Online chat
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na muže M. Rozešli jsme se, nyní se chce setkat. Souhlasila jsem. Dojde k našemu setkání? Je tu šance na obnovení vztahu? Předem děkuji.(Lucie)
Foto
Šance na obnovení vztahu tady je, ale je to hlavně kvůli tomu, že panu M. nevyšel jiný vztah, kvůli kterému se s vámi rozešel.
dobrý den, moje dcera (4. 12. 1992) nedostudovala dvě vš, během posledních tří let si potřetí hledá práci, vždy jí to trvá minimálně půl roku (kdy nepracuje), vystřídala dvě práce, nikde nebyla spokojená, nemá kamarádky, nemá přítele, celé dny tráví u notebooku, trápí ji stále různé zdravotní problémy, není šťastná, není schopna si najít samostatné bydlení... problém je v jejím negativismu, egoismu... ona to ale nevidí, je přesvědčena, že problém je na straně veškerého okolí, že ona má ve všem smůlu. sama si nepomůže, já jí pomoci také nedokážu, veškerou nespokojenost si totiž projektuje do mne, takže tím dramaticky trpí naše vztahy :-( prosím o informaci, ravene, zda se zvládne dát postupně do pořádku, pracovat na sobě a dojde ke spokojenosti v životě. děkuji vám za odpověď, ať už bude jakákoliv. matka(matka)
Foto
No, to je hezký. Tady se musí vždy vycházet z odpovědi na jednoduché otázky - co umí moje dcera nejlépe? Co umí lépe než ostatní? Co umí opravdu dobře? A hlavně, jestli to může být nějak užitečné při výběru a volbě zaměstnání. Pokud zatím není nic, čím by se mohla pyšnit, že to skutečně umí - může to být cizí jazyk, může to být psaní na klávesnici počítače, může to být i schopnost dobře řídit motorové vozidlo, ale i (jak často vidím u svých kolegů) umění vykládat karty nebo vyznat se v astrologii, umění malovat, fotografovat, něco zajímavého napsat, hrát na kytaru, s tímhle vším se mnoho lidí nejenom uživilo, ale stali se díky tomu, že něco z toho uměli, slavnými. Jinými slovy, dá se od rána do večera čumět do noťasu, ale dají se přitom také vydělávat peníze. Námět k menšímu zamyšlení. Určitě na něco zajímavého přijdete. Raven
Mily Ravenku, zase se hlasi vase verna Evule a tradicni ma otazku - co zdravicko-nevisi mi na vlasku.....27/9/62 moc dekuji za odpoved a preji Vam vesele a pohodove svatky vanocni.....i s trochou magie, nadeji nam nalije....teda doufam..;o)(Beruna)
Foto
Zdravíčko na vlásku nevisí, i když všechno se vším souvisí, chce to jen občas trochu chodit a protáhnout se, škodlivému stresu se vyhýbat a občas si něco dobrého z české kuchyně uvařit. Prostě to bude dobrý, nevypadá to rozhodně na nějaký kolaps nebo povinné cvičení s defibrilátorem, či jak se ten ďáblův vynález jmenuje.
Dobrý den, mám našemu mileneckému vztahu dát šanci ? Děkuji.....(Iveta)
Foto
Ještě bych tomu šanci dal.
Dobrý den, budu se v roce 2020 stěhovat do bytu od hl.m.Prahy ? Chci si podat žádost jako senior. Děkuji za odpověď(Vendula)
Foto
Je to takové 50 na 50, s těmi byty bude víc starostí než radosti, spíše to vypadá, že už jsou rozebrané a asi by nebylo zrovna dvakrát moudré se v tom vrtat. Spíše to vypadá na byt, který si pronajmete a potom si zažádáte o příspěvek na bydlení a potom ještě na doplatek ve hmotné nouzi a tímto způsobem to budete muset zpytlíkovat dohromady. Už jen z toho důvodu, že u nás jsou sociální služby založené na principu Do it yourself.
Dobrý den,najdu do konce roku práci.22.12.1976(Janaa)
Foto
Bude to trvat trochu déle, ale práci najdete.
Dobrý den, zajímalo by mne,zda je se mnou přítel jen kvůli tomu,ze jsem těhotná nebo zda me doopravdy miluje. Ja Marie 15.7.1997 a Michal 22.8.1990. Také by mne zajímalo zda se do Vánoc stihneme nastěhovat společně do bytu. Děkuji. Krásný den. S pozdravem(Marie)
Foto
Miluje vás a s tím nastěhováním to také můžete stihnout.
Můžete nahlédnout na můj zdrav stav, čeho se vyvarovat Váhám Váhy(Jarča)
Foto
Je zajímavé, že zrovna Váhy tento rok zápasili se stresem a nadváhou. Je dobré se vyvarovat obého.
Dobré poledne pane Carodeji,jaké pěkně věci né čekají.Potkám uz konečně chlapa,ze kterého se mi podlomi kolena a on taky z toho bude uplne hotovy 😊.dekuji a klidný den(kačka-cekacka)
Foto
Hledáte už dlouho, takže se vám to konečně podaří.
Dobrý den Ravene, mám nabídku na investici, která se do budoucna jeví jako možný dlouhodobý pasivní příjem. Mám do toho jít? Díky.(Petra)
Foto
Ne
Zdravim Ravene prosim moc moc uspi za tri hodiny veterinar nasi Deninku. Nebo bude jeste nadeje. Prosim odpovezte. Vam preji klidny advent dekuji Marcela(Marcela)
Foto
Nevypadá to moc dobře, je možné, že doktor bude diagnostikovat prorůstající nádor a v tom případě je uspání lepší než pokusy o léčbu. Určitá naděje je samozřejmě skoro vždycky, ale otázka je spíše, jestli to není pro zviřátko příliš náročné nebo bolestivé. On to na nich člověk často nepozná.
Dobré poledne, co pěkného mi přinese Advent? Chlapa, milence - nejlépe 2v1? Kam vyrazit na lov? děkuji a pěkný den(Katka)
Foto
Jak to tak vypadá, tak pro vás budou dobré a vhodné prakticky všechny společenské události, to bude zajímavé a co se týká onoho muže - partnera 2v1, tak to bohužel vypadá spíše na to, že nějak zrealizujete parťáka 1ve2, což samozřejmě může vnést do života trochu zmatků, ale jak to tak už nyní vypadá, nudit se rozhodně nebudete.
dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mě v příštím roce čekají nějaké změny..zda přijde i miminko..a třeba i domeček..řeším to v sobě už dlouho a nemohu se pořád rozhodnout, zda do toho ještě jít..zda bychom to všechno zvládli..je mi 38 a v bytě 2+1 by nás tak bylo 5...moc děkuji za odpověď .. (Lenka)
Foto
Změny budou v roce 2020 a bude jich hodně, ale zatím to nevypadá na žádné změny takzvaně "kardinálního rázu", něco se vyřeší, něco se splatí a spíše budete řešit práci a potom se budete zajímat ještě o změny ohledně bydlení, ale ještě to nevypadá na "domeček se zahrádkou". Spíše může přijít to mimčo, ale i na to se budete muset připravit.
Dobrý den Ravene, co mi přinese rok 2020. Děkuji(Luna)
Foto
Nové vztahy, lásku, přátelství a pravděpodobně i novou práci, lepší práci, která bude pro vás zdrojem inspirace k další činnosti.
Dobrý den, odcera mi odešla z Prahy za jiným mužem na liberecko. ptám se, je to ten pravý, děkuji a přeji krásný den(Andrea)
Foto
Bude to trochu složitější vztah a jak se ukazuje, že tak pravý to ještě nebude, spíše se zde jeví určité komplikace, které se vynoří, když si to vaše dcera rozmyslí a bude se chtít vrátit.
Dobrý den Ravene, rada bych se zeptala jak u nás proběhnou Vánoce? Chtěli bychom si odpočinou a jít s dětmi někam do lázni nebo na hory? Nebo máme slavit svátky doma? Jak to bude vypadat od nového roku u mně a u mého partnera s prací a s penězi? Díky moc a přejeme krásné svátky....(Adriána (28.5.1975))
Foto
Bylo by dobré držet se tradic, slavit Vánoce doma a lázně či hory nechat na jindy. Odpočinete si také, možná ještě více a lépe, než když kdybyste někam jezdili. Práce a peníze, to všechno bude u vás již během prvních tří měsíců v roce 2020 lepší.
Dobrý den Ravene, kdy už se mi konečně začne dařit v osobním životě a kdy už si konečně najdu dobrou práci? Děkuji za odpověď a přeji hezký den (Luna)
Foto
Budete s tím vším zápasit tak do konce května až do poloviny června 2020.
Prosím jak to všechno pro mě dopadne .1976 červenec (Jarmila)
Foto
Projdete si různými situacemi, které se mohou zdát složité až nepřehledné, ale všechno nakonec dopadne dobře, ve váš prospěch. Problémy budou hlavně takové ty, co se točí a motají kolem rodině.
Jak dopadne vztah mé dcery. Zeť od července má poměr s jinou ženou, se kterou se rozhodl žít. Zřejmě na dálku. Dcera se od něho i s dětmi odstěhovala. V partnerství byly neshodny, které se společně snažili řešit. Docházeli na terapie. Není spokojený s tímto stavem, píše dceři, jak jí miluje, ale zároveň jí obviňuje za vzniklou situaci.(Marie)
Foto
Tady to vypadá na zcela jasný rozchod, čím dříve, tím lépe.
Dobrý den pane Argoni, jaký bude pro mě nastávající rok? Mám se něčeho vyvarovat? 17.03.1969 2:40(Martina)
Foto
Celkově to bude dobrý rok, jediné, co vás může negativně ovlivnit jak v rovině partnerství, tak i v rovině práce jsou pomluvy od někoho, od koho byste to nečekala.
Dobrý den Ravene, již jednou jste mi před 2 lety skvěle poradil, předpověděl a klaplo to na 100%. Zkouším štěstí ještě jednou: Mám otázku - povede se nám příští rok zrealizovat stavbu domečku a žít v něm s manželem v klidu a pohodě? Moc děkuji Ilona 1.2.65 a Jiří 23.5.54(Ilona)
Foto
Podaří, rok 2020 bude pro vás v tomto směru dobrý, tento rok by se to ještě nepodařilo.
Dobrý den,jaký je a bude vztah s Ondrou? Dekuji(Ivv)
Foto
Možná si myslíte na víc, ale karty to vidí spíše na vztah kamarádský.
Dobrý den pane Ravene, podaří se mi prosím brzy otěhotnět?(Ajka)
Foto
Ano, podaří.
Dobry den, vyresi se nase manzelske problemy a zustsneme spolu?(Jaroslav)
Foto
Spíše to vypadá na vyřešení, čili celkově by to byla jen ztráta času.
Dobrý den, mohu se zeptat, jak mi dopadne soud tento měsíc? Padne už rozsudek? Děkuji, Hana (1.7.1975)(Hana)
Foto
Rozsudek padne a mělo by to pro vás dopadnout dobře, i když druhá strana se bude snažit o nějakou habaďůru, neboli ovlivnění
dobrý den,chci se zeptat kdy otěhotním?Děkuji za odpověď Jana 21.5.1988(Jana)
Foto
Do března 2020.
Milý Ravene, mám velmi bolavé srdíčko pro odešlou lásku. Mohu ještě věřit, že v mém, už ne mladém věku, potkám parťáka pro zbytek života v dobrém i zlém ? Děkuji(Hanýžka)
Foto
Odpověď je stručná, možná stručnější než dotaz - ano.
Dali jsme si s manželkou pauzu. Myslela to upřímně nebo to byl podvod? (Trumpeta)
Foto
Nemyslela to upřímně, byl to podvod, ale i tak to vypadá ještě celkem nadějně i na to, že by se mohla vrátit, až se těžké myšlenky rozleží, spíše to vypadá na špatný odhad situace.
Dobry den, rada bych se zeptala ohledna pracovniho zivota, karierniho zivota. Mohu pocitat s praci, ktera mne bude bavit, naplnovat, nebo znova si jenom najdu praci, ktera mi umozni, uhradit sve mesicni naklady a pretrpet cas v praci. Uvazuji take nad moznosti podnikani, ale vubec si nejsem jista na jakou oblast se zamerit. Zacne se mi financne, ale zaroven i karierne darit? Dekuji nar. 13.08.1982 (ZivotniPoslani)
Foto
Podnikání nebrat. S nalezením té správné práce ještě budete mít trochu starostí a budete tomu muset věnovat čas asi tak půl roku, ale nakonec se to podaří. Rok 2020 vypadá pro vás hodně nadějně, speciálně v oblasti práce.
Bude rozvod nebo se to podaří restartovat? Našla si jiného? (Zvědavec)
Foto
Tady to vypadá na delší krizi, ale ještě ne rozvod a bylo by to tak i lepší.
Dobrý den čaroději, potkám životní lásku? Děkuji. Elena(Elena)
Foto
Ano, s nejvyšší pravděpodobností již brzy a bude to skutečně životní láska, jaká se potkává (již podle názvu) jednou za život.
Dobrý den , měla bych dotaz na lásku, vztah jestli mě čeká v blízké době. Děkuji (Panna 73)
Foto
Jakožto Panna nebo většina Panen, si prožijete něco, co se obvykle označuje jako zdržení nebo váhání z druhé strany, je dokonce i možné, že se s někým spíše rozejdete, než abyste někoho potkala nebo současně potkala. Vše se ale vyřeší do poloviny roku 2020, nic zvláštního se neděje, jenom se v osudu objevuje pro Panny určité "zdržení" ve vztahové rovině.
Vážený pane Argoni, poslední roky se mi zdá , že mám všechno a zároveň nic. Asi nejvíc mi v životě chybí vnoučátka. Dočkám se vůbec někdy ? Velmi děkuji za odpověď a přejí Vám krásný adventní čas. Alena .(4.8.1965)(Alena)
Foto
Vaše zdání, že nemáte nic, je mylné a dočkáte se i vnoučátek, bude to v následujících letech a můžete si přitom říkat, bože, bože, to je doba, ale v podstatě má u vás všechno přijít a vstoupit do života, jak se říká, ve správný čas.
Dobrý den, pane Ravene, co mne čeká po pracovní stránce a v osobní oblasti? Děkuji. Hela(Hela)
Foto
V pracovní oblasti by těch změn, ať už očekávaných nebo neočekávaných tolik být nemělo, rozhodně byste se neměla dočkat například definitivního konce pracovní doby, maximálně se může stát, že budete sama přemýšlet o změně práce či zaměstnání, ale bylo by to pro vaše dobro. V osobní oblasti může přijít větší změna, zatím to vypadá spíše jenom jako "vstup" někoho do vašeho života, ale to ještě neznamená nějakou velkou a hlavně viditelnou změnu v partnerství. Většinu změn si budete určovat až bezmála až diktovat sama.
Milý Ravene, budu mít v příštím roce nějaký milostný či partnerský vztah? 2.7.1968. Děkuji za odpověď a Váš čas. (Helena )
Foto
Samozřejmě, že ano, mělo by to "vypuknout" na konci dubna 2020 a bude to vypadat už od začátku docela slibně a nadějně.
Prosím najdu si lásku? (Iva)
Foto
Na jedno sejmutí karet - ano.
Vrátí se ke mně manželka? Mám čekat, nebo to hodit za hlavu a najít si jinou? Budu na vánoce sám? Co mě čeká v příštím roce? (Martin)
Foto
Vaše manželka se nevrátí, jak to tak vypadá, našla si někoho jiného, kdo je podle ní finančně zdatnější a perspektivnější, na tyto Vánoce ještě budete sám, možná to bude trochu připomínat krásnou americkou písničku Blue Christmas z roku 1948, ale v příštím roce přijde zlepšení jak v rovině pracovní a finanční, tak i v oblasti partnerské. Čili si najdete jinou partnerku a budete spokojený.
Dobrý den, čeká mě příští rok láska/naplněný vztah s mužem mých snů ( Petr,52) a dobře ohodnocené zaměstnání, či výdělky - jsem zatím osvč.....Moc děkuji. Lucka39(šamanka)
Foto
Na obrazovku počítače se mi dere kladná odpověď, ale současně je tady i lehké, mírné varování, že to nebude jednoduché. Ale proveditelné to v současné době je, největší práci dá asi ta práce, ale i to by se mělo povést.
Milý Ravene, vrátím se do zahraničí? Hledám dlouho práci, mnoho pro to dělám a velmi si to přeju. Mám ještě šanci na partnera a dítě? Děkuji a srdečně zdravím!(Mia)
Foto
Šance mít partnera a dítě máte a ještě mít budete, spíše bych na vašem místě řešil tu práci a v oblasti práce se jeví zahraničí jako lepší než tuzemsko. Zřejmě by bylo dobré ještě si něco odpracovat venku a potom se vrátit, partner se pak objeví jakoby sám od sebe, netřeba ho hledat.
Ravene, leden Amerika- jak to dopadne? Odletími já Ivana lev.Bude to ok? Díky moc, Ivana(Ivana)
Foto
Lev není v podstatě nyní, ani v lednu na nic osudového vázán, může si dělat podle svého vlastního rozhodnutí, co chce. Jinými slovy, není a nebude žádný problém odletět do Ameriky, mohlo by to dopadnou dobře i z hlediska businessu, nejen to pojednat jako "výlet".
Dobrý den, rozvedená dcera (31.12.1985) našla zalíbení v bývalém spolužákovi. Bude z toho svatba? Jestli ano, budou mít spolu dítě? Děkuji a přeji vše dobré do nového roku.(babička)
Foto
Vaše dcera má hezké datum narození a také má hezký radix horoskop se šesti trigony, to by mohla nosit vytištěné na tričku, že na to ještě nikdo nepřišel? No nic, Slunce - Venuše - Neptun v první polovině Kozorohu, Mars v první polovině Štíra, na to by každý astrolog zajásal a odsouhlasil, že svatba zřejmě bude. A nejenom svatba, do příslovečného roka a do dne od svatby by se jim měla narodit dcera, vaše budoucí vnučka.
Dobry den,chtela bych vedet jestli ma nas vztah sanci?Ja 13.1.1973,On 23.4.1972 Moc děkuji za Vasi odpoved, pokud na mne prijde rada..:-)(Misak )
Foto
Je to trochu složitější, protože z vaší strany by se dalo říct, že vztah má šanci a že to vypadá celkem dobře. Na vztah ale musí být dva, ale z jeho strany, tedy ze strany vašeho partnera to vypadá se vztahem bledě. V jeho nativním horoskopu je Slunce na začátku Býka a v tranzitním horoskopu se vyskytuje konjunkce nativního Slunce a tranzitního Uranu, to často vstupují do života prudké touhy něco změnit a to něco je většinou vztah nebo práce. V Blížencích je v jeho nativním horoskopu právě spojení, čili konjunkce Venuše-Mars a Blíženci v současné době, pokud se týká vztahu, rovněž spíše inklinují ke změně, například k rozchodu a k novému partnerství, než k udržení partnerské stability. Takže to vypadá spíše na to, že vztah šanci má malou nebo by to musel být delší boj, zřejmě i s nasazením netradičních bojových technik.
Milý Ravene,dostane se můj manžel z těžkénemoci?Děkuji Zlata(ZLĺata)
Foto
Předpokládané možné zlepšení by mělo přijít během ledna. Nyní, do konce roku to vypadá ještě bledě, neslaně, nemastně, ale leden je už daleko lepší, hlavně z hlediska uzdravování, popřípadě rekonvalescence. Takže dostat by se z toho měl.
Dobrý den. Bude v mém životě ještě nějaký reálný muž? Jsem už dlouho s dětmi sama a je mi smutno.Děkuji za odpověď. (2.9.73)(Evca)
Foto
Ve svém nativním horoskopu máte jednu zvláštnost, je to opozice konjunkce Saturn-Měsíční sestupný uzel na začátku Raka a Černá Luna-Měsíční vzestupný uzel na začátku Kozoroha. Ve dvou kardinálních znamení máte dvě znamení smůly, která se vás bohužel může držet celý život a velmi dobře se může týkat právě partnerství a když budete chtít proti tomu něco udělat, musela byste něco výrazného ve svém životě změnit. Práci a bydlení s nejvyšší pravděpodobností měnit nebudete, ale můžete změnit záliby, koníčka nebo prostě cokoliv, co vás zajímá a čím trávíte volný čas, například byste mohla začít chodit do fitka nebo se jakkoliv účastnit kulturního dění ve vašem okolí a změna by přišla tak do dvou, tří měsíců.
Krásný den Ravene, můžete se mi prosím podívat na mého syna? Na jaře má maturovat a z jednoho předmětu to má hodně komplikované,moc tomu nerozumí,chodí na doučování,snaží se, je tam i nervozita. Děkuji za Vaší odpověd, je narozen leden 2001. Přeji Vám krásné prožití svátků. mamka(mamka)
Foto
Pokud se dá mluvit o něčem, jako určité období smůly u vašeho syna, tak to už má za sebou, takže čistě z astrologického hlediska se nyní bude všechno, co se ho osudově týká, zlepšovat, čili, zřejmě to bude částečně i díky doučování, odmaturuje. I když to možná bude s odřenýma zádama a ušima, jak se lidově říká, tak to dá.
Dobrý den, pane Argoni, moje dcera mluví o svatbě v příštím roce. Podaří se? A jaký bude do budoucna vztah s jejím otcem.Je dost problematický po všem , co nám můj bývalý způsobil. Moc děkuji za odpověď. Marcela,20.1.1963(Marcela)
Foto
Co se týká svatby vaší dcery, tak to vypadá celkem proveditelně, čili můžete počítat s tím, že se dcera vdá, ale nijak zvlášť či výrazně se nezlepší její vztah s biologickým otcem, to vypadá jako záležitost k řešení na delší dobu. Něco by se mohlo v kladném smyslu změnit potom, co se vaší dceři narodí syn, pak se zlepší i vztah s jejím otcem.
Dobrý den, jsem již dlouho bez stabilní práce. Podaří se mi najít takovou, kde bych mohla být spokojená a co ještě udělat, abych zefektivnila hledání a snahu ? (Blíženka)
Foto
Pokud bychom se drželi vašeho znamení, Blíženci, tak zrovna jakoby náhodou bude 12.12.2019 úplněk v Blížencích, to znamená, že Měsíc bude v Blížencích a Slunce a Merkur bude ve Střelci. Slunce znamená úspěch, Merkur symbolizuje peníze a práci a celkově také komunikaci, to znamená, že nemusíte nic dělat, respektive nemusíte měnit taktiku hledání práce a v druhé polovině prosince, čili po úplňku se vám podaří najít práci - časové období v takových případech bývá dva týdny až tři měsíce, takže přinejhorším byste se musela ještě obrnit trpělivostí do konce února. Celkově to Blíženci budou mít hned zkraje nového roku 2020 celkem dobré.
Dobrý den, zlepší se v dohledné době mé finance ? Děkuji Vám. Tee(Tereza)
Foto
Ne. Bohužel to nebude v nejbližší době, počítejte s obdobím, které může skončit v květnu až v červnu 2020. Do června to ale s vámi vypadá celkem vyrovnaně, to znamená, že se sice nebudete vyloženě topit v přebytku, ale žádný vyloženě třeskutý nedostatek na vás též nedolehne.
Dobrý den, pane Ravene. Chci se zeptat, jaký bude můj konec roku a následující období, a to hlavně, co se lásky týká. Moc díky(Kalyptonka)
Foto
U vás to vypadá celkem nadějně, co se týká určité změny v partnerském prostředí, což by mělo nastat právě nyní, v průběhu prosince a částečně i v průběhu ledna 2020. Pokud se ale ptáme vyloženě na kvalitu konce tohoto roku, tak to vypadá celkově dobře, nebudete vystavená ničemu negativnímu nebo vyloženě nepříjemnému a co si usmyslíte či dokonce "umanete", to se vám splní.
DOBRÝ DEN, PROSÍM JAK SE MI BUDE DAŘIT V PRÁCI,DĚKUJI P. 22.08.71(NAROZENINY)(PETRA)
Foto
V nativním horoskopu máte Slunce na konci Lva a Merkur na začátku Panny a to je přesně to, co rozhoduje o vašem úspěchu v současné práci či zaměstnání. První polovina prosince může být trochu váhavá a můžete se také dopustit pár odpustitelných chyb, ale už během druhé poloviny prosince a v lednu 2020 zavládne oboustranná spokojenost, to znamená, vy budete spokojená s prací a zaměstnavatel bude spokojený s vámi. V dubnu nebo květnu můžete dostat přidáno.