Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Dokáže kočka chránit před negativní energií nebo léčit? A jakou roli hraje její barva?

/
  • (iStock)
    29. listopadu 2019 ● 06:00

    I když si spousta lidí, zvláště pak pejskařů, myslí, že kočky jsou falešné potvory, pravdou je, že kočky jsou zvířata se silnou pozitivní aurou. Nejenže dokážou uklidnit svého majitele, ale celou rodinu i domov, v němž žije, ochránit. Nebuďte naštvaní, když se kolem vás kočka otře. Sdílí s vámi svou astrální sílu, kouzlo, které má jen ona.

    Když ji odstrčíte, zbavíte se dobrovolně pozitivní energie, kterou vám tohle kouzelné zvíře chtělo předat. U koček není nic podruhé. Možná vám už znova nebude chtít svou sílu dát, a dokonce si můžou vzít všechno zpět, co vám v minulosti daly. Moc dobře si tedy rozmyslete, jak se k ní chováte.

  • 1.

    Kočka a zlí duchové

    Autor: iStock

     

    Jakmile kočka vycítí v domě či bytě nějaké zlé duchy, snaží se je zcela z domu odstranit tím, že je „nasává“. Pokud vidíte, že vaše kočka sedá v určitém místě po dlouhou dobu, nebo dlouho někam hledí, znamená to, že něco vycítila. Astrální schopnost koček je skutečně velmi silná, takže můžou duchy či zlé energie doslova vystrašit.

     

  • 2.

    Jak může kočka pomoct před zlými lidmi

    Autor: iStock

     

    Lidé, kteří na vás žárlí, mohou vykonávat spoustu zlých věcí, které vedou v konečném důsledku k poškození vašeho zdraví, ztrátě bohatství či prosperity. Máte-li podezření na nějaké nebezpečí nebo se bojíte, že vás někdo pomlouvá či vám chce dokonce ublížit, dotkněte se kočky oběma rukama a potom ji hlaďte levou rukou a pokračujte až k ocasu. To vám umožní úzký kontakt s kočkou. Zatímco to děláte, dostáváte se blíž do říše zvířete, a dokážete společně odvrátit i ten nejsilnější útok „čarodějnice“. Kočky jsou kanály, kterými se přenáší kosmická energie, a mohou tedy vnést pozitivní energii do domácnosti. Proto můžou přispět k prosperitě. Kočky si taky vybírají geopatogenní zóny v domě, v němž žijí. Těmito místy proudí velké množství negativní energie.

  • 3.

    Kočky jako léčitelky

    Autor: iStock

     

    Kočky mají velké magické schopnosti, které mohou člověka dokonce uzdravit. To platí pro kočky jakéhokoli plemene nebo barvy. Budou vám ležet na postiženém místě a podvědomě vás budou léčit z nemoci, kterou trpíte (a nemusíte o ní ani vědět). I hojení bude s pomocí kočky probíhat rychleji. Kočky taky zmírňují emoční a duševní napětí a mnohdy vydají za antidepresiva. Pokud jde o psychoemocionální účinky na člověka, předpokládá se, že dvojnásob magickou uzdravovací sílu mají kočky perské, sfingy nebo kurilksý bobtail.

     

  • 4.

    Co vypovídá barva srsti o schopnostech kočky?

    Autor: iStock

     

    Černá: Jsou spojovány s okultními schopnostmi, čarodějnictvím, hlubokou magií a ochranou. Černé kočky mají velkou schopnost absorbovat negativní energii a zachraňovat domácnost před hrozícími problémy. Jejich přítomnost přináší majitelům moudrost a sílu.

    Zrzavá: Tyhle kočky jsou spojovány s klasickým čarodějným měsícem, mužskou silou a silou slunce, stejně jako energií jang. Ať už jde o muže nebo ženy, které si pořídí tuhle kočku, zrzavé kočky přitahují peníze a bohatství. Vnímá duchy, vidí je, ale vyhýbá se jim.

    Modrá (šedá, kouřově šedá): Jejich pozitivní energie pomáhá udržovat štěstí, pohodu, mír a emoční stabilitu.

    Bílá: Bílé kočky mohou zmírnit stres svými silnými léčivými schopnostmi. Mají energii, která zaručuje v domácnosti dobré zdraví. Mají prý stálý kontakt s „druhým břehem“.

    Tříbarevná: Nejvyšší kočičí bohyně. Kombinace tří barev- bílé, zrzavé a tmavě černé nebo hnědé je spojená s trojitou bohyní. Chrání rodinu před jakýmkoli poškozením, ať jste kdekoli, a přitahují prosperitu a štěstí.

    Želvovinová: Tyto kočky jsou spojené se sluneční magií a jsou uctívány jako chrámové kočky. Jsou moudré, živé a hravé. Pomáhají při získávání moudrosti. Přináší majiteli štěstí a vnímá lidské nemoci dřív než člověk sám, a umí na ně upozornit.

    Mourovatá: Kočky, které přinášejí do života radost a štěstí. Mají v sobě spoustu vibrace, které zbavují stresu a přinášejí humor a radost. Jde o kočky velmi chytré, snadno se učí. Nic nevzdávají, na vše přijdou. Patří mezi nejvěrnější kočky a jsou otevřené všemu, co se týká paralelních světů.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz