Online chat
Dobrý den, čarodějko Petro Alraune, stále se točím v situaci, kdy si přítel (27.1.1966) se mnou udržuje pouze kontakt po telefonu, nevím, co si o tom mám myslet, stáhla jsem se do pozadí v citech, které se nyní obávám projevit - já (6.7.1962). Co je příčinou jeho zdrženlivosti, nebo jaké "tajemství" se za tím skrývá? Přála bych si setkání a sblížení. Děkuji za odpověď. (Jitule)
Foto
Současný telefonní vztah nemá budoucnost, je dost pravděpodobné, že přítel má ještě někoho. Blíží se však jiný, mnohem perspektivnější vztah "se vším všudy".
Milá Petro,moc Vás zdravím a doufám,že tentokrát už budu mít konečně štěstí a bude mi zodpovězeno na můj dotaz.Ráda bych věděla jak mi bude sloužit zdraví,zda se mi bude dařit finančně a co mě celkově čeká v příštích dnech a měsících.Moc děkuji za odpověď,Marie 10.05.1955  (Marie)
Foto
Nečekají vás žádné převratné změny, finanční situace se nemění, se zdravím nejvýš drobné komplikace. Hodně štěstí
dobrý den,čeká mě v letošním,nebo příštím roce něco zásadního s přítelem?myslím třeba svatba,společné bydlení atd.děkuji Eva 30.12.1964 (eva)
Foto
Setrvalý stav, nemyslím, že by ten vztah měl vůbec potenciál posunout se někam dá. Hodně štěstí
Dobrý den, mám zůstávat se svým přítelem, můžu mu věřit? Budeme mít brzo miminko? Děkuji moc za odpověď  (Magdaléna)
Foto
Nedělejte si velké naděje, a rozhodně si nepořizujte miminko s mužem, o kterém máte pochybnosti. Hodně štěstí
Milá čarodějko Petro,chtěl bych se Vás zeptet jak to budu s mým zdravím poslední dobou se moc dobře necítím,snad to nebude nic vážného,nar.15.1.1952,moc děkuji za Vaši odpověd Bretislav (Břetislav)
Foto
Neníto nic zásadního, spíš jen soubor komplikací, souvisejících s věkem. Je na čase se o sebe začít víc starat. Hodně štěstí
Dobry den, chtěla jsem se zeptat zda muzu verit nabídce muze kterého znam z minulosti. Bude s nim miminko, svatba? Ja 1976, on 1966. Dekuji (Redrose)
Foto
Vztah je to poměrně nespolehlivý, dítě rozhodně ne, spíš krátký flirt. Hodně štěstí
Dobrý deň drahá Petra, prosím Vás bude môj vzťah so Slavomírom teraz už pevný a dlhodobejší? Ingrid. Po čase sme znova spolu, aj keď opatrne, láska medzi nami je. Alebo znova Slavomír odo mňa odíde kôli svojim finančným a osobným problémom, aby nimi netrápil aj mňa? Ja: 23.8.1970, partner: 15.9.1979. Ďakujem pekne. (Ingrid)
Foto
Nepočítejte s dlouhým vztahem, s tímto partnerem to nejde. Hodně štěstí
Dobrý den čarodějko PetroAl. Bude mi přát úplněk k navázání nového a stálého vztahu? A jak mám tomu napomoci.Děkuji. (Dagmar)
Foto
Tenhle úplněk přeje spíš získávání hmotných statků, ale nový vztah je na obzoru i bez čarování. Hodně štěstí
Dorý den,jak dopadne naše manželství a rozejde se manžel s milenkou a vrátí se zpátky? Děkuji za odpověd. (Daniela 41 let)
Foto
objeví se ještě snahy slepit rozbitý vztah, ale vazby jsou už tak narušené, že to nebude fungovat. Hodně štěstí
Dobry vecer, rada bych vedela, zda volba kterou jsem ucinila pomuze memu tatinkovi. Jeho zdravi mu uz nezlepsim ale stari snad zprijemnim. (stred. tezka demence) Ziji v Nemecku a moje prace je pecovat o stare lidi. Rozhodla jsem se, vratit se zpet a tatovi byt na blizku. Zranim sice nejhodnejsiho muze, ktereho tu mam a opustim mile lidi. Ale srdce me tahne k tatovi-domu. Nedovedu si predstavit, ze by musel byt v domove duchodcu. Je ma volba spravna, kdyz tatinkovi pomohu ale jinym ublizim. Dekuji Vam a preji pekny vecer Jana (Jana)
Foto
Je to sice z morálního hlediska pěkné rozhodnutí, ale z hlediska vašeho života to není správné řešení. Snažte se najít cestu, jak sladit svůj osobní život s pomocí otci. Sama asi víte, že prognoza jeho nemoci není dobrá, a mohlo by se stát, že mu sice "dosloužíte", ale promarníte podstatnou část vlastního života. Hodně štěstí
Pěkný den, toužíme s manželem po baráčku splní se nám tento sen?Děkuji moc Majda(18.9.1967 )  (Majda)
Foto
Svým způsobem se splní, ale bude to určitě trvat déle, než rok. Hodně štěstí
dobrý den, byla bych velice ráda , kdyby jste mi odpověděla, zkouším to už delší dobu , ale bohužel dosud jsem odpověď nikdy nedostala :-( . Ráda bych věděla zda moje děti syn nar 1.3.1984 a dcera nar 8.8.1984 potkají svou lásku a budou mít děti ? Předem moc děkuji . Val.  (Valentina)
Foto
oba budou mít časem vztah i děti, ale ještě si na vnoučata budete muset počkat. Ta data narození ovšem nějak nesedí :)
Milá Petruško, chtěla bych vás požádat , mám problém,který mě trápí delší dobu a to je budoucnost vztahu mojí dcery. Žije s přítelem skoro tři roky, mají dvouletou holčičku,moji jedinou vnučku, ale jejich soužití je takové zvláštní. Dcera je beran a její přítel býk a pořád je to boj kdo z koho, oba jsou tvrdohlaví, neústupní a pro slovo si také nejdou daleko.Jak to vidíte vy? Moc děkuji za odpověď. Marcela,20.1.1963. (Marcela)
Foto
Chápu, že to asi není vztah, který byste vy sama preferovala, ale jim vyhovuje a perspektivu má. Beran by v klidném vztahu trpěl, neuspokojil by ho.
Dobrý den, Petro, kdy se prosím, začne zlepšovat můj zdravotní strav po ženské stránce? Trápí mě gyn. záněty - střevní bakterie tam, kde nemá být. Antibiotické globule od lékařky nezabraly a vše se vrací. V oblasti končící hráze směrem ke konečníku se mi pravidelně zduřuje žíla, která nepříjemně bolí. Celkově jsem po té 1. a 2. čakře nějaká "rozbitá". Co mám pochopit? Pracuji na všem možném, ale žádné zlepšení. Děkuji (Jana)
Foto
Zkuste u sebe nosit adulár, který zklidňuje a obecně ženám velmi prospívá. Vaše zdravotní problémy jsou sice nepříjemné, aleto, jak je vnímáte, zhoršuje je neuspokojivá situace, kterou vnímáte kolem sebe. Zaměřte se na to, aby se vám něco povedlo, uspokojte svoje ambice. Hodně štěstí
Dobrý deň, pred dvoma rokmi sme sa presťahovali do domu na dedinu. Cítim sa tu ako väzeň. Komplikuje mi to denné aktivity detí aj moje. K tomu sa pridalo množstvo zdravotných problém. Neviem ako ďalej. Manžel na tom dom lpí a o predaj domu nechce ani počuť. Veľmi mi chýba také obyčajné pohladenie a láska. Nič ma v tom dome neteší. Chodím tam len spávať. Ani ja ani deti tu nemáme priateľov. Ako ďalej? Ďakujem veľmi pekne za pomoc.  (Eli)
Foto
Váš problém není ani tak dům, jako manžel, který se chová dominantně a na vás ani na děti nebere ohledy. Osud za vás situaci nevyřeší, musíte to být vy, kdo to rozsekne. Vždycky existují cesty, jak se dostat mezi lidi, a to nutně potřeebujete. Hodně štěstí
Krásný den, nedávno jste mi řekla, že bych před svým přítelem měla vzít nohy na ramena. Myslíte, že je to opravdu nevýhodný a nenaplnující vztah, který nikam nevede? Máme se rádi, plánujeme brzy mimi a taky stěhování. Mám teď z toho spíš smíšené pocity a začínám být nejistá, po vaší větě. Faktem je, že přítel je dominantní a blíženec s pannou nejsou dobrá kombinace, přesto by mě zajímalo, jak dlouho nám vztah vydrží. Děkuji Petra 30.5.1980, přítel 13.9.1977 (Petra)
Foto
Pořád vidím ten vztah jako pro vás rizikový. Každopádně, pokud jste na pochybách, zkuste začít společným životem a otestujte, jestli jste kompatibilní, ještě než si pořídíte dítě. Hodně štěstí
Dobrý den, moc by mě zajímalo, jak se bude vyvíjet vztah mého syna s jeho bývalou (a těhotnou) partnerkou. Je nenarozené dítě jeho?? Děkuji mockrát. Madla (Madla M.)
Foto
Dítě je s velkkou pravděpodobností vašeho syna. Problém je,že ani on sám neví, jak se k celé věci postavit, je zmatený a nerozhodný, je ale možné, že se k přítelkyni vrátí.
Milá paní Petro, prosím Vás poraďte mi. Již delší dobu řeším krizi. Já nar.27.5.1958 a manžel 28.9.1962.On se už před rokem zamiloval do jiné ženy/nar.10.101963/ a již 4.měsíc s ní žije.Ale poslední měsíc jezdí často domů, stále tu něco potřebuje a myslím si že není moc šťastný.Stále tvrdí, že mě pořád rád.Já jsem z cele situace byla zhroucená,ale poslední 2 měsíce se stýkám s mužem, nar.19.10.1961,který mě velmi přitahuje.Moc Vás prosím, mám ještě něco čekat od manželství, či je tento nový muž pro mě osudový\,zdravím Vás a moc vám děkuji za odpověď.Vlasta (Vlasta)
Foto
s velkou pravděpodobností se zamilujete do svého nového objevu,ale zkuste zachovat chladnou hlavu hlavně ve finančních záležitostech a vyřešit nejdříve názežitosti ohledně rozvodu a podobně, nebo na celé věci budete tratit a to nejen finančně. Hodně štěstí
Dobrý den. Jsem nar.17.11.73 a přítel nar.27.6.68. Rozvede se do půl roku a budeme žít spolu. Má náš vztah nějakou budoucnost,nebo mě dojde do života jiný muž? Děkuji (Kateřina)
Foto
nerozvede, raději se poohlédněte po někom jiném. Hodně štěstí
Dobry den, chtela bych vedet, zda mam jeste sanci na lasku a pokud me potka, tak kdy asi ? Dekuji...Dana (Dana)
Foto
Ještě si lásku užijete. Neśeďte ale doma, vzhledem k tomu, že to má být člověk, kterého ještě neznáte, jděte šanci trochu naproti. Hodně štěstí
Hezký den paní Petro, chtěla bych se zeptat jestli brzy potkám novou lásku. Helena 17.7.1973 (Helena)
Foto
Potkáte, ale radím trpělivost. Láska se nedá uspěchat a zbrklost všechno zkazí. Hodně štěstí
Dobrý den. Chtěla bych se dovědět, kdy můj syn, nar.6.11.1983, konečně potká svou osudovou lásku. (Jarka)
Foto
Vztah ho každopádně čeká v nedaleké budoucnosti. Každý vtah je svým způsobem osudový, protože nás posouvá dál.. Hodně štěstí
Hezký den prosím vás mohla byste se mi podívat zda nás s manželem čeká ještě letos stěhování do lepšího a zda to bude na moravu ke starším lidem? Já 3.4.1959 ve šternberku v 11.30 a manžel zdeněk 2.8.1958 v jeseníku, moc prosím o odpověď, jsem tu nešťastná (Jarmila)
Foto
Stěhovat se budete, ale bude to spíše v příštím roce. Hodně štěstí
Dobrý den, prosím o sdělení jak se bude vyvíjet můj vztah s maminkou. Ze dne na den se mnou přestala komunikovat a nekomunikuje ani s vnuky. Děkuji (Alena)
Foto
Bohužel, vztah bude komplikovaný dál a záleží na vás, jak moc k sobě pustíte depresi z roztržky. Ve vašem konflitku mohou hrát podstatnou roli finance.
Dobrý den, paní Petro. Prosím mám dotaz. Budu mít vztah s mužem narozeným 28.9.1974? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena  (Helena )
Foto
budete, nejde ale o vztah osudový
Prémiová otázka
Foto
Váš vztah je tak úžasný právě proto, že je tajný. Má půvab flirtu, lehkomyslnosti, už v nejbližší době ale přinese problémy, zejména v rodině. Jedinou správnou reakcí je ho ukončit, a minimalizovat důsledky. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Dostat peníze ze syna může být problém, a obecně celá situace závisí hodně na vašem přístupu, sama jste klíčovou osobností.Váš syn může být pod negativním vlivem nějaké mladší zeny.V nejbližší době čekejte mrzutosti, v tomto roce vás ale i čekají pozitivní změny i zlepšení finanční situace a o i když to s vrácením synovy půjčky nebude souviset. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Na vašem místě bych nepokoušela osud. Zatímco váš vztah vypadá pevný a v pořádku, snaha o dítě přináší vysoké riziko, které pravděpodobně nepovede ke kýženému výsledku. Přeneste svůj zajem jiným směrem, snahou o dítě hodně riskujete.
Prémiová otázka
Foto
Váš problém netkví v odvaze v protějšku, ale ve vysokých požadavcích, které na vztah máte vy.Požadavek oddání může být dost dusivý a způsobuje, že vaše vztahy krachují. Mohou vás milovat, nedokážou s vámi žít. Musíte nejdřív najít rovnováhu sama v sobě, pak nebude problém ani ve vztazích. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Vaše problémy mají kořen v minulosti a je potřeba se s nimi vypořádat, ukončit je, abyste se mohla pustit do nových věcí. Práci najdete, je pravděpodobné, že přes nějakého prostředníka, přítele a situace se zlepší. Ale i dál bude potřeba dávat si pozor na intriky a závist. Pokud mám celou věc shrnout, pokud vyvinete úsilí a odříznete se od problémů minulosti, čeká vás zlepšení a pomalé řešení všech nepříznivých jevů. Ne zázrak, ani procházka růžovým sadem, ale minimálně naděje a dobré vyhlidky. Nebuďte příliš důvěřivá k okolí, máte k tomu sklony a některé vaše problémy z toho pramení. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Jste ve složité situaci, ve vašem okolí je několik žen, které vám nepřejí a komplikují vám život. Snažte se najít stabilitu v rodině, to je místo, kam se můžete obrátit o pomoc. V lásce vás čeká stabilizace vztahů, ale je dobré se mít na pozoru, protože je kolem vás dostě těch, kteří se radují z vaší smůly. HOdně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Vyřeší, a i jinak je přeed vámi příjemné období. Je pravděpodobné, že najdete blízkou osobu, které vám hodně zkvalitní život. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Ani tentokrát to naneštěstí nebude bez problémů, nebudete s prací spokojená, věci nejsou takové, jak se jeví.Až když vyřešíte tenhle problém, dostaví se zlepšení, hlavně finanční a pak se budete muset rozhodnout, co je pro vás důležité. Je dost možné, že se v nejbližší době setkáte s někým, kdo vám nepřeje a bude se snažit vás finančně poškodit, buďte na pozoru. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Vaše dcera by teď měla zvážit, co chce vlastně dělat, čím se zabývat, hledá svou životní cestu. Štěstí jí přeje, práci by měla v nejbližší době najít, ale je možné, že za ní bude muset cestovat. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Vztah mít budete, ale na dítě už to nevypadá. Stojíte před rozhodnutím, ale už nejste ve fázi života, která přeje mateřství. Zaměřte se na práci, nové projekty... jsou řeky, do kterých už znova není možné vstoupit. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Vztah vaší dcery opravdu nemá perspektivu a skončí, navíc v doprovodu hádek a konfliktů. Zanedlouho potom si ale vaše dcera naváže vztah jiný. U syna to zatím na vážný vztah nevypadá, ale v jeho věku to není žádná tragédie. Oba nakonec děti mít budou, možná je ale do usazení a vnoučat nutíte moc brzo, dejte jim ještě prostor a zaměřte se na sebe. Jste ještě mladá na to, abyste žila jen budoucností svých dětí. Hodně štěstí
Prémiová otázka
Foto
Výhra se moc nerýsuje, zato v oblasti vztahů vás čeká zlepšení. V nejbližší době dostanete zprávu, která vás potěší, ve vašem okolí se může objevit muž, který má něco společnéo s cestováním. Celkově stojíte před rozhodnutím,kam váš život dál nasměrujete, co si určíte za prioritu. Máte dobré vyhlídky, ale životní cestu si volíte sama. K vyřešení finančních závazků povede spíš vaše rozhodnutí a lepší organizace života, než spoléhání se na náhodu. Hodně štěstí.