Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hledáte lásku? Blíženci ji najdou na kole, Raci na country bále a Kozorozi ve vlaku

/
  • ....
    .... (Shutterstock)
    8. října 2016 ● 06:00

    Nemůžete pořád najít toho pravého? Třeba chodíte na nesprávná místa. Zkuste zabrousit jinam a inspirujte se vaším slunečním znamením. Nebude to trvat dlouho a pan Božský bude vedle vás usínat.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Nejčastěji jsou Berani tam, kde se něco děje. A jsou skoro všude, nepostojí. Ovšem mají taky slabost pro malá zvířata a výletování. Jestli pořád hledáte toho pravého, zkuste třeba zoo, farmu zvířat nebo nějakou sportovní příležitost, třeba v přírodě nebo na fotbalovém hřišti. Tam na něj určitě natrefíte.

  • 2.

    Býk

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Býci milují stabilitu, bezpečí a pevnost. Ale taky krásu. Takže je určitě najdete na nějaké přehlídce orchidejí nebo v zahradnickém centru se spoustou krásných rostlin. No, a nebuďte překvapení, když Býka najdete na výstavě drahokamů nebo na luxusní dovolené v Toskánsku.

  • 3.

    Blíženci

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Blížence přitahují světla a zvuk kasina nebo herny, protože rádi vyhrávají. Ale najdete je taky na tenisových kurtech, v bazénech nebo cyklistických stezkách, protože milují fyzickou aktivitu. Nezapomeňte, že Blíženci rádi poznávají nové prostředí, takže potkat je můžete i v kavárně, baru, posilovně nebo v tanečním klubu.

  • 4.

    Rak

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Rodinně založený Rak má rád starožitnosti a tradiční místa, takže je logické, že ho najdete na nějaké country zábavě, v nějakém westernovém městečku nebo ve vinném sklípku s harmonikářem. Miluje živou hudbu, kroje, kostýmy, kovbojské boty. Ano, právě tady Raka najdete!

  • 5.

    Lev

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Kdo je ten okouzlující cizinec, který s vámi jede ve výtahu nebo jste ho potkala v zoo ve výběhu se lvy? No ano, může to být Lev! Lvi mají rádi divočinu, takže výlet do safari je pro ně naprosto vzrušující záležitost. Kromě toho se rádi koupou a pozorují vodní hladinu, takže je najdete i na koupališti nebo v potápěčském kroužku.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Pannu hledejte na baseballovém zápase, což je sport, který je plný taktických rozhodnutí, které si Panna vždy ráda vychutná. Muže Panny najdete taky ve stylových hospůdkách nebo na sportovním utkání. A pamatujte, buďte si jistí, že Panny sní párek v rohlíku bez ztráty jediné kapky hořčice.

  • 7.

    Váhy

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Dobrodružné Váhy rády cestují a jsou to požitkáři. Klidně je tedy potkáte někde na show horkovzdušných balonů nebo někde mezi ultralehkými letadly. Váhy mají rády krásné a svěží věci a rády se na ně dívají. Vybírají si nevšední destinace, kde můžou prožít dobrodružství a kde si vyzkouší třeba nové horské kolo. Ovšem Váhy nepohrdnou ani koncertem vážné hudby či rockovým festivalem.

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Štíry objevíte na romantických místech nebo v hotelovém baru při sledování Star Treku. Miluje adrenalinové sporty, hlavně u vody. Ideální místo pro navázání vztahu je místo, které je nekonvenční. Štíři jsou totiž velmi inteligentní a rádi spekulují o zajímavých věcech.

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Střelci milují koně a hlavně závody, na kterých můžou pořádně nahlas fandit. Navíc rádi cestují a objevují nová místa. Střelci rádi rybaří, posedí v hospůdce a klidně se vyspí pod širákem. Najdete je taky ve sportovním baru s krásně velkou obrazovkou. S ním zažijete lásku pod širým nebem a pozorování noční oblohy.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Kde se můžete seznámit s Kozorohem? Třeba na nádraží při zasněném sledování vlaků nebo v železničním muzeu. Kozoroh totiž vláčky miluje, a to už od dětství. Kromě toho chodí rád do historických muzeí nebo se rád projde po hradech, zámcích či zajde na výstavu.

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Vodnáře můžete potkat na renesančním veletrhu nebo veletrhu technických předmětů. Vodnář má totiž respekt k vynalézavosti a kreativitě minulých generací, společností a kultur. Pokud ho chcete lapit a ponechat ve svých sítích, musíte dobře naslouchat jeho vyprávění.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Ryby milují vodu, to je jasné, takže je potkáte na koupališti nebo někde u vody. Rády taky zajdou do stylové restaurace a nemusí být právě rybí. Kromě toho mají v oblibě různé čajovny, kde rozjímají a relaxují. Užijte si s nimi příjemný rozhovor o světových odrůdách čaje a nezapomeňte, že voda je pro Ryby nejdůležitější.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz