Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nečtete denní horoskop? Děláte chybu! Může vám dost usnadnit život

/
  • (iStock)
    5. října 2018 ● 06:02

    Spousta lidí se zajímá o astrologii. A spousta z nich si každý den ráno přečte u snídaně svůj denní horoskop, aby se dozvěděli, co je čeká. Pokud k nim nepatříte, měli byste to napravit. Naučte se zakomponovat obsah horoskopu pro každý den do své každodenní rutiny a využijte naplno všechna pozitivní poselství hvězd. Dosáhnout úspěchu může být mnohem jednodušší, než se zdá.

    Horoskopy jsou skvělý nástroj, který lze použít jako obecný pokyn pro život, ne jako předpověď, kterou byste měli dodržet na sto procent. Každopádně, horoskop vám může pomoct otevřít svou mysl novým možnostem nebo těm, kterým jste dosud nevěřili. Víte, jak na to? Čtěte dál...

  • 1.

    K čemu slouží denní horoskop?

    Autor: iStock

     

    Denní horoskop bere v úvahu hlavně postavení Měsíce vůči slunečním znamením. Měsíc se pohybuje rychle a jednotlivým znamením projde za dva a půl dne. Ovlivňuje vaši náladu a emoce. Denní horoskop je vlastně taková předpověď toho, co by vás ten den mohlo potkat. Můžete si z něj pak vzít to, co se vám bude hodit pro vaše pracovní záležitosti, budete se lépe orientovat v rozhodnutích ve vztazích nebo na pracovišti. Jak co nejlépe zakomponovat denní horoskop do vaší rutiny?

     

  • 2.

    Než vstanete z postele, přečtěte si horoskop

    Autor: iStock

     

    Ještě před snídaní nebo ranním cvičením si přečtěte svůj denní horoskop, abyste si mohli stanovit denní postup a připravit mysl pro nadcházející den. Když budete vědět, s jakou energií pracovat, můžete ji vytvarovat do mistrovského díla místo toho, abyste ji pošlapali. Nenecháte se unášet tím, co vám den přinese, ale svou mysl přizpůsobíte dni, který vás čeká.

     

  • 3.

    Meditujte a poslouchejte intuici

    Autor: iStock

     

    Existují předvídatelné energie, které mohou denní horoskop posílit. Nechte svoje tělo, aby po přečtení horoskopu s vámi mluvilo a sdělilo vám, co je pro vás nejlepší. Někdy vám vaše střevo samo řekne, že by bylo lepší zrušit plány a raději zůstat doma nebo dělat něco jiného. Jindy vám zase tělo naznačí, že bude lepší udělat práci hned, jindy, že by bylo lepší relaxovat. Vaše intuice bude spolupracovat s vaším denním horoskopem. Jakmile se to naučíte praktikovat, půjde vám to už samo.

     

  • 4.

    Nasměrujte energii správně

    Autor: iStock

     

    Po přečtení horoskopu a meditaci o tom, co vám říká vaše tělo a intuice, nasměrujte svou energii na každou činnost, kterou máte v úmyslu dělat. To je zásadní věc – vizualizace. Jakmile víte, co vám hvězdy nachystaly na konkrétní den, představte si, jak energii využíváte k plnému a pozitivnímu výsledku. Tím se nastavíte tak, aby byly vaše aktivity efektivní a zábavné. Taky se tím zbavíte strachu. Znalost emocí vám pomůže navigovat den tak, aby byl kreativnější. Jednoduše – připravte svou duši na věci, které ten den musíte splnit. Čím více pozitivní energie do toho vložíte, tím lepších výsledků dosáhnete.

     

    Svůj horoskop pro každý den najdete ZDE >>>

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz