Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Novoroční předsevzetí podle horoskopu. Jaké byste si měli dát podle svého znamení?

/
  • (iStock)
    31. prosince 2023 ● 06:00

    Začněte nový rok tím, že si dáte nejlepší předsevzetí, abyste dosáhli svých cílů. Díky nim můžete aktivně pracovat na sobě samých. Jedním z hlavních cílů roku 2024 je sebezdokonalování a taky objevování toho, kdo skutečně jste a čeho jste schopni.

    Když si dáte správné předsevzetí, můžete ušetřit finance, začít si zdravěji stravovat nebo pochopit, jakou cestou byste se měli vydat. Nový rok přinese do života každého nové začátky a díky předsevzetí podle znamení zvěrokruhu se vám podaří udělat velké změny v oblasti lásky, kariéry i rodiny. Jaké předsevzetí vám doporučují astrologové?

  • 1.

    Beran

    ...

     

    Berani jsou aktivní a vášniví lidé, kteří hodně času tráví v práci. Je vhodné, abyste v novém roce trávili více času taky se svou rodinou a blízkými. V roce 2024 byste měli lépe nasměrovat svou energii a své myšlenky. Nové výzvy budou odrazovým můstkem k vašemu úspěchu.

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    ...

     

    V novém roce byste si dát, Býci, předsevzetí, že budete následovat své sny a nenecháte se zviklat neúspěchem nebo strachem ze změny. Je zapotřebí přijmout i dobrodružnější stránku života, a to především tím, že budete objevovat nové koníčky nebo se budete intenzivněji věnovat kreativní činnosti.

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    ...

    Vaším hlavním předsevzetím je nutnost kvalitněji trávit čas s rodinou a přáteli. Plánujte si více pravidelných setkání, abyste posílili vzájemná pouta. Využijte vašich komunikačních schopností a navažte znova vztahy s přáteli, s nimiž jste se dlouho neviděli. Rok 2024 je o budování podpůrné sítě kolem vás, která pozitivně ovlivní váš profesní i soukromý život.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    ...

     

    V novém roce byste se měli zbavit toxicity a negativních lidí ve vašem životě. Je to nezbytné pro váš osobní růst, takže si sami sobě slibte, že přerušíte vztahy s nežádoucími lidmi. Díky tomu získáte větší klid a zbavíte se utrpení, kterého jste byli plní.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    ...

     

    Lvi, vy si dejte v novém roce předsevzetí, že se pokusíte udržet si dobrou náladu. Přijímejte výzvy jako šanci k osobnímu růstu, zapojujte se do aktivit, které zlepší vaši náladu v náročných obdobích. Díky tomu budete odolnější a stanete se inspirací pro ostatní.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    ...

     

    Panny by se v roce 2024 neměly kritizovat a měly by zapracovat na pozitivitě. Vaše předsevzetí by se mělo vztahovat primárně ke zdraví. Dodržujte zdravý životní styl, vytvořte si třeba nějaký wellness plán a snažte se minimalizovat stres. Díky tomu budete zdravější nejen po fyzické stránce, ale taky psychické.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    ...

     

    Pro Váhy bude nový rok rokem lásky. Měli byste se pozorně rozhlížet kolem sebe, protože máte jedinečnou příležitost najít tu pravou lásku. Zároveň byste si měli dát předsevzetí, že nebudete dokonalí a že budete myslet více na to, jak být autentičtí. Nebojte si vyjádřit svoje pravé já nebo mluvit za sebe. To vám do života přitáhne nová smysluplná spojení.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    ...

     

    V roce 2024 si předsevzejte, že budete pracovat na svých cílech a že budete pomáhat ostatním. Díky této pomoci se dostanete i přes náročné a těžké chvíle. Tvrdá práce na sobě samých vám poskytne pocit uspokojení a štěstí, které se nevyrovná žádnému jinému.

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    ...

     

    Střelci, vy byste měli v novém roce pracovat na svých organizačních a manažerských schopnostech. Dejte si předsevzetí, že se soustředíte na svůj pokrok. Dejte si jasné cíle a rozdělte si je do několika částí. Chvalte se i za drobná vítězství.

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...

     

    Kozorozi, vy před sebou máte jediné předsevzetí – naučte se bojovat za věci, které jsou vaše vlastní, a energii využívejte pouze tímto směrem. Nedovolte nikomu, aby si přivlastnil vaše zásluhy. Zároveň se pokuste uvést všechny vaše nápady do pohybu, abyste dosáhli uznání.

     

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    ...

     

    Vodnáři, v novém roce buďte hlavně šetřiví. Vaším hlavním předsevzetím by měl být praktický rozpočet, který vám umožní finanční stabilitu i občasné zážitky. Možná je načase přemýšlet o finančním poradci nebo prozkoumání nových investičních příležitostí. Pokud budete disciplinovaní, dočkáte se velkého finančního úspěchu.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    ...

     

    Pro Ryby bude nový rok příznivý především pro duševní zdraví. Pokud budete pracovat na své duševní pohodě, budete v klidu a silnější. Jaké předsevzetí byste si tedy měli dát? Zapracovat na pozitivním myšlení a vnést pořádek tam, kde žádný nebyl. Díky tomu budete efektivnější a pozitivnější.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Zimní horoskop lásky: Martina Blažena Boháčová • Videoredakce ženských titulů

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz