Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Oblačno, bouřka 30°C

Móda podle znamení zvěrokruhu: Vodnáři rádi experimentují, Býci musejí být vždy elegantní

/
  • Móda podle znamení zvěrokruhu
    Móda podle znamení zvěrokruhu (i)
    15. května 2024 ● 06:00

    Módní výstřelky se často mění s dobou, základní styl člověka ale zůstává. Někdo upřednostňuje eleganci za každou cenu, jiný nedá dopustit na freestyle, chaos a ledabylost, outdoorové oblečení na všechny příležitosti, styl ukazující, jaký hudební žánr je pro něj srdcovou záležitostí, gotický styl, extravagantní a sexy oblečení, nebo dokonce bláznivý cosplay.

    Co nejraději nosíte vy a co k vám patří? Volnočasová móda, luxus a elegance, nebo třeba etno styl? Jaká móda patří k jednotlivým znamením zvěrokruhu? Zjistěte, jak to na vás sedí!

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Berani budou vždy upřednostňovat pohodlné sportovní oblečení, outdoorové oblečení, klidně tepláky, hlavně že je pohoda. Mají rádi svoji svobodu a volnost, proto ani oblečení nesmí nikde tlačit a konvenčně svazovat svého nositele. Většina Beranů má svůj vlastní osobitý styl, džíny, tričko, koženou bundu, ženám může vyhovovat i boho nebo etno styl, hlavní je, aby se cítily pohodlně. U Beranů se může objevit i extravagance nebo tvrdší, například rockerský styl oblékání, a to samozřejmě i u žen. Ty rozhodně nepůsobí jako křehké květinky, spíše jako agentky FBI nebo tvrdé rockerky, případně také lesany se šátkem na hlavě.

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býk si mnohem více než Beran potrpí na eleganci, ale také má rád své pohodlí. Musí mu být hlavně teplo a potřebuje vědět, že mu to sluší: Záleží mu na tom, jak vypadá a jak působí na druhé. Kromě džín a triček Býka klidně uvidíte v čemkoli elegantnějším, ať už jde o sukně a šaty u žen, nebo košile a stylové kalhoty u mužů, kterým většinou nevadí oblek. Ženy v Býku mají rády dlouhé sukně a romantické šaty, které vypadají velice stylově a elegantně. Chtějí působit žensky a jako aristokratky z dávných časů, je to pro ně přirozenější než nosit džíny a vytahaná trička. Rády se pochlubí krásným šperkem na krku.

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženci mají rádi intelektuální styl oblékání nebo se jim může líbit i něco vyloženě výstředního a velmi originálního. Francouzská móda, studentské pokrývky hlavy, barety, kšiltovky, extravagantní doplňky, gothic style, rozevláté sukně, košilové šaty. Ženy narozené v Blížencích hodně nosí mužskou módu, například košile nebo saka, šátky kolem krku a dbají na dokonalou manikúru, chtějí mít pěkné a pěstěné ruce. Blížence může bavit cosplay.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíři

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Raci si potrpí spíše na romantickou módu, boho styl, etno styl a všechno, co působí velmi přirozeně. Mají rádi přírodní materiály, například len a bavlnu, lněné etno košile, tuniky, dlouhé batikované sukně nebo šaty jako z pohádky. Muži rádi vypadají jako romantičtí hrdinové, nosí volné kalhoty a košile, neláká je nic, co působí příliš konvenčně či svazujícím dojmem. Přesto chodí vždy upravení, slušní, upřednostňují své pohodlí. Nic až tak rebelského od nich nemůžete čekat. Mají rádi folklor, a kdyby mohli, nosí národní kroje. Jako doplňky mají rádi stříbrné šperky nebo polodrahokamy a cínované šperky z kamenů. Rádi chodí bosky nebo v sandálech. 

     

    VIDEO: Horoskopy: Sport podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi si potrpí na luxus, eleganci a spoustu blýskajících se šperků. Vkusu ale často moc nepobrali. Někdy je méně více a u nich to platí dvojnásob. Líbit se jim budou výrazné barevné kombinace, obzvláště žlutá, zlatá a oranžová barva, leopardí vzor, doplňky ve zlaté barvě nebo oblečení, na němž je vidět, že bylo drahé. Mají rádi kvalitní značky. Někteří Lvi nosí jen sportovní oblečení, ale upřednostňují kvalitu a pohodlí. Ženy pak poutají pozornost výrazným líčením, vyzývavým oblečením, často s prvky extravagance.

     

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny mají rády především čisté, pohodlné a vkusné oblečení. Na vyzývavé módní doplňky si nepotrpí, ale zato chtějí vypadat upraveně a stylově. Pannám se líbí nosit košile, pohodlné džíny a tenisky, džínové sukně, trička, jednobarevné jednoduché šaty, které doplní jednoduchým šperkem či šátkem. Mužům nevadí košile, vázanky a oblek, ale kdyby si mohli vybrat, vezmou si farmářské boty, džíny a kostkovanou košili.

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy si můžete představit jako princezny v líbivých šatičkách s mnoha roztomilými módními doplňky, umějí být i vyzývavé a zároveň něžné a romantické. Ženy rády vypadají žensky, takže nosí nejraději sukně, šaty nebo legíny s nějakým pěkným tričkem. Upřednostňují nejnovější módní trendy, dokonalou manikúru i líčení. Muži chtějí vypadat elegantně, nevadí jim nosit košile, saka, oblek, či dokonce klobouk. Také ženám by slušel pěkný klobouček, na jehož nošení dnes musí mít každá žena odvahu.

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štír má rád černou barvu, která se hodí takřka ke všemu. Někteří Štíři působí tajemně a líbí se jim gothic style, jiní působí drsňácky, chodí oblékaní v rockovém či deathmetalovém stylu, další jsou motorkáři v kožených bundách. Štír může být i velký boss v moderním značkovém obleku nebo bílé košili s volnými kalhotami. Štíří styl oblékání a pohled do očí bývají nezapomenutelné. Štír bývá velmi romantický, někdy se vrací do starých časů a ukazuje dávno zapomenutou módu.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelci bývají dostatečně střelení na to, aby v módě experimentovali a mohli si dovolit trochu toho chaosu, případně nevkusu. Pokud je Střelec více Kozoroh, který se nachází hned vedle, může být vkusnější, serióznější a elegantnější. Ženy Střelkyně pak často volí odvážnější módu s prvky extravagance, ale mají rády i své pohodlí a většinou upřednostňují sportovní oblečení. Nejvíce jim vyhovují legíny, v nichž může vyniknout jejich dokonalá, štíhlá a sportovní postava. Dost si potrpí také na různé barevné, vzorované či jinak zdobené punčocháče a punčochy s podvazky.

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozoroh má rád seriózní módu. Někdy sklouzává k etno či boho stylu, ale v zásadě si potrpí především na vysoce kvalitní materiály a boty. Nezáleží pak na tom, jak moc je jeho oblečení drahé, hlavně musí být stylové, funkční a vyhovovat jeho potřebám. Ať už se jedná o módu na večírky, nebo na volný čas, všechno musí být perfektní, aby se v tom Kozoroh cítil dobře. Když si oblíbí jednu módní značku či značku bot a je maximálně spokojen, obvykle ji nemění a zůstává jí věrný. Ženy Kozorožky překvapují dokonalou elegancí a chladnou krásou, sluší jim kostýmky, saka, seriózní společenské šaty, nebo dokonce i klobouky.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáře fascinuje bláznivá móda a nezkombinovatelné kousky ve stylu vzít si na sebe něco velmi levného a úplně obyčejného ze sekáče a zároveň pořádně drahý kousek značkového oblečení. Rádi experimentují, jsou originální a milují nenucenou eleganci, boho styl, etno styl, hippie styl, ledabylou módu, pohodlí, spoustu barev a kombinaci různých stylů a typů materiálu. Upřednostňují ale přírodní materiály. Ženy pak též mívají velkou úchylku na boty, různé lodičky na vysokém podpatku. Vodnáře může velice bavit převlékání do různých kostýmů, takže i cosplay bývá jejich radostí.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby mají rády rozevlátou a romantickou módu, něžné barvy v perleťových, zelenkavých a tyrkysových odstínech, dlouhé sukně, etno módu, přírodní materiály a volné košile a tuniky. I Ryby ale zajímá moderní oblečení předních značek a chtějí vypadat opravdu kouzelně. Ženy mají rády něžné, romantické šaty, vyhovuje jim boho styl, rády si připadají jako princezny či víly, které zaujmou muže svou přirozeností a nenucenou elegancí. Na extravaganci a lacinost si Ryby rozhodně nepotrpí. Obvykle mívají dobrý vkus. Opravdu nedají dopustit na drahé boty a stejně jako Vodnářky mívají úchylku na boty nebo také na punčochy.

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz