Naučit se vycházet s Blížencem není zrovna jednoduché, ale určitě to stojí za to, jsou jinak úžasní. "Jsou to lidé, kteří se narodili pro to, aby komunikovali, aby zjištovali informace o sobě, o svém okolí, aby se vzdělávali, a aby měli přehled," shrnuje astroložka. V tomto vzdušném znamení naleznete hodně novinářů, učitelů a spisovatelů. Blíženci také s oblibou sledují ekonomiku a mají rádi své peníze pod kontrolou.

Blíženci a jejich životní úkoly

VÁŽIT SI SLOVA Celkově umí všichni Blíženci výborně pracovat se slovem.S tím vším souvisí i jejich důležitý životní úkol, a tím je umět si vážit slova jako takového. "To znamená slibovat jenom to, co mohou splnit a vyhýbat se lidem, kteří jsou slibotechny. Lidem, kterých si nelze vážit, protože neumí vážit svá slova," říká astroložka Boháčová.

NAJÍT SI PRIORITU Blížence zajímá spousta věcí, jejich dalším úkolem proto je najít  si v životě jeden cíl jako svou prioritu a za tím si jít. Znáte to. Když se člověk věnuje mnoha věcem, většinou žádnou z nich nedělá pořádně.

UMĚT NASLOUCHAT Pokud jde o komunikativnost, zde by si měli dát pozor na to, aby uměli mluvit nejenom o sobě, ale také naslouchat a vnímat ostatní. "Naučit se chválit a šetřit kritikou. Tím se jim otevřou nejenom dveře, ale i srdce a dojdou ke společné notě,“ popisuje astroložka.

Jak to vypadá, když se Blíženec zamiluje?  Kdo se k tomuto znamení nejvíce hodí a jak to má se sexem? Klikněte na články níže a dozvíte se to.