Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

6 největších "srdcařů" horoskopu: Budete překvapeni, kdo mezi ně patří...

/
  • Kdo vás nikdy nenechá na holičkách?
    Kdo vás nikdy nenechá na holičkách? (profimedia)
    28. ledna 2021 ● 10:45

    Na koho se můžete spolehnout, kde vždycky najdete otevřenou náruč, porozumění a ochranu? Někdo rozmaluje, někdo poskytne spíš "drsnou lásku", ale neopustí vás. Podívejte se, kdo vždycky pomůže. 

  • 1.

    Rak

     

     

    Rak

     

     

    Je známo, že Raci jsou něžní a laskaví, takže není žádným překvapením, že se objevují na prvním místě. Raci mohou působit trochu „vlezle“ na ty, kteří je dobře neznají, ale jejich projevy oddanosti jsou pravé. Snaží se ukázat, jak moc jim na lidech záleží a udělají vše pro to, aby tu byli pro svou rodinu a přátele.

  • 2.

    Ryby

    Ryby

     

    Ryby jsou velice emotivní. Snadno se vcítí a mají sklon brát pocity a problémy ostatních jako své vlastní. Ukazují výjimečnou hloubku porozumění a péče. Ačkoli mohou být nerozhodní, a jejich pomoc může být neefektivní, snaží se. Nedají si pokoj, dokud se jejich milovaní nebudou cítit líp.

  • 3.

    Lev

    Lev

     

    Lvi jsou výjimečně velkorysí, ale často je těžké jim přiznat zásluhy, protože svou roli příliš zdůrazňují. Jsou ale skvělými motivátory a nerozmýšlejí se, pokud jde o obranu blízkých. Cítí ve svých vztazích velkou loajalitu a hrdost a chtějí je chránit za každou cenu. Záleží jim na tom, aby ostatní věděli, jak moc pro Lvy znamenají.

  • 4.

    Beran

     

    Beran

    Beran má nakažlivou a ohromující energii. Emoce prožívá naplno. I když jsou někdy příliš bouřliví, jejich motivací je chránit osobu, kterou milují, za každou cenu.

  • 5.

    Panna

    Panna

     

    Panny mohou působit rezervovaně a kriticky, ale pod touhle slupkou skrývají měkké srdce. Snaží se chránit samy sebe, protože vědí, jak intenzivní jsou jejich emoce a jak daleko jsou schopny zajít pro lidi, které milují. Udělají cokoli pro své přátele a blízké, a jakmile do vás citově investují, jen tak se nevzdají. Chtějí pro lidi, o které se starají, to nejlepší a udělají vše pro to, aby se to stalo.

  • 6.

    Kozoroh

    Kozoroh

     

    Kozorožci žijí podobný stereotyp jako Panny - zdá se, že jejich rezervovaná povaha způsobuje, že ostatní pochybují o své emoční hloubce. Navzdory své počáteční váhavosti však Kozorožci mají obří srdce, která vydrží více, než by se dalo očekávat. Jejich péče je praktická, ale o své blízké se postarají všemi způsoby. Nevyjadřují bouřlivé emoce, ale poskytují neochvějnou podporu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz