Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

V čem je vaše největší síla podle zvěrokruhu? Tohle musíte využít!

/
  • (iStock)
    28. března 2024 ● 06:00

    Kdo by aspoň jednou nesnil o tom, že by měl na pár minut sílu třeba takového Supermana, Spidermana nebo Iron Mana! Bohužel nežijeme v pohádce ani v hollywoodském scifi, ovšem každé znamení zvěrokruhu vám dává určité vlastnosti, které když dokážete využít, můžete o nich mluvit jako o super síle! Co z vás dělá superhrdinu?

    V čem se nachází vaše největší síla a kde jsou vaše slabiny? Zkuste to zjistit pomocí znamení, ve kterém jste se narodili, možná budete překvapení, co byste měli v sobě podpořit, nebo naopak potlačit.

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Vaší největší silou je vaše fyzická síla. Berani mají nekonečnou energii a jsou rádi aktivní, velmi často jedou až na doraz. To doplňuje vaše dynamická povaha a zvláštní vztah k tělesné schránce. S vaší super silou by vás v boji nemohl nikdo porazit. Jen se ujistěte, že svou fyzickou sílu nebudete zneužívat.

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou zemské znamení a jako takoví jsou v dobrém kontaktu se světem kolem vás. To z vás dělá osoby se zvláštní silou skvěle kontrolovat počasí. Jste proto dobří zahradnici a v jakékoli práci, kde musíte využít ruce. Umíte dobře pochopit prostředí, v němž žijete. Kdo jiný než Býk by dokázal ovládat počasí, když si to budete přát? Díky jedinečné schopnosti pochopit Zemi dokážete nemožné. Jen používejte tuhle sílu moudře.

     

     

    VIDEO: Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci patří k vzdušnému elementu, což znamená, že jsou hluboce propojeni se všemi aspekty mysli. Kromě toho je jejich vládnoucí planetou Merkur, takže máte jedinečnou a speciální schopnost chápat všechno kolem komunikace. Máte doslova telepatické schopnosti a neexistuje nic vhodnějšího než právě telepatie – umíte výtečně číst myšlenky jiných lidí. Pro někoho to může vypadat dost hrůzostrašně, ale vaše přirozená zvědavost a láska k mluvení je spíše výhoda.

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci si nelibují ve fyzickém boji, to není jejich přirozenost. Raci jen zřídka bojují s kýmkoli a často se spíše obracejí na sílu své mysli a emocí při řešení konfliktů. Ano, vaše největší síla je v kontrole vašich myšlenek. Máte emocionální a intuitivní povahu, což při boji využíváte velmi rádi a díky tomu dokážete ovládnout mysl. S tím taky můžete dosáhnout všeho, co chcete – už jen tím, že lidi kolem vás budete nutit, aby souhlasili s vaším rozhodnutím. Je to docela nebezpečná síla, tak se ujistěte, že vaše empatická stránka vás vede správným směrem.

     

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to:

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi jsou odvážní a plní nakažlivé energie. Jsou sebevědomí a veselí a často věří, že se na ně nevztahují žádná pravidla, včetně zákonů prostoru a času. Telekineze je bezpochyby vaše super síla. Vaše víra, že můžete dosáhnout všeho, na co nastavíte svoji mysl, dokáže ovlivnit i vaše fyzické okolí, a to velmi snadno. Dávejte si ale pozor na svou horší stránku povahy – lenost. Schopnost plnit každodenní úkoly bez pohybu by z vás mohlo vytvořit gaučové brambory.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny, máte něžné a emocionální srdce. Vaše metodická povaha a praktičnost vás ale často nutí zavřít se před okolním světem. Vaše pečlivá povaha znamená, že chcete být chráněné a v bezpečí, takže tahle síla je vaše největší. S touhle sílou se klidně dokážete skrýt před každý nebezpečím a zůstat v bezpečí a chráněné ve vlastním „poli“. Jen se ujistěte, že tuhle svou stránku používáte jen tehdy, když je to nutné – časté „vypnutí“ před okolním světem by z vás mohlo udělat samotáře.

     

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou přátelské a společenské. Na konci každého dne si ale vždy uvědomíte, že jediná osoba, kterou opravdu potřebujete, jste vy samy. Nenávidíte konfrontaci a milujete schopnost být v pozadí pokaždé, kdy vznikne konflikt. Vaše největší síla je právě neviditelnost v situacích, kdy jiní bojují. Nepoužívejte ale tuhle schopnost pořád, svět kolem vás je i zajímavý, ne vždy je nutné stát se neviditelným.

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři, vaší největší silou je nehmotnost. Jste tajemní a záhadní, klidní a sehraní, což znamená, že nikdo jiný neumí tak skvěle jako vy, skrývat svoje emoce. Jako byste ani neexistovali. Nehmotnost vám dává sílu a schopnost pohybovat se od pocitu k pocitu bez toho, aniž by vás někdo citově poškodil. Taky vám to dává špetku tajemství a ukazuje to, že nic, dokonce ani přírodní zákony, vás nedokážou překvapit.

     

     

    VIDEO: Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024 • Videoredakce ženských titulů

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Svoboda a cestování jsou pro Střelce hlavním cílem. Jaká je tedy vaše největší síla? Schopnost „teleportace“. Dokážete se snadno přepracovat z místa na místo, a zcela naplnit svoje touhy vidět vše, co svět nabízí. Vaše schopnost snadno se propojit se světem povzbuzuje vaši vášeň a kreativní energii. Interakce s různými lidmi vám taky pomůže vyladit vaše komunikační dovednosti, které jsou někdy poněkud hrubší.

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi jste zodpovědní a přesní, tvrdí dříči. Máte disciplinovanou povahu a nic nemůže překazit vaše plány. Vaší největší silou je nezranitelnost, a to nejen proto, že žijete vírou v sebeovládání a odolnost, ale taky proto, že máte tendence uzavírat se před skutečnými pocity. Můžete zaujmout tvrdý a nekompromisní postoj ke světu, můžete být neskutečně tvrdohlaví ve své víře, můžete prostě cokoli.

     

     

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíři

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou poměrně velcí vizionáři. Vaší vládnoucí planetou je Uran, což znamená, že můžete výtečně využívat vaši excentrickou energii i schopnost vnímat budoucnost. Předvídání je vaší největší silou, dokážete dopředu poznat, co se stane, dřív, než se to stane. S vaší humanitární povahou je předpoklad, že tuhle schopnost budete využívat zejména tam, kde lidé potřebují pomoc. Jen se ujistěte, že se zcela neztratíte ve snaze vyřešit problémy druhých. I na sebe musíte myslet.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou soucitné a jemné. Vaším jediným cílem v životě je spojovat se s lidmi kolem vás. Vaší jedinou fatální chybou je, že si dost často hrajete na oběť a že si často stěžujete na své vlastní neštěstí. Nicméně vaší největší silou je umění léčit duše druhých a napravovat jejich chyby. Ovšem měli byste léčit i sami sebe, pak budete úspěšní i v léčbě druhých.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz