Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Počasí podle horoskopu: Lvi milují slunce, Štíři deštivou noc

/
  • Přijímáte počasí, tak jak přijde, nebo trpíte?
    Přijímáte počasí, tak jak přijde, nebo trpíte? (istock.com)
    10. března 2022 ● 06:00

    Počasi ovlivňuje naši náladu víc, než si uvědomujeme. A to, v jakém počasí se cítíme dobře, za ovlivňuje znamení horoskopu.  A co vy, máte raději vedro, nebo mráz?

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Berany počasí prostě a jednoduše nezajímá. Ignorují ho a klidně běhají v dešti v kraťasech. Nejraději mají počasí „tak akorát“, protože to není nutné nějak zvlášť řešit, ale nerozhodí je ani extrémy.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Býci nemají rádi ani velká vedra, ani velký mráz, ale déšť jim nevadí, zabaví se v teple domova, a klidně si zalezou s čajem či sklenkou vína pod deku.  Nejraději mají jaro a babí léto.

     

  • 3.

    Blíženec

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci jsou neodhadnutelní. Někdy touží po tropech, někdy po závějích, a vžycky můžou být rozladění, když jim to nevyjde. Na druhou stranu, o den později už to může být úplně jinak.

     

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Nesnášejí vedro. Obecně reagují na počasí dost citlivě, ale vedro jim vadí ze všeho nejvíc, jsou bez energie. Často také mívají problémy s tlakem.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Lvi mají rádi teplo, slunce je nabíjí, dokážou se vyhřívat na slunci, i když mají často dost citlivou pleť. Nenávidí déšť, ale bouřku si dokážou vychutnat.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Panny nemají striktní preference, co se počasí týče. Snesou vedro i zimu, pečlivě se oblečou a připraví na všechny eventuality. Vadí jim velké bouřky, vichřice a všechno, co nedokážou mít pod kontrolou

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Váhy si počasí do jisté míry idealizují. Básní o zimě na horách, o jaru v lese, i o létě u řeky, ale když je dostihne realita, už to tak slavné není. Nejraději mají léto, ale nesmí ho být moc.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Štíři nemají rádi horko, mnohem snáz snesnou zatažené pochmurno, které vybízí ke čtení okultních knih, nebo k návštěvě baru. Léto si užívají hlavně v noci a jejich nejoblíbenějším obdobím je melancholický podzim.

     

  • 9.

    Střelec


    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Pro Střelce je hezky, když se dá jít ven. Nejsou v tom ale příliš nároční a jít ven jsou ochotni v podstatě kdykoli. Nevadí jim bundy ani pláštěnky, s nadšením vyrazí na tůru i za nepříznivého počasí. Těžké je to pro jejich průvodce, kteří takoví nadšenci být nemusí.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Kozorozi nemají rádi změny počasí. Jsou ochotni žít někde, kde je pořád teplo, nebo pořád zima a přizpůsobit se tomu stavu. Jsou poměrně odolní, a jediné, co je rozhodí, je nejistota. Proto pečlivě sledují předpovědi počasí.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodáře počasí buď baví, nebo nebaví. Nezáleží na to, jak právě je, když mají tu správnou náladu. Někdy se sveřepě oblékají navzdory počasí, někdy s ním souzní.

     

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ryby špatně snášejí velké horko i velkou zimu a ideálním obdobím pro ně je podzim nebo jaro. Déšť jim nevadí, dávají přednost chladnějšímu počasí, ale když dlouho nevidí slunce, má to zhoubný vliv na jejich náladu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz