Panny, Váhy a Štíři dnes tvoří trojici šťastných a usměvavých znamení. Když dnes uvidíte či potkáte na ulici někoho, kdo se bude sám pro sebe tajuplně usmívat a rozhodným krokem bude pevně kráčet kupředu za svým cílem, můžete si být jistí, že je to Panna, Váha nebo Štír.
 
Pokud uvidíte muže či ženu, jak se zachmuřeným výrazem ve tváři, jakoby v předtuše něčeho zlého šlehají kolem sebe ustaranými pohledy a ještě k tomu mají na nose samozatmavovací brýle, tak to určitě bude Ryba, Beran nebo Býk. Zvláště Býci si dnes budou dělat plno zbytečných starostí, ale budou u toho mít pocit, že řeší něco naprosto důležitého, tak jim to nechme.
 
Životní energií a silou dnes budou oplývat Blíženci, Raci a Lvi, občas se jich přes den zmocní něco jako tajemný neklid, pocit, že by měli být někde jinde, než zrovna jsou. Ale nemusí to nijak řešit, po pár minutách to zase přejde.
 
Romantické pocity, spojené s nečekanými vzpomínkami na minulost a na věci dávno prožité se budou přes den zmocňovat Střelců, Kozorohů a Vodnářů. Vzpomínky, které chytnou za srdce mohou být v tomto případě vyvolány melodií, vůní nebo návštěvou místa, k němuž se vzpomínky pojí.

Těžko se dnes bude komunikovat Blížencům s Pannami a s Rybami, zhusta se stane, že se na něčem nedohodnou, i když půjde o věc, na které se v minulosti již mnohokrát bezbolestně dohodli.