Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zeleninový test povahy: Úplně vás vystihne

/
  • Co si dáte raději a co to o vás vypovídá?
    Co si dáte raději a co to o vás vypovídá? (profimedia)
    26. února 2016 ● 08:00

    Že by pouhý výběr zeleniny dokázal odhalit povahu? Vyzkoušejte to a budete překvapeni.

  • 1.

    Jakou kombinaci zeleniny máte nejraději?

    1. Okurku nebo rajče?
    2. Dýni nebo meloun?

  • 2.

    Okurka a dýně

    Tuto kombinaci preferují hlavně muži.  Většinou jsou mužní a vážní. Málokdy se někým dají ovlivnit. Je mezi nimi mnoho sportovců a milovníků cestování. Žena se s takovým mužem cítí chráněna kamennou zdí – jeho zodpovědnost zahrnuje i rodinné vztahy. Tito muži jsou cílevědomí a snadno dosahují vytýčeného cíle. Mají ovšem i své nedostatky – nejsou romantičtí. Čeká-li tedy žena květiny, měla by rovnou říci, že si přeje dostat kytici. Ženy toho typu často zaujímají vedoucí pozice v práci, doma však bývají bezradné jako malé děti –  špatně vaří, neumějí aranžovat kytky, nesnášejí praní a mytí nádobí. Přesto však muž v takové ženě najde věrného a chápajícího přítele. 

  • 3.

    Rajče a meloun

    Rajčatovo-melounoví lidé jsou veselí a aktivní. Vynikají zvýšenou komunikativností, ne vždy je však styk s nimi prost problémů. Výbušnost jejich povahy vede často k hádkám. Muži tohoto typu bývají gurmány. Jsou obvykle pohodlní a dávají přednost pantoflím a županu před batohem a spacím pytlem. Ženy rajčatovo-melounového ustrojení jsou emotivní, mají rády zvířata i domácí krb, v jejich blízkosti je vždy útulno a panuje pohoda. Nejsou intrikánky, ale mohou se dopustit netaktnosti, protože vždycky říkají to, co si myslí – upřímnost a bezelstnost jsou hlavními rysy rajčatovo-melounových lidí.

  • 4.

    Okurka a meloun

    Lidé tohoto typu neustále prožívají duševní zmatky. Jejich vnější klid a zdrženlivost  skrývají vnitřní napětí. O mužích tohoto druhu se říkává: tichá voda břehy mele. Život s okurkovo-melounovým člověkem je jako život na sopce – nikdy nevíš, co bude zítra a jakým nápadem zase přijde. Ženy tohoto typu se nehádají kvůli maličkostem. Pocit křivdy v sobě hromadí a jednoho krásného dne jsou schopny porozbíjet všechno nádobí v domě, nezřídka i o hlavu svého ubohého partnera. Okurkovo-melounoví lidé jsou nejvíce tvůrčím typem. Umějí přemýšlet, často mezi nimi najdeme vědce a vynálezce.

  • 5.

    Dýně a rajče

    Je-li vám blízká tato volba, pak patříte k lidem uvážlivým, taktním a klidným. Takt a citlivost jsou vám vrozeny. Máte rádi pěkné věci a máte také výborný vkus. Dýňovo-rajčatoví muži jsou poněkud zženštilí. Velmi často jsou to hudebníci nebo výtvarní umělci. Umělecká tvorba je tím, co je těmto lidem nejbližší. Ženy toho typu bývají milovány a obdivovány. V lásce jsou vášnivé a stálé.  Bývají z nich oddané, něžné a starostlivé manželky. Avšak muži tohoto typu dokážou být narcistními egoisty.

    Zdroj: allthetests.com

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz