Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Znamení zvěrokruhu, která zůstávají single

/
  • Taky vám vztahy "nejdou"?
    Taky vám vztahy "nejdou"? (iStock)
    28. prosince 2021 ● 06:00

    Ne že by nechtěli být ve vztahu, ale vztahy se často na něčem zadrhnou a někdy končí nedobře. I když je pro tato znamení rodina důležitá, partnera si hledají jen velmi těžko, a projdou mnoha vztahy, než se usadí.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran je samotář a je ochoten zůstat sám do konce života, pokud nenajde někoho, kdo mu nebubde brát jeho svobodu. Bez ohledu na to, jak moc se snaží, stačí jeden negativní pocit z člověka a jejich cesty se rozejdou. Chce být ve vztahu, ale nedělá kompromisy, takže je pro něj těžké najít někoho stálého.

  • 2.

    Rak

    Rak
    I u Raka je pravděpodobnost, že zůstane sám. Ve vztahu je sice dárce, ale odrazuje ho neschopnost druhé osoby oplatit stejnou mincí. Raci mají měkké srdce a je pro ně těžké přijmout, že jejich partner není tak obětavý, jako oni.

  • 3.

    Štír

    Štír
    Štír okouzluje svoje okolí, ale jeho vztahy nevydrží dlouho. Raději dají přednost rozchodu, než aby museli trávit svůj čas a život s člověkem, s nímž nerezonují. Štíři jsou zarytí romantici, ale pravděpodobně zůstanou po většinu života svobodní, protože se nedokážou přizpůsobit.

  • 4.

    Býk

    Býk
    Většina lidí s tímto znamením zvěrokruhu chce být ve vztahu tím dominantním, a pokud to nejde, často volí svobodu. Býci chtějí, aby bylo vše po jejich, a je pro ně těžké najít partnera, který by tomuto kritériu vyhovoval. Proto jsou rádi svobodní a nevadí ji čekat dlouho na svou lepší polovičku.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz