Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejhorší vztahy podle horoskopu: S kým opravdu ne?

/
  • (iStock)
    16. března 2024 ● 09:00

    Někdy ani vzájemná přitažlivost nevyváží rozdílnost povah a vztah prostě dře. Víte, která znamení se k sobě nehodí? Zjistěte, kdo absolutně nejde právě k vám.

  • 1.

    Beran s:

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Rakem: Beran musí mít prostor setkávat se s opačným pohlavím, ale Rak musí vědět, že dál než za hranice kamarádství to nepřeroste. Potřeba strhávání pozornosti na sebe je silnější než harmonický vztah.

     

    Kozorohem: Beran sice rád dobíjí znamení jako je Kozoroh, ale stejně tak potom zneužívá jeho náklonnost či důvěru. Je si totiž jistý, že všechno mu projde a bude odpuštěno.

  • 2.

    Býk s:

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Lvem: Lev je mistr ve skládání komplimentů, a proto nemá problém snadno podlehnout a pustit se do nového vztahu. Býk je zase přesný opak, rád si užívá romantiku ve dvojici.

     

    Vodnářem: Býk je zásadový a Vodnář se zase vyhýbá všem problémům a překážkám, které se k nim dostanou. V takovém vztahu je to vždy Býk, který to tahá za delší konec.

  • 3.

    Blíženci s:

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Rybami: I když to tak na první pohled nemusí vypadat, Blíženci mají vysoké nároky právě na intimní život a sex. Ryby právě v tomto zaostávají.

     

    Pannou: Panna se dokáže povznést přes partnerské bouře, no neustále trápení, které prožívá s Blíženci se odráží na její kvalitách. Oproti Blížencem preferuje línější a všednejší život.

  • 4.

    Rak s:

    ...
    ...
    Autor: istock.com

     

    Váhami: Váhy vyžadují nepřetržité pozornost od Raka a množství překvapení. Nedokáží tolerovat nikoho jiného, kdo se jeví atraktivnější, než  jsou oni. Jsou přehnaně žárliví.

     

    Beranem: Beran někdy nešetří na Raka kritikou a neuvědomuje si, že těmito řečmi a zaujatým postojem ubližuje jen sám sobě. Rak je v tomto příliš podřízený a nikdy nebojuje za svoje "JÁ".

  • 5.

    Lev s:

    ...
    ...
    Autor: iStock.com

     

    Býkem: Lev je ten, kdo má podle horoskopu vždy poslední slovo. Lev je ale také ten, kdo rozhoduje o utrácení peněz v domácnosti. Se šetrným Býkem se tak dostává do konfliktu právě kvůli finančním prostředkům.

     

    Štírem: Ne nadarmo se říká, že Lev je králem. Kralovat potřebuje i ve vztahu a pokud se mu někdo se stejnou tvrdohlavostí a neústupností postaví, zaútočí na jeho nejzranitelnější místa.

  • 6.

    Panna s:

    ...
    ...
    Autor: iStock.com

     

    Blížencem: Panna si někdy vůči Blíženci vytvoří paranoie, kterým sama uvěří, ačkoli se nezakládají na pravdě. Můžete se snažit, jak chcete, nepřesvědčíte ji, že jde o blud.

     

    Střelcům: Panna je citlivá a neustále vyčítá Střelci nedostatek pozornosti. Nepohne se od partnera / partnerky ani na krok, což může působit, jako kdyby ten druhý byl pořádně pod pantoflem.

  • 7.

    Váhy s:

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Rakem: Váhy jsou vždy o krok vpřed a nemají rádi konzervativních jedinců, jakými jsou i Raci. Touží po spontánnosti, zábavě a smyslu pro humor. To u Raka postrádají.

     

    Kozorohem: Tyto dvě znamení jsou absolutně odlišné. Váhy jsou extrovertní a neuspořádané a Kozoroh zase stojí nohama pevně na zemi. Ačkoli jsou si z krátkodobého hlediska sympatičtí, obvykle jde jen o fyzickou přitažlivost.

  • 8.

    Štír s:

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Vodnářem: Štíři milují flirtování, které mu buď akceptujete, nebo se útrapy od žárlivosti. Vodnář je ten nudnější ve vztahu, který ho nakonec i opustí.

     

    Lvem: Lev je velmi tvrdý oříšek právě pro člověka jako je Štír. Vzájemně si ubližují a každý z nich vytahuje své trumfy a využívá zbraně na svou obranu. To není nic špatného, ale v lásce?

  • 9.

    Střelec s:

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Rybami: Střelec nemá extra nároky na partnera nebo partnerku. Uspokojí se se vším. Pokud zde není právě on nebo ona, společnost najde u jiných. Ryby tímto chováním doslova trpí, pokud mají v takovém vztahu setrvat.

     

    Pannou: Panna je pro Střelce příliš introvertní, čímž se ztrácí i jakýkoliv společný požitek z intimního života. Ten je posouván do pozadí a může tvořit pouze 20% fungování celkového vztahu.

  • 10.

    Kozoroh s:

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Beranem: Beran je příliš nekontrolovatelný a v tomto vztahu i ten nezodpovědný. Odmítá jakýkoli podíl na společných věcech a raději si užívá jen sám pro sebe.

     

    Váhami: Váhy si neváží  toho, co pro ně Kozoroh dělá. Častokrát jde o větší výdej energie než pro sebe. Lež a vodění za nos je u nich na denním pořádku. Kozoroh před tím zavírá naivně oči.

  • 11.

    Vodnář s:

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Býkem: Vodnář se cítí často jako nejmoudřejší a snaží se za každou cenu lišit názory od okolí. Nikdy Býku nepřizná, že má pravdu a ten se cítí méněcenný.

     

    Štírem: Štír si drží status toho nadřízeného a někdy je až příliš upjatý. Vodnáři nedopřeje volnost, čímž vznikají hádky vždy, když se tito dva dostanou do společnosti mezi lidi.

  • 12.

    Ryby s:

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Střelcem: Ryby se nechávají unášet životem jiných a zapomínají na ten svůj. Oproti Střelci výrazně zaostávají a časem se pro něj stanou velmi nudné až zatrpklé.

     

    Blíženci: Ryby někdy ve vztahu s Blíženci sami sebe přesvědčují, že mají šťastný život, ale opak je pravdou. Mají nízké sebevědomí v otázkách vztahů, a proto raději setrvají i tam, kde vědí, že to nemá smysl.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz