Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vánoční dárky pro něj! Vodnáře potěší kniha, Lva kvalitní alkohol

/
  • (iStock)
    21. listopadu 2018 ● 06:00

    Možná spolu žijete už nějaký pátek, přesto míváte hlavu plnou starostí, co svému partnerovi nadělit pod stromeček. Zkuste letos vybrat dárek podle zvěrokruhu, možná to půjde snadněji.

    Je jasné, že ani muži, kteří se narodili ve stejném znamení, nebudou úplně stejní. Ale rozhodně platí, že Lev ocení luxus a Ryby zase dárek, který jste vlastnoručně vyrobili. Přece jen, některé osobnostní rysy jsou typické pro konkrétné znamení. Řiďte se tím.

     

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com

     

    Beran je ve své podstatě skromný člověk. Klidně by přežil Vánoce bez dárků. Než abyste vynakládala velké sumy za svetr nebo drahou knihu v kožených deskách, která pravděpodobně zůstane zabalená ještě o dalších svátcích, dejte Beranovi dárek, který mu dodá vzrušení. Beran ocení lístky na oblíbenou hudební kapelu nebo deset lekcí na kickbox, o němž celý rok mluvil. Berani potřebují něco, na co se budou těšit!

     

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com

     

    Býci bývají mlsní, pokud jde o dárky, a to velmi luxusní. Ovšem taky ocení dárky, které jsou praktické a u nichž musí přemýšlet. Bez ohledu na cenu daru, Býk nejvíc ocení dárek, který mu dá pocit, že žije v luxusu (tedy aspoň trochu). Zvažte dárkový voucher na wellness pobyt nebo pivní masáž spojenou s degustací piva. Radost mu uděláte určitě i tím, když naplánujete víkend v nějakém městě, v němž ještě nikdy nebyl, ideálně s krásným výhledem na hory nebo moře.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com

     

    Blíženci jsou vtipné a inteligentní znamení, takže váš partner ocení dary, které jsou stejně jako on inteligentní a zábavné. Je o něm taky známé, že neudrží dlouho pozornost, zvláště když se začne nudit. Pro něj je tedy lepší více menších dárků než jeden velký dárek. Dopřejte jim dárky, které jim umožní pracovat rukama, třeba soupravu na vyrábění ze dřeva, pokud jsou kreativní, tak nové štětce a barvy. Ocení i dárkové koše, do nichž zabalíte spoustu jejich oblíbených předmětů.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com

     

    Raci jsou skvělí příjemci dárků. Jim totiž nezáleží na tom, co pod stromečkem najdou, hlavní pro ně je, jestli byly od srdce. A věřte, že Rak to dobře pozná, jestli je to srdeční dárek. Letos Rakovi kupte něco sentimentálního a plného vzpomínek. Zvažte zvětšeninu vaší společné fotografie nebo fotografickou knihu plnou snímků z vašich dovolených nebo míst, které má váš partner rád.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com

     

    Lev je dalším znamením zvěrokruhu, které miluje luxus a drahé věci. Na rozdíl od Býků, pro které je luxusem třeba vonící svíčka, Lev chce zažít skutečnou extravaganci. Pokud tedy chcete nějaký dárek, který mu udělá radost, pak mu kupte lahev šampaňského nebo kvalitního vína, lístky do divadla, aby se mohl hezky obléknout a předvést svoji lví hřívu, nebo kupon na večeři do nejdražší restauraci ve města. Počítejte s tím, že do další výplaty budete muset asi trochu šetřit.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: shutterstock.com

     

    Zeptat se Panny, co chce na Vánoce, je velmi těžké. Pokud je váš partner narozený v tomto znamení, pak se s touto otázkou daleko nedostanete. Panny jsou praktické a seznam dárků mají připravený měsíce předem. Panny ocení dárky vysoké kvality a hodnoty, ale ne moc křiklavé. Bude mít radost i z praktických dárků, jako jsou funkční ponožky nebo návleky na ruce pro zimní sporty. Radost mu udělá i plánovací kalendář nebo diář na nový rok.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com

     

    Váhy milují něco luxusního, krásného, měkkého a zářivého, takže toho využijte a vybírejte dárky, které takové budou. Ujistěte se, že nekoupíte něco nevhodného, protože Váha bude trvat klidně i na výměně. Váhy totiž dárky nehromadí. Darujte mu něco, co se hodí do jeho bytu, kašmírovou deku nebo knihu o designu nábytku, radost mu udělají i jahody obalené v čokoládě.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com

     

    Štíři jsou záhadné osoby, takže máte-li partnera Štíra, vyberte dárek taky tak trochu tajemný. Nakupovat pro Štíra není snadné, Štír touží po dárcích, nad nimiž bude přemýšlet. Rozmyslete tedy dobře, co koupíte. Je fanouškem strašidelných věcí? Kupte mu nějakou detektivku nebo lístky na horor. A pokud hledá ten váš Štír vzrušení, naplánujte s ním výlet někam, kde se bude bát a překonávat vlastní limity.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com

     

    Střelec je dobrodruh a má rád zábavné aktivity. Na většinu dárků bohužel brzo zapomene, takže mu rozhodně nekupujte nesmysly. Vzrušení a legrace, to je pro Střelce důležité, tak si to vezměte k srdci. Určitě ocení nějaký víkendový pobyt na horách, kde budete chodit, nebo společný kurz vaření či lístky na nějakou komedii.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: shutterstock.com

     

    Kozoroh tvrdě pracuje na svém postavení, takže pokud jde o vánoční dárek, chce to vybrat takový, aby odrážel veškerou jeho tvrdou dřinu a úspěchy. I Kozoroh ocení luxusní dárek, ale na rozdíl od ostatních má raději menší drobné drahé dárky, které nejsou moc okázalé. Přitahují ho kvalitní řemeslné výrobky, třeba z kůže. Kupte mu tedy třeba biografii někoho, koho obdivuji, a k tomu kožený obal, nebo sadu piv z domácího pivovaru.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com

     

    Vodnáři mají jedinečné chutě, vybírejte jim něco, co podtrhne jejich individualitu, stejně jako jejich humanitární povahový rys. Milují také technologie, takže radost budou mít z nového tabletu nebo telefonu. Určitě taky neuděláte chybu dárkovým certifikátem na akupunkturu nebo knihou o astrologii.

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com

     

    Partner ve znamení Ryb ocení stejně jako Rak dárek, který bude od srdce. Všechno, co vyberete s láskou a péčí, bude fajn. Ryby žijí tak trochu ve svém imaginárním světe, takže taková kniha o náboženství nebo vesmíru bude to pravé ořechové. Přemýšlejte o dárcích, které oslavují jejich tvůrčí a duchovní stránku povahy. Ručně vyrobený dárek nebo upletená šála či namalovaný obrázek, věřte, že to je skutečně dojme.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz