Karmický úkol, který mají Štíři zvládnout během svého života, je vztah ke svým dětem. Často od nich totiž bývají oddělení, v jejich rodině může chybět jeden z rodičů nebo mají problematické vztahy. "Téma dětí je tak provází celým životem," říká astroložka.

Štíři a intuice

Jsou to lidé, kteří mají velmi silnou intuici a vnitřní sílu. Snad proto bývá jejich život protkán četnými problémy. Většina Štírů to nemá jednoduché a neustále musí něco řešit.

„Jsou to takoví špioni, kteří dokáží zjistit a vypátrat veškeré potřebné informace. Člověk až žasne, kde je umí najít,“ dodává astroložka Boháčová. I proto Štíři tak rádi pracují s informacemi a baví je to.

Práce, peníze a sex

Další charakteristikou Štírů je, že jsou ekonomicky silní. Pokud se ale člověku v tomto hvězdném znamení stane, že by upadl do dluhů, je to opravdu veliký problém. Tehdy se z něho může stát zoufalý nebo až zlý jedinec.

Štíři potřebují, aby měli naspořené peníze a vlastnili majetek. Protože věří, že majetek znamená moc. A často se taky snaží prostřednictvím majetku přesvědčit ostatní o tom, co oni sami potřebují.

Říká se o nich, že jsou hodně na sex, ale není tomu úplně tak. Jsou sexuálně zaměření jako všichni ostatní lidé, ale neustále hledají lásku, jiný druh a v jiném rozměru. A proto někteří mohou častěji střídat partnery.

Kdo se ke Štírovi nejvíc hodí? Klikněte na článek níže a dozvíte se to.