Kozorozi musejí zvládnout nejednu překážku. Vládne jim totiž planeta Saturn a ten jako by se podepisoval na jejich životech, které nebývají jednoduché. Už od dětství mají Kozorozi větší pocit zodpovědnosti za ostatní než jiní. Jsou předurčení k tomu, aby uměli řešit různé životní situace, zvládat pomoci, organizovat a také, aby si uměli stát za svým.

Proto se může zdát, že lidé v tomto zemském znamení nejsou moc emočně založení a někdy to může dokonce vypadat tak, že jsou příliš tvrdí. S touto negativní vlastností to ale není tak jednoznačné. "Je to jejich obrana před tím, aby jim nikdo neublížil a nevtáhl do situace, kde by se necítili dobře,“ říká astroložka. Když Kozorozi milují, nebo jim o něco nebo někoho jde, jsou velmi citliví. 

Kozorozi a peníze

Ve své linii mají předky, kteří byli velmi bohatí, ale také ty, kteří vše ztratili a bojovali s chudobou. Proto v sobě mají skrytý strach z nedostatku. „Dokonce se o nich říká, že by si pro korunu nechali vrtat koleno,“ dodává astroložka.

Ale není tomu úplně tak. Jenom nejsou rozdavační, protože ke šťastnému životu potřebují mít našetřeno. Chtějí mít pod kontrolou své finance a je pro ně důležitá stabilita. Jsou to silní jedinci, kteří umí dosáhnout svých cílů.

Pokud jde o jejich povolání, uplatní se mezi podnikateli, ale i tam, kde mohou pomáhat. Najdete mezi nimi třeba záchranáře, policisty nebo pracovníky v armádě. Umějí lidem pomoci, protože sami nejlépe vědí, jaké problémy se mohou vyskytnout a jak z nich ven.

Jak to mají Kozorozi s láskou a sexem, kdo se k nim nejlépe hodí? Klikněte na článek níže a dozvíte se to.