Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

S kým si nikdy nezahrávejte, když je naštvaný? Je to těchto pět znamení!

/
  • (iStock)
    4. září 2023 ● 06:00

    Někteří lidé jsou vážně nesnesitelní, když se namíchnou. A pravděpodobně jich pár určitě znáte. Někdy jim stačí opravdu málo, aby se naštvali, a hned je oheň na střeše. Samozřejmě, že je dobře někdy vypustit páru, ovšem někdo mívá takové stavy častěji než jiní a může to být pěkně nepříjemné.

    Kterým znamením zvěrokruhu je lepší se vyhnout ve chvíli, kdy se zlobí na celý svět? Kdy je lepší couvnout a ustoupit, abyste je ještě více nerozhněvali? Někteří lidé mají prostě tlačítka, která byste NIKDY neměli stisknout. A těmto tlačítkům je potřeba se vyhnout hlavně tehdy, když jsou naštvaní. S těmito pěti znameními si nikdy nepohrávejte.

  • 1.

    Býk (20. dubna – 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býci jsou tvrdohlaví a nekompromisní. Když jsou naštvaní, je toho skutečně velmi málo, co můžete říct, abyste je uklidnili. Obvykle jsou ale naštvaní ze správných důvodů. Potřebují jen čas na vychladnutí. Když jsou frustrovaní, mohou se projevovat velmi hlasitě. A když jsou naštvaní, mají minimální trpělivost na každého, kdo je naštval. V tomto případě je lepší vycouvat a nechat je, aby se uklidnili.

     

  • 2.

    Lev (23. července – 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi jsou dramatičtí a dominantní. Když jsou naštvaní, pevně věří, že mají pravdu, a od hádky ani za mák neustoupí. Lvi mají velmi horké hlavy, nebojí se uchylovat k urážkám, když jsou na někoho naštvaní. Někdy svůj hněv až moc přehrávají, i když ve skutečnosti tak namíchnutí nejsou. I kdyby se mýlili a byli naštvaní na někoho za něco neprávem, nikdy to nepřiznají a bude jim dělat velké problémy se omluvit.

  • 3.

    Štír (23. října – 21. listopadu)

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štíři jsou asertivní a milují pravdu. Když se naštvou právem, drží v sobě zášť dost dlouho a nepustí je to. Zvláště, když je to hodně rozrušilo. Mohou být pasivně-agresivní a dělat naštvané poznámky směrem k ostatním, když se zlobí. Ačkoli jsou Štíři obvykle klidní a chladní, mohou být také zlí a zákeřní, když jsou podráždění a naštvaní.

     

  • 4.

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Střelci se jako ohnivé znamení chovají ohnivě samozřejmě i ve chvílích, když jsou naštvaní. Budou slovně bičovat ostatní a zuřit budou primárně slovy. Naštěstí mají Střelci celkem fajn povahu, protože jakmile jejich hněv pomine, za své výbuchy se obvykle všem omluví.

  • 5.

    Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorozi jsou obvykle velmi zodpovědní a nemívají emocionální výbuchy. Ovšem někdy i je dokáže hněv ovládnout a přemoci. Pak se nebojí svou kritiku zaměřit na nejbližší cíl, i když je v tom nevinně. Jsou pak nesmírně povýšenečtí a budou všechny kolem obviňovat.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz