Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jaký bude manžel? Muži narození v únoru jsou romantici, srpnoví paličáci

/
  • Po jakém muž sáhnout?
    Po jakém muž sáhnout? (iStock)
    7. dubna 2018 ● 06:00

    Manželství je velký krok a úplně jiná úroveň vztahu. Jestli si kladete otázku, zda z vašeho přítele bude i dobrý manžel, odpověď hledejte ve hvězdách. Měsíc, ve kterém se váš partner narodil, napoví, jaké osobní vlastnosti má a zda se hodí pro manželství.

  • 1.

    Leden

    Autor: iStock

     

    S muži, kteří se narodili v lednu, bude super zábava. Jsou to lidé, kteří se rádi smějí a vše se snaží řešit s humorem. Vaše případné hádky a konflikty tak budou probíhat v lehčím duchu a nikdy nebudou trvat dlouho. Kromě toho jsou muži narození v tomto měsíci ohleduplní, takže si buďte jistá, že vaše pocity nebudou nikdy brát na lehkou váhu.

     

  • 2.

    Únor

    Autor: iStock

     

    Muži narození v únoru jsou beznadějní romantici. Váš manžel vám bude dávat neustále najevo, jak jste skvělá, a to i po mnoha letech společného života. Únoroví muži mají přirozené kouzlo, kterému pokaždé podlehnete. S ním se nemusíte bát, že vás nedokáže ocenit, s ním budete mít neustále pocit, že jste jedinečná.

  • 3.

    Březen

    Autor: iStock

     

    Březnoví muži jsou jako sluníčko. Všichni je milují – dokonce i vaši rodiče a přátelé. Rychle jednají, mají skvělý mozek, takže nebudete potřebovat kalendáře ani kalkulačky, vždy za vás vše okamžitě vyřeší. Jsou to muži s ambicemi, takže nuda s nimi v manželství rozhodně nebude.

     

  • 4.

    Duben

    Autor: iStock

     

    Muži narození v dubnu jsou milovníci detailů. Chtějí dokonalost ve všech oblastech života, tedy i v manželství. Znamená to, že když bude všechno tak, jak chtějí oni, budete se cítit v absolutním nebi – protože oni budou spokojení. Život s nimi bude klapat perfektně, aniž byste musela hnout prstem. Jsou to navíc muži pevní jako skála, což je úžasné plus pro manželský stav.

  • 5.

    Květen

    Autor: iStock

     

    Pokud se chystáte vstoupit do manželství s mužem, který se narodil v máji, pak počítejte s tím, že se vdáte za itinerář. S ním bude manželství doslova cestovním popisem trasy, po které se máte ubírat. Jsou to super dobrodružní muži, kteří ale mají rádi všechno dobře promyšlené. Tenhle muž vás vezme do míst, kde jste ještě nikdy nebyla, a bude o nich zasvěceně mluvit. Jen pozor, abyste s ním udržela krok.

  • 6.

    Červen

    Autor: iStock

     

    Červnoví muži milují extrémy. Budete s nimi zažívat na jedné straně hollywoodské večery, na druhé straně budete neustále šetřit, abyste přežili. Tihle muži bývají dobrými manželi, protože vědí, jak udržet v manželském stavu jiskru neustále zažehnutou. S nimi to bude nahoru a dolů, ale přesto je budete milovat.

     

  • 7.

    Červenec

    Autor: iStock

     

    Muži narození v červenci jsou ideální rodinné typy. Jsou dobří téměř ve všem, co souvisí s rodinou a láskou. Pohoda v rodině a láskyplný vztah jsou pro ně vším, takže budou dělat vše pro to, abyste byla spokojená. A i když se budou hromadit účty a věci budou vypadat beznadějně, pokud je mezi vámi láska, nic tyhle muže nerozhodí. Sňatek s mužem, který se narodil v červenci, je úžasné rozhodnutí, s ním budete šťastná po zbytek svého života.

  • 8.

    Srpen

    Autor: iStock

     

    Srpnoví muži jsou extrémně tvrdohlaví, ale také velmi inteligentní. Budou s vámi rádi diskutovat o čemkoli. Pod svou paličatou slupkou skrývají obrovské srdce, což z nich dělá jedinečné manžely. Možná nebudete mít plnou paměťovou kartu fotografií z dovolené, na nichž vám prokazují lásku, ale buďte si jistá, že lásku vám projeví jinak.

     

  • 9.

    Září

    Autor: iStock

     

    Muži narození v září jsou mistři překvapivých akcí, mohou vám poslat poštou letenku na romantický výlet nebo vám pošlou e-mail s básní. Možná jsou trochu víc perfekcionisté a dokážou udělat z komára velblouda, ale zase si s nimi užijete spoustu zajímavých chvil. Jsou to také muži, kteří při vás budou stát i v těch nejtěžších chvílích a nikdy vás nenechají ve štychu. Ano, jsou to muži, kteří moc nemluví, ale jejich srdce ano.

  • 10.

    Říjen

    Autor: iStock

     

    Říjnoví muži jsou rození mluvčí. Mají mrštný jazyk, jsou pohotoví, vtipní a mají skvělé rady. Mohou komunikovat téměř o všem, takže si vás získají klidně jen několika slovy. Nedokážou být dlouho naštvaní, a i když jim řeknete, že jsou blázni, za chvíli na to zapomenou a budou vás opět zásobovat vtípky. S nimi vás čeká vážně bláznivé manželství.

     

  • 11.

    Listopad

    Autor: iStock

     

    Listopadoví muži jsou králi velkých gest. Jsou také tvůrčí a velmi otevření, což může být v manželství velmi zajímavá kombinace. Stačí, abyste zašla na WC, a než se vrátíte, oni zatím připraví romantickou večeři, a ještě vám stihnou vyrobit miniaturní dárek. Jsou přemýšliví, zodpovědní, oceňují slušnost a jsou také velmi citliví. Listopadoví muži jsou věrní a nedělá jim problém vydržet s jednou jedinou ženou po celý život. Jejich mottem je: Proč si dávat hamburger, když mám doma steak!

     

  • 12.

    Prosinec

    Autor: iStock

     

    Muži narození v prosinci jsou pohostinní, inovativní a tvrdě pracující. Své úkoly řeší rychleji než průměrní lidé. Dělá jim dobře, když je společnost považuje za úspěšné. Peníze pro ně zřídka bývají problém. Pokud jde o manželství, jsou pozorní partneři a rádi se starají o svou ženu i děti. Děti je obvykle zbožňují, protože se velmi často chovají sami jako děti. Chaos jim nevadí, dokážou být stále klidní. Zároveň jsou to muži, kteří vědí, kdy a jak uspokojit vaše potřeby.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz