenosti něco chybět.

    Chvilky v kruhu nejbližších dodají Beranům sílu šťastně prožít a v podstatě i přežít hektický závěr roku 23 a vstup do roku 24. Dá se říct, že více než do budování a zušlechťování partnerských vztahů budou Berani pohroužení do udržování a udržení dobrých pracovních vztahů.

  • 2.

    Býk

    ...
     Poslední měsíc v tomto roce budou Býci řešit vztahové propletence a stále dokola budou přicházet k závěru, že nerozhodnost je překážkou pohybu vpřed. Budete se muset rozhodnout, zda se vymanit ze začarovaného kruhu a vykročit vstříc neznámým věcem, i když to možná zanechá paseku v dosavadních vztazích, ve kterých jsou v poslední době nepohoda a rozbroje. Opatrnosti sice nikdy nezbývá, ale leckdy je důležitější odvaha a schopnost trochu riskovat. Pak je velká pravděpodobnost, že dny nového roku přivítáte s radostí a čistším štítem.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Důvěra sama v sebe pomůže překonat chladné prosincové dny. Svátky v rodinném kruhu, dobrá nálada a ochota Blíženců podat přátelům pomocnou ruku přinese nové přátele a projeví se i pokus o návrat starých lásek či rozpadlých vztahů. Druhý pokus o záchranu vztahu, který sice už jednou nevyšel, ale ještě může být stále použitelný, by v mnohých případech mohl být docela dobrý. Nezapomeňte na odpočinek, milí Blíženci, pevné zdraví je záruka toho, že závěr starého roku i začátek toho nového zvládnete v pořádku.

  • 4.

    Rak

    ...
    Rakům se otevírají možnosti poznat novou lásku, což mnohé potěší. V poslední době to neměli lehké zvláště ve vztazích a minulost se stále doslova dere do jejich současnosti. Nejlépe je hodit některé věci i vztahové nezdary za hlavu a vyjít vstříc lepším časům. Samozřejmě obezřetnost netřeba připomínat, takže si budete prosinec prožívat v poměrně pohodovém duchu a okolní chaos vám nebude vadit.

  • 5.

    Lev

    ...
    Lvi si užívají malé znovuzrození a úlevu, tento rok neměli díky řádění Černé Luny lehký, ale díky přesunu tohoto posla horších zpráv do Panny, se opět bude dařit hlavně na milostném poli. Možná by nebylo od věci, pozvat svou drahou polovičku na nějaký pěkný pobyt do zasněžených kopců, kde se plně budete věnovat jeden druhému a strávíte příjemný závěr roku v milostném objetí.

  • 6.

    Panna

    ...
    Na závěr roku budou Panny přemýšlet o zvýšení kvalifikace a tím pádem i o lepších vyhlídkách na nezávislou práci. Je to sen, který se vám může v příštím roce docela dobře splnit, naleznete konečně něco, co vám přinese nejen radost z dobře vykonané práce, ale stane se i zábavou, díky níž se objeví příjem navíc do rodinného rozpočtu. Prosinec navíc bude měsícem, kdy se Panny konečně dočkají nějakého malého milostného dobrodružství, které jim alespoň na chvíli dá zapomenout na starosti posledních měsíců.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Dárky pro svého miláčka si letos dobře promyslete, ať nedojde k žádnému nedorozumění. Jinak se mohou Váhy těšit na příjemný měsíc, kdy prožijí láskyplné chvíle s někým, o kom již delší dobu nepochybují, že je ten pravý. Láska je pro jinak někdy až příliš váhavé Váhy v posledním měsíci roku jako pramen živé vody.

  • 8.

    Štír

    ...
    Vášeň a oddanost patří ke Štírům jako Vánoce k prosinci, proto příslušníci znamení prožijí poslední měsíc roku podle svých představ, zažijí milé chvilky v rodinném kruhu a kdo bude chtít zažít i něco peprnějšího, tak se mu to splní také. Také Štíři budou přemýšlet, že konec roku budou chtít strávit někde v příjemném prostředí, a tak vyrazí buď na nějaký wellness pobyt či dokonce odletí do teplých krajů. Když Štír musí, tak prostě musí.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Prosinec bude pro Střelce takový, jaký si ho udělají. Budou-li chtít cestovat, což je jejich druhá přirozenost, už se jim v hlavě rodí plán, kam vyrazí s rodinou. Někteří si naopak budou chtít udělat klidné svátky, a tak budou raději přijímat návštěvy a jako obvykle budou své hosty dobře bavit. Dostanete-li pozvání na návštěvu ke Střelci, už se radujte, neboť je to zárukou, že strávíte příjemné chvíle ve společnosti, kde se budete cítit příjemně.  

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Letošní rok byli příslušníci znamení Kozoroha tak trochu napřed před ostatními znameními. V hlavě se jim totiž během roku zrodilo tolik projektů, že si mohou i Kozorozi dovolit pár dnů v prosinci vypnout a užít si pohodové svátky. Budou hvězdou nejen v rodinném kruhu, ale také na pracovních večírcích, a tak by se mohlo povést, že vstup do nového roku budou trávit po boku nového milostného objevu.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Vodnáři budou v prosinci bilancovat pomalu končící rok a na čele se bohužel objeví nejedna vráska. Příští rok jim k řešení vyplave mnoho věcí, naštěstí budou mít dost sil, aby vyřešili a uhasili, co bude hořet. Někdy prostě nastane čas, kdy naroste déle neřešený problém do rozměrů, kdy je potřeba se mu postavit čelem  a vyřešit i něco, co již dlouho doutnalo pod povrchem a čekalo na ostrý řez. V oblasti partnerství to budou mít Vodnáři ještě delší dobu, jak se říká "na hraně".

  • 12.

    Ryby

    ...
    Ryby prožijí prosinec v klidu, budou asi jediné znamení zvěrokruhu, které se v závěru roku budou držet stranou slavícího i spěchajícího davu. Během roku nejedna Ryba vyřešila vztahové i pracovní karamboly, a tak jim nikdo nemůže vyčítat chuť na trochu klidu. Po Novém roce, na začátku nového roku zastihnete Ryby již připravené do dalšího zápasu na partnerském kolbišti o místo na Slunci.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz