Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Velký horoskop na únor: Jak to vidí astroložka Daniela Hannah

/
  • Co předpovídá na únor astroložka Daniela Hannah
    Co předpovídá na únor astroložka Daniela Hannah (archiv)
    7. února 2017 ● 10:00

    Co hvězdy slibují na únor? Přinese zrádná Černá luna komplikace? Zatmění luny a průlet komety taky sehrají svou roli, takže se můžeme těšit na rušný měsíc. 

  • 1.

    Důležité dny v únoru

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017

    Tento úplněk je důležitý pro osoby narozené ve znamení Lva. Předesílám, že několik dní před úplňkem a zejména den před, jsou velmi kritické dny. Lvi by si měli dát pozor na svou osobu.

    V den úplňku očekáváme polostínové zatmění Měsíce, které stíží některé situace, které budeme díky úplňku řešit.

    Úplněk má vliv na všechny osoby tím, že ukončí a uzavře téma tvorby, výtvorů, dětí a partnerů. Do úplňku dokončete vše rozpracované. Kdo řeší pracovní a partnerské vztahy, těm úplněk vnese do této problematiky jasno.

    V první polovině února nás čekají nejlepší podmínky pro sledování komety 45P/Honda-Mrkos-Pajdušáková (s periodou 5,25 roku), která byla spoluobjevena československými astronomy, Antonínem Mrkosem a Ľudmilou Pajdušákovou v roce 1948. Přísluním kometa sice projde již v samém závěru roku 2016, ale 11. února 2017 se dostane na své dráze nejblíže k Zemi. Vlasatice se bude pohybovat nad souhvězdím Hadonoše a poté Herkulem.

     

    Únorové novoluní proběhne 26/2/2017 ve znamení Ryb. Toto novoluní je důležité pro osoby narozené ve znamení Ryb.

    Pro ostatní znamení dává možnost skoncovat se závislostmi. Otevírá téma ezoteriky, jasnozřivosti a intuice. Napojení na minulé životy. Citlivým osobám může přinést depresivní stavy nebo živé sny.

    Při novoluní bude asistovat Neptun, planeta intuice, zkreslování, klamu, mámení a podvodů a sestupný karmický uzel. Zde je důležité myslet reálně, nenechat se ošálit. Nastavit si své cíle a jít krok po kroku systematicky za svým snem. Nenaletět podvodníků, nebo bujné fantazii.

     

    Černá Luna se bude 13/2/2017 přesouvat ze znamení Štíra do oblasti Střelce. Zde doporučuji nechat si zpracovat roční horoskop „na míru“ z data a času narození, abyste byli připraveni, kde a v jakém tématu vaše Černá Luna zaútočí. Na co máte být připraveni a co můžete očekávat. Kdo je připraven není překvapen.

     

  • 2.

    BERAN

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Toto novoluní otevřelo cestu ke splnění přání a snů Beranů. Otevírají se dveře do společnosti, nového společenství, mezi důležité osoby. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur

    s karmickým Plutem v tématu práce a kariéry. Na Berany čeká ohromný pracovní posun. Mars se setkává s Venuší, toto spojení je o penězích, lásce a hodnotách, kdy mají tato témata Berani zaktivovány. Zde je Černá Luna aktivována Martem, proto je lepší dát si pozor na sexuální zálety, a také na podvodné finanční situace.

    Mars, vládnoucí planeta Beranů, se pohybuje spolu s Venuší jejich znamením. Berani budou díky Venuši okouzlující a Mars jim přinese mnoho práce. Zaktivována je láska a hodnoty, tedy peníze. Přízně Venuše je dobré využít. Být všude, zářit a vyniknout. Působení Martu ve vlastním znamení aktivuje a dodá mnoho energie, zaměříte se sami na sebe, na své sebeprosazení. Nebudete vědět, kam dřív skočit. Práce a zase práce. Mars nenechá Berany odpočinout. Přichází zlepšení kondice a zdravotního stavu. Pozor na horlivost a plýtvání energií. Je dobré využít plně sílu a energii Marta ve svůj prospěch.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017 a přinese jasno do oblasti plodů a výtvorů. Berani by měli do úplňku dotvořit svá díla. Úplněk ukončí a dořeší téma dětí a partnerů. Zde může dojít k ukončení nebo uzavření smluv v pracovním nebo partnerském soužití. Tento úplněk má velkou sílu, neboť dojde k jeho zatmění. Díky této eklipse situace vygradují.

    Černá Luna se přesune ze Štíra do oblasti Střelce. Otevře možné problémy s úřady, soudy, ezoterikou a vzděláním. Touhu se rozvíjet po duchovní stránce, nebo ji zatratit. Je zde zaktivovaná forma spojená s filosofováním, církví a náboženstvím nebo duchovnem a uměním. Tento tranzit otevírá oblast rozšiřování vědomostí, úředních záležitostí a Černá Luna nám může škodit, zdržovat nebo poňoukat. Je dobré nenechat se vtáhnout do nepříjemných situací.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí u Beranů. Ti mohou očekávat rychlý obrat v jejich životě. Novoluní aktivuje možné nepřátelé, přináší období, kdy Berani budou přemýšlet, co ukončit a kam směřovat. Přichází rekapitulace minulého roku. Pomalu se budou připravovat na novoluní v Beranu, které nastane v březnu, a nasměruje je na novou životní cestu.

  • 3.

    BÝK

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Toto novoluní nastartovalo nové pracovní možnosti. Nové projekty se díky novoluní zrealizují. Dveře ke kariérnímu posunu jsou otevřeny. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem. Býci budou podepisovat úřední dokumenty. Zde je Černá Luna aktivována Martem, pozor na pracovní vztahy, smlouvy a dohody. Pomluvy a nepřátelství od blízkých.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017 a Býci dořeší téma žen v rodině, oblast bydlení nebo pracovního zázemí. Úplněk vnese jasno do rodinných záležitostí. Ukončí a uzavřou tuto kapitolu. Tento úplněk má velkou sílu, neboť v době úplňku dojde k zatmění Měsíce. Díky této eklipse situace vygradují.

    Černá Luna se přesune ze Štíra do oblasti Střelce. Po řešení vztahových záležitostí začne Černá Luna řádit v oblasti financí a sexuality. Pod vlivem tranzitující Černé Luny v tomto období budete řešit majetek, který sdílíte s další osobou nebo bankou. Černá Luna zde odemyká brány do minulých životů a právě přechází přes téma okultismu, transformace duše, sexuality a peněz. Mohou se vyhrotit vztahy s dětmi nebo rodiči a mateřství. Situace, které vytáhne na povrch, se budou týkat peněz, které sdílí Býci s někým dalším, jako jsou partneři, společníci, nebo banky Důležité je v této době hlídat si majetek, jelikož Černá Luna pohlcuje a bere, být věrný ve vztazích, nezneužívat rituály a okultní vědy. Černá Luna vnáší do těchto témat nejistotu a pokušení. Dále je nutné hlídat si možné úrazy.

    Mars, planeta aktivity, se pohybuje domem odstraňování, kde ukončí vše, co nemá pokračovat. Většinou ukončí práci, spolupráci nebo nějakou činnost. Aktivita dané osoby se bude obracet na minulé životy, na témata uložená hluboko v nevědomí. Zde se aktivují minulé životy. Mars v tomto domě může vytahovat na povrch něco důležitého z minulosti ale také tajnosti, tajemství, které měly být ukryty.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí do života Býků. Novoluní přináší nové přátelé, otevřené dveře do společnosti, mezi osoby, kam chtějí patřit. Novoluní posune Býky ke splnění jejich snů.

     

  • 4.

    BLÍŽENCI

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Toto novoluní otevřelo nové cesty a možnosti související s úředním jednání, vzděláváním a novým učením. Kdo touží po cestování, budou mu planety přát. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem. Blíženci budou hovořit a podepisovat dokumenty týkající se peněz a majetku. Černá Luna je aktivována Martem, pozor na zdraví a psychiku.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017. Úplněk uzavře a ukončí situace spojené s úřady. Vnese jasno do oblasti vzdělávání a učení. Pokud řeší Blíženci sourozence, pak se zde dořeší nějaká situace. Úplněk přináší další téma a tím je auto nebo jiný dopravní prostředek. Tento úplněk má velkou sílu, neboť dojde k jeho zatmění. Díky této eklipse situace vygradují.

    Černá Luna se přesune z oblasti zdraví do téma vztahů. Blížencům aktivuje vztahy. Situace, které přitahují, se budou týkat vztahů jak partnerských, tak pracovních, veškerých smluv a dohod. Černá Luna je zde v roli, kdy pohlcuje vše, co se má ukončit, nebo naopak nastartovat nové spojení s někým. Odebírá a přitahuje osoby a partnery z minulých životů. V této době bude veškerá energie vynakládána do vztahů. V této době bude vyplouvat na povrch vše nevyřešené, nebude jednoduché se dohodnout. Černá Luna vnáší do těchto témat nejistotu a pokušení.

    Mars přináší aktivní pomoc od druhých, od těch, kteří jsou v postavení ji poskytovat k dosahování cílů. Blížencům se aktivují přátelé a společnost. Je důležité využít konexe a známosti pro své projekty. Také přichází do života důležitá osoba pro budoucnost. Blíženci mají zaktivovány své sny a cíle, které mají na dosah.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí. Novoluní otevírá nové možnosti v pracovní rovině. Blíženci mají dilema kariéra vs. domov. Pokud jsou velmi zaměstnáni prací, nestíhají se věnovat rodině. Zde je potřeba si nastavit priority. Budou podepisovat nové pracovní smlouvy, jednat v oblasti související s prací a kariérou.

     

  • 5.

    RAK

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Toto novoluní otevřelo nové cesty a možnosti do oblasti financí, půjček, hypoték, prodeje a nákupu např. nemovitosti. Raci dostanou možnost získat peníze. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem v oblasti vztahů. Raci budou podepisovat nové dohody a smlouvy. Černá Luna je aktivována Martem, pozor na situace spojené s dětmi, pracovními a životními partnery.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017. Tento úplněk ukončí a vnese jasno do finančních záležitostí. Tento úplněk má velkou sílu, neboť dojde k zatmění Měsíce. Díky této eklipse situace vygradují.

    Černá Luna se přesune z oblasti dětí a partnerů do tématu zdraví. V této době je nutné dbát na své zdraví. Vliv Černé Luny bude působit v oblasti zdraví, zdravého životního stylu, ale také se mohou Raci starat o někoho ve své blízkosti. Služba blízkým. Zde je nutné vyřešit situace, vyčistit si nevyřešené zdravotní záležitosti tak, aby mohl přijít v dalším období posun. Neřešené nemoci se budou hlásit o slovo. Nehazardovat se svým zdravím, udělat něco pro své zdraví a dobrou psychiku.

    Mars bude aktivovat vše, co se týká práce, pracovních aktivit a kariéry. Přichází ocenění práce a možný postup v kariéře. Raci budou naplno cítit ctižádost a snahu se prosadit nejen v práci, ale i ve společnosti. Zvýší se jejich prestiž. Období je velmi příznivé pro uzavírání obchodních dohod, přichází doba provádění veškerých reorganizací kolem práce, které budou ku prospěchu. Mars přináší mnoho práce a aktivit spojené s prací.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí. Novoluní otevírá nové učení, vzdělávání a rozšiřování vědomostí. Novoluní přináší řešení cesty a cestování do cizích zemí. Zlepšení při řešení úředních záležitostí. Rakům se aktivuje intuice a práce s duší.

     

  • 6.

    LEV

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Toto novoluní otevřelo možnosti do oblasti pracovních a životních partnerů. Novoluní přináší nová partnerství, nové pracovní dohody. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem v oblasti spolupráce a zdraví. Lvy čeká přemýšlení a konání v tomto tématu. Černá Luna je aktivována Martem, pozor na situace spojené s domovem, rodinou, ženami v rodině. Zde se aktivuje bydlení a zázemí Lvů, které řeší dlouhodobě.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017. Tento úplněk je velmi důležitý pro osoby narozené v tomto znamení a má velkou sílu, neboť v době tohoto úplňku dojde k zatmění Měsíce. Pod vlivem úplňku Lvi dořeší vztahové záležitosti. Vnesou jasno do oblasti dohod a smluv. Díky této eklipse situace vygradují. Nastaví nové pravidla.

    Černá Luna se přesune z tématu bydlení a pracovního zázemí do tématu dětí a partnerů. Černá Luna aktivuje a čistí karmické zatížení, která se vlečou minulými životy. Černá Luna vytváří zdánlivě problematické situace v souvislosti s dětmi, partnery či tvorbou. V této době bude docházet k situacím, kdy si budete muset udělat jasno v souvislosti s partnery jak pracovními, tak v partnerském vztahu. Otevře se vztahové téma, téma pracovní a téma dětí.

    Mars, planeta aktivity, aktivuje témata související s duchovním rozvojem, rozšiřováním vědomostí, zahraničím, soudy a úřady. Těmto tématům se budete několik týdnů věnovat. Aktivita v souvislosti s cizinou, cesty do zahraničí, rozšiřování obzorů formou vzdělávání, účasti na přednáškách, absolvování kurzů a školení, ale také úřady. V průběhu tohoto období přichází duchovní rozkvět.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí. Novoluní přinese nové možnosti spojené s financemi jako jsou hypotéka, půjčky, peníze a majetek ve společném jmění s jinou osobou nebo bankou. Lvi budou řešit a podepisovat vše související s penězi.

     

  • 7.

    PANNA

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Toto novoluní ukáže cestu k nové spolupráci a Panny čeká nový společník nebo kolega. Novoluní přináší nové možnosti do oblasti zdraví a zdravého stylu života, ale také spolupráce a práce. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem v oblasti pracovních nebo životního partnerství, dětí a tvorby, v této oblasti Pluto urychlí různé situace. Černá Luna je aktivována Martem, pozor na situace spojené s úřady a písemnostmi, dopravními prostředky a cestováním. Zde se aktivují témata, která Panny řeší dlouhodobě.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017. Tento úplněk má velkou sílu, neboť dojde v době úplňku k zatmění Měsíce. Úplněk ukončí některé životní situace. Odemyká 13. komnatu. Panny budou rozjímat a přemýšlet, co chtějí ukončit. Která oblast jim nevyhovuje. Musí si dát pozor na své zdraví a zejména psychický stav. Panny se připravují na svůj úplněk, který proběhne za měsíc, kdy ukončí vztahové záležitosti a vnesou nová pravidla a dohody do života.

    Černá Luna se přesune do oblasti bydlení, domova a pracovního zázemí. V této době bude docházet k situacím, kdy si budete muset udělat jasno v souvislosti s bydlením, domovem a zázemím. Otevře se téma bydlení, které souvisí s místem, kde pobývají, nebo tráví čas. Je dobré si říci, jestli Panny nepálí „dobré bydlo“, kdy jsou nebo nejsou spokojení, mohou být tlačeny a naváděny Černou Lunou ke změně. V této době přichází problém s nalezením vhodného místa pro život. Na druhou stranu může dopomoci k nalezení nového vhodnějšího místa, nových základů pro život. Na konci tohoto vlivu se ukáže, zde se přestěhují a změní své zázemí, či nikoli.

    Mars svým postavením otevírá aktivitu v tématech finančních, sexu, okultismu a napojení na smrt či ostatní duchovní směry. V této době se řeší majetkové záležitosti, které sdílí společně s další osobou či institucí, ale také aktivita kolem úřadů nebo úředních záležitostí spojených s financemi. Řeší se půjčky, hypotéky, dědictví, ale i možné dluhy. Období, ve kterém se aktivně věnujeme financím z cizích zdrojů. Ideální pro jakékoli investice, nákup nebo prodej. Aktivita Marta odemyká sex a vše co se sexuality týká.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí. Novoluní otevírá nové smlouvy a dohody, nastavení nových pravidel. Novoluní přináší nové nasměrování ve vztahu pracovním a partnerském. Panny budou podepisovat smlouvy a řešit nové dohody.

     

  • 8.

    VÁHA

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Toto novoluní otevřelo téma dětí, plodů a výtvorů, oblast partnerských a pracovních partnerů. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem v oblasti pracovního zázemí, bydlení a rodinných záležitostí, kdy zprávy týkající se těchto záležitostí urychlí dění. Černá Luna je aktivována Martem, pozor na situace spojené s financemi. Zde se aktivují témata peněz a majetku, který Váhy řeší dlouhodobě.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017. Tento úplněk má velkou sílu, neboť dojde v době úplňku k zatmění Měsíce. Tento úplněk ukončí přátelství osob, s kterými Váhy nesouzní. Uzavře aktivitu ve skupině lidí, nebo společnosti, kam již nepatří. Díky této eklipse situace kolem přátel vygradují.

    Černá Luna se přesune z tématu financí do oblasti úřadů, komunikace a jednání. Situace, které přitahuje, se budou týkat vztahů, úřadů, sourozenců. V této době bude docházet k situacím, kdy si budete muset udělat jasno komunikací, psaním, mluveným slovem, se sourozenci a příbuznými. Otevře se téma cest, osob blízkých a komunikace na všech úrovních.

    Mars se přesunul do znamení Berana. Váhy posílí, nebo ukončí veškeré vztahy.

    Zde Mars aktivoval vztahy na všech úrovních. Smlouvy, dohody, smluvní ujednání. Zvýšená aktivita se týká také úřadů a úředních záležitostí. Tento tranzit zvyšuje aktivitu v komunikaci, mluveném nebo psaném slovu. Budete pociťovat zvýšenou chuť komunikovat, sdělovat své názory a projevovat se. Můžete publikovat, přednášet nebo vést úspěšné obchodní jednání, dohodnout nové podmínky, podepsat smlouvy nebo písemnosti. Toto období je výborné na návštěvy u přátel.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí. Novoluní odstartuje touhu po zlepšení vzhledu, Váhy začnou dělat něco pro své zdraví. Novoluní jim pomůže nalézt cestu pro zlepšení kondice. Také budou muset splnit to, co pracovně slíbili. Budou řešit zdraví své, nebo osoby blízké a pracovně budou velmi vytíženy, neboť Slunce posvítí na situace, které je nutné vyřešit.

     

  • 9.

    ŠTÍR

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Toto novoluní otevřelo dveře k novému bydlení, novému pracovní zázemí. Štírům se nastartuje nová cesta k rodinnému štěstí. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem, kdy je potřeba ukončit a uzavřít jednu životní kapitolu, zprávy týkající se těchto záležitostí urychlí dění. Černá Luna je aktivována Martem, Zde se aktivují situace, kdy jsou Štíři prověřováni, brzděni a musí fungovat za ztížených podmínek, které přináší Černá Luna, ovšem jen do února 2017, kdy se přesouvá do znamení Střelce a Štírům konečně přestane škodit.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017. Tento úplněk má velkou sílu, neboť dojde k jeho zatmění.

    Tento úplněk ukončí pracovní aktivitu, nebo přinese něco nového do oblasti práce. Úplněk vnáší jasno do tématu práce a kariéra. Do úplňku je nutné ukončit vše, co Štíři chtějí nechat odejít ze svého života a naopak ihned po úplňku podepsat novou smlouvu a dořešit pracovní téma.

    Černá Luna se přesune ze Štíra do oblasti Střelce. Štíři se konečně oddychnou. Situace, které přitahuje nyní Černá Luna, přináší problémy a těžkosti s penězi, větší výdaje, ale i to, že Štírům může způsobit snížení hodnoty. Mohou se dostat do nepříjemných situací spojených s financemi. Bude docházet k situacím, kdy si budou muset udělat jasno v souvislosti s financemi a majetkem. Otevře se téma peněz. Mohou zbytečně vydávat, nebo získat.

    Mars se přesunul do Berana. V tomto období je zvýšená aktivita kolem spolupráce nebo zvažování o nové spolupráci, ale také plnění úkolů, které jsme slíbili vykonat. Měli by se věnovat také tématu zdraví a zdravé výživy. Pocítí chuť aktivněji organizovat nebo se zasadit o změny v práci. Mars přinese aktivitu v oblasti zdraví, spolupráci, práci a službu pro někoho.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí. Novoluní otevírá cestu k partnerství. Štíři najdou svou cestu k pracovnímu nebo životnímu partnerovi. Dále budou řešit děti, myšlenky a komunikace spojenou s dětmi. Novoluní přináší plody a výtvory. Pokud chtějí zplodit dítě, je tento čas ideální.

     

  • 10.

    STŘELEC

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Toto novoluní otevřelo cestu k řešení úředních záležitostí. Střelce čeká cesta a cestování, písemnosti, vyřizování na úřadech, téma automobilu, podepisování, psaní a komunikace. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem, zprávy týkající se peněz.

    Pluto urychlí dění ve financích. Černá Luna je aktivována Martem, Zde se aktivuje situace, kdy by Střelci měli ukončit jednu životní kapitolu. Černá Luna se v únoru 2017 přesouvá do jejich znamení a tím začne Střelcům připravovat problémové situace, které je nutné do konce roku 2017 vyřešit. Střelci toto období znají z roku 2008, kdy od jaro do konce roku 2008 pobývala také ve znamení Střelce.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017. Tento úplněk má velkou sílu, neboť dojde k jeho zatmění. Tento úplněk ukončí situace spojené s cestou a zahraničím. Uzavře veškeré úřední záležitosti. Vnese jasno do oblasti vzdělávání a rozšiřování vědomostí.

    Černá Luna se přesune do oblasti Střelce. Zde Černá Luna aktivuje minulé životy. Situace, které přitahuje po tuto dobu, vyvolávají silné emoce vůči vlastní osobě. Člověk si připadá jako „blbec'“. Lekce, přicházející v podobě sobectví a egocentrismu, velmi ovlivní vnitřní proměnu. Po dobu působení Černé Luny budou mít pocit, že jsou brzděni, setkají se s lidmi a situacemi z minulých životů. Černou Lunou jsou připravováni na obrovskou proměnu.

    Mars zde aktivuje téma dětí, partnerů a tvorby. Díky jeho vlivu máte chuť něco aktivně vytvářet, prezentovat, vrhnout se do společnosti či milostných dobrodružství, do tvorby nebo plození. Pod jeho vlivem vznikne něco nového, ať jde o nový život, originální výtvor či určení směru činnosti. Aktivita této osoby se točí kolem kreativity, dětí, rodinných oslav a vztahů s lidmi kolem, ale i cest, cestování, nasměrování na novou životní cestu. Toto je aktivní období vhodné na zkoušky, přijímací řízení nebo pohovory. Období vhodné na lásky. V této době dochází k seznámení s důležitou osobou. Může přijít nový společník. Dobré období na seznamování a cesty. Pracovně se bude dařit. Nyní jsou zaktivovány vztahy.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí.

    Novoluní otevře novou cestu ke stabilitě. K novému bydlení, práci nebo pracovnímu zázemí. Kariéra, práce a rodina a domov, to jsou témata, ve kterých je nutné si určit priority. Střelci si mají dát do pořádku svůj život a tak tomu bude i v roce 2017.

     

  • 11.

    KOZOROH

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Pro Kozorohy se otevřela cesta k finančnímu vylepšení životní situace. S novoluním přichází penízky. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem. S Merkurem přichází zprávy o zásadní životní změně. Černá Luna je aktivována Martem, Zde se aktivuje situace, kdy se Kozorohům změní práce, bydlení nebo lidi kolem nich.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017. Tento úplněk má velkou sílu, neboť dojde k jeho zatmění. Úplněk přinese ukončení situace spojené s penězi. Vnese jasno do oblasti financí.

    Černá Luna se přesune ze Štíra do oblasti Střelce. Když je tranzitní Černá Luna v tomto místě horoskopu, jste napojeni na „druhý břeh“, propojeni s minulými inkarnacemi. Zde je třeba si všímat lidí kolem sebe. Vylézají na povrch důležité osudové, karmické informace. Jsou to témata odstraňování, ukončování. Propojení s minulými životy. Kozorozi mohou mít pocity samoty a izolace. Zde je zapovězená 13. komnata duše. Tajemství přestávají být tajná. Nepřátelé mohou nepříjemně působit. V této době je dobré žít život bez skrývání, lhaní a podvádění.

    Mars bude tlačit Kozorohy do aktivity související s rodinou a bydlením. Budou řešit ženy v rodině. Veškerá Vaše aktivita bude zaměřena na domov, zabezpečení rodiny a pevného zázemí. Pocítit touhu udělat něco pozitivního v oblasti zdraví.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí. Novoluní přináší otevřené dveře na úřady a úřední vyjednávání. Řešení se sourozenci. Pokud Kozorozi mají touhu koupit nové auto, je toto ideální čas. Novoluní přináší možnost vzdělávat se. Přichází zlepšení do oblasti komunikace.

     

  • 12.

    VODNÁŘ

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Pro Vodnáře proběhlo nejdůležitější novoluní roku 2017. Novoluní přináší nové nasměrování na životní cestu a sílu k novým aktivitám. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem. S Merkurem přichází zprávy o ukončení důležité etapy v jejich životě. Černá Luna je aktivována Martem, který poukazuje na Černou Lunu v oblasti práce a téma peněz. Období, kdy mají ztížené podmínky při vydělávání peněz. Člověk by měl znát svou vlastní hodnotu, Vodnáři by měli pracovat na tom, aby uměli s financemi zacházet.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017. Tento úplněk má velkou sílu, neboť dojde k jeho zatmění. Díky této eklipse situace vygradují. Úplněk ukončí vztahové záležitosti. Do všech dohod a smluv vnese jasno. Vodnáři ukončí nebo podepíší nové smluvní ujednání s pracovnímu partnery. Mohou ukončit vztah, který nefunguje, nebo naopak domluvit se a nastavit nová pravidla ve vztazích.

    Černá Luna se přesune do oblasti Střelce. U tranzitního přechodu Černé Luny přes téma přátelství, pohlcuje a čistí osoby blízké, společnost a naše přátelé. V této době mohou změnit společnost, zemi, kamarády a přátelé. Mohou o někoho přijít, ztratit, ukončit vztahy, aby připravili svůj život na nové vztahy, příliv nových lidí do života, změna lidí v určitém společenství. Zrcadlo pravdy odkryje svou tvář a ukáže, kam patří a nebo nepatří.

    Mars působí na oblast komunikace, ježdění, přesunů a cest. V tomto období se mohou posílit veškeré vztahy. Období je výborné na návštěvy u přátel. Zvýšená aktivita se týká také úřadů a úředních záležitostí. Tento tranzit zvyšuje aktivitu v komunikaci, mluveném nebo psaném slově. Vodnáři mají nyní zvýšenou chuť komunikovat, sdělovat své názory a projevovat se. Mohou publikovat, přednášet, vzdělávat sebe nebo druhé. Cestovat, zejména za vzděláním a úředními záležitostmi. Čeká je pracovní cesta.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí. Novoluní otevírá oblast financí. Vodnáři si zvýší svou hodnotu a prestiž. Uvědomí si, jak jsou důležití. Toto novoluní přináší peníze a majetek.

     

  • 13.

    RYBY

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Novoluní ve Vodnáři proběhlo 28/1/2017 a bude mít vliv v první polovině února 2017. Pro Ryby se otevřela rekapitulace a přemítání jak dál v životě. Měly by popřemýšlet, co chtějí v životě ukončit a uzavřít a kudy se ubírat dál. Při tomto novoluní je opět ve hře Merkur s karmickým Plutem. S Merkurem přichází zprávy, které ukazují kam a mezi jakou společnost se zařadit. Černá Luna je aktivována Martem, Zde se aktivuje situace s cizinou a zahraničím, nebo úředním jednání. Černá Luna umí potrápit Ryby v oblasti vzdělávání a učení. Čeká je rok, kdy si budou muset udělat jasno v pracovní a kariérní oblasti a k tomu je zapotřebí prohloubit si své vědomosti.

    Úplněk ve Lvu nastane 11/2/2017. Tento úplněk má velkou sílu, neboť dojde k jeho zatmění. Úplněk ukončí zdravotní potíže. U Rybiček zejména psychického charakteru. Úplněk vnese jasno do tématu zdraví a péče o druhou osobu. Do úplňku je nutné dát si pozor na svou osobu. Zde může psychika pozlobit. Nenechat cloumat svými emocemi. Pokud řeší nemoc, toto je vhodné období na návštěvu lékaře. Nic neodkládat a okamžitě řešit.

    Černá Luna se přesune do oblasti práce a kariéry. Z karmického pohledu bude tlačit na vytvoření pořádku v oblasti kariéry a práce. Vše nepříjemné, co se děje, bude pro dobro Rybiček. Je to nepříjemné období, kdy Černá Luna pohlcuje vše, co je špatně. Ryby nebudou mít jasno v pracovních aktivitách. Pokud mají práci, ve které je nečeká postup nebo úspěch, bude ji odebrána ze života. Vesmír se postará, aby se setkaly s prací, která je pro ně vhodnější a díky které si vyřeší karmické úkoly z minulých životů. Přichází rozhodnutí, které bude mít zásadní vliv na budoucnost.

    Mars se přesunul do oblasti peněz, majetku a hodnot. V této době se budou Ryby ve zvýšené míře věnovat financím, ale také hodnotě sami k sobě. Začnou si uvědomovat svou vlastní hodnotu. V tomto období se aktivně zabýváme svými penězi nebo majetkem. Můžeme výhodně prodat nebo koupit. Finance jsou zaktivované a jelikož jsou oběživo, tak budou v této době obíhat.

    Novoluní v Rybách nastává 26/2/2017. Toto je nejdůležitější novoluní v roce 2017 pro osoby narozené ve znamení Ryb. Slunce a Luna se spojí s Neptunem, sestupným karmickým uzlem a Merkurem. Dále se Mars pohybuje u Uranu a aktivuje nestabilní prostředí financí. Novoluní přináší novou životní cestu, zrealizování projektů. Otevírá se nová životní kapitola.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz