Lidé v Rybách rádi pracují ve zdravotnictví, protože jejich úkolem je o někoho nebo o něco se starat. Často přicházejí během života do situace, kdy o někoho pečují, pomáhají nebo dokonce zachraňují.

Člověk narozený do hvězdného znamení Ryb si musí velmi hlídat svoji psychiku. Jsou to totiž velmi citliví a intuitivní lidé. Rádi se zabývají ezoterikou a rozumí lidské duši, proto je často najdeme také v poradenství. Uplatní se ale i v práci, v níž se mohou věnovat estetice. 

Ryby jsou snílci. Jak to mají s penězi?

„Toto znamení má v astrologii zobrazené dvě ryby, kdy každá plave na jinou stranu. Je to symbol dvou světů, které Ryby představují. Je to svět, ve kterém tito jedinci musí žít a každodenně ho prožívat a svět, po kterém touží, který by prožívat chtěli,“ říká astroložka. 

Ryby jsou velcí snílci a jejich snění je často odvádí od skutečného života. Někteří se úplně zbytečně dostávají do finančních problémů. „Je to hlavně proto, že neřeší záležitosti tehdy, kdy je řešit mají. Nechávají věci tzv. vyhnít,“ vysvětluje astroložka. A to se jim často nevyplácí. Ryby by se tedy měly naučit řešit věci okamžitě a především na peníze si dávat velký pozor.

Láska i nenávist

Pokud jde o vztahy, platí, že když Ryba miluje, miluje něžně a celým svým srdcem. Když ale nenávidí, je nebezpečná. Dokáže ublížit na těch nejcitlivějších místech a přesně zasáhnout slabinu toho druhého. Mějte tuto negativní vlastnost na paměti a když se v životě setkáte s Rybou, myslete na to, že je lepší s ní vycházet dobře.

Kdo se k Rybám hodí a s kým jim to moc klapat nebude? Jak to mají se sexem? Dozvíte se to, pokud kliknete na článek níže.