Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Která znamení jsou ráda středem pozornosti? Patříte k těm, které všichni obdivují?

/
  • (iStock)
    19. září 2020 ● 06:00

    Pokud patříte k těm, kteří jsou posedlí pozorností, pak asi víte, že není nic víc vzrušujícího než být právě tím, o kom všichni mluví. Některá znamení zvěrokruhu vyhledávají pozornost neustále a chtějí být středem pozornosti. Ano, jsou to největší extroverti zvěrokruhu. Kdo k nim patří?

    Někteří z nich vyhledávají pozornost čistě proto, že milují reflektory, jiní jsou rádi středem pozornosti jednoduše proto, že tam patří, ne proto, že by ji hledali. Jedna věc je ale jistá. Těchto pět znamení hledající vždy pozornost, patří do centra pozornosti. Obvykle totiž do středu všeho dění patří pro svou odvahu, kreativitu, inteligenci či jiné pozitivní vlastnosti. Potřebujete se taky zviditelnit? Učte se od těch nejlepších!

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Jen málokdo je tak sebejistý jako Beran, a proto není překvapením, že je vždy srdcem večírků. I když neznáte žádného Berana, je docela snadné ho identifikovat. Stačí se podívat na to, jak jde a jak se chová, kdo kráčí za ním a způsob, jakým na něj všichni zírají. Beran nemusí nutně vyhledávat pozornost, protože moc dobře ví, že má pokaždé pozornost všech v místnosti. Ví, co lidé chtějí, takže i není nikdo, kdo by ho obešel nebo přehlédl.

     

  • 2.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci jsou společenské znamení, které miluje vzrušující život plný zábavy a přátel. Pokud ještě nevíte, který z nich je na večírku, je to ten, který rozhodně nesedí v koutě, ale naopak ve středu pozornosti vypráví skupině lidí bláznivé příběhy o svém víkendu nebo o čemkoli, co prožil. A to dokonce i v případě, že stojí frontu na toaletu. I když je pravda, že Blíženci jsou často středem pozornosti, budou to oni, kdo vám řekne, že jim to nestačí a že chtějí víc. Věří, že by jim lidé měli věnovat ještě větší pozornost, protože mají co nabídnout. A většinou je to pravda.

  • 3.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Pokud je někdo králem pozornosti, je to samozřejmě Lev. Nejenže má neuvěřitelně dominantní osobnost, což znamená, že je nemožné ji ignorovat, ale je taky velmi dramatický. Znamená to, že pokud náhodou přestanete projevovat Lvu pozornost, přiměje vás, abyste mu ji zase věnovali – a to jakýmkoli způsobem. Lev zjevně miluje být středem pozornosti, a pokud musí na chvíli z centra odejít, brzo se tam zase vrátí. Ať už to znamená třeba se ztrapnit (což je ale téměř nemožné), nebo udělat scénu na veřejnosti, vsaďte se, že to udělá.

     

  • 4.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Podle toho, jaký je váš vztah se Štírem, může být buď velmi asertivní, nebo velmi agresivní. Normálně Štír nemusí vyhledávat záměrně pozornost, aby udělal dojem, ale ví, že když je třeba něco udělat, snadno získá pozornost v jakémkoli prostředí. O Štírovi byste měli vědět, že neexistuje žádný pozemský způsob, jak byste ho mohli ignorovat. Štír se prostě nedá ignorovat. I když můžete mít ze Štíra smíšené pocity, pořád o něm budete vědět. A on to dobře ví, takže i když nebude aktivně vyhledávat pozornost, středem pozornosti bude nakonec vždy a za všech okolností.

  • 5.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelec vede vzrušující život, aniž by se o to snažil, a proto není divu, že o něm lidé stále mluví. Protože je jedním z extrovertnějších znamení, je snadné pochopit, proč je často středem pozornosti. I proto je velmi populární a díky své humorné povaze přitahuje lidi do svého vnitřního kruhu a přináší vzrušení ia stahuje na sebe pozornost všech kolem. Pokud někdo vidí někoho, kdo se snaží být středem pozornosti, je to určitě Střelec. Pozornost ale vyhledává proto, aby mohl být i nadále populární.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz