Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Arianin láskoskop: Kozorohy čeká láska v práci, Váhy na cestách

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    6. října 2022 ● 09:22

    Říjen nebude snadný měsíc, ale láska v něm bude hrát velkou roli. I když se nebe mračí, vás může ozářit paprsek citu.

  • 1.

    Beran

    ...
    Není čeho se bát, během října můžete jít ve všem, co se týká partnerství a sexu kupředu s otevřeným hledím, většina záměrů se podaří a budete spokojení.

  • 2.

    Býk

    ...
    Během října se ozve někdo, kdo byl adeptem na partnera nebo partnerku v minulosti a je i možné, že bude znovu uvažovat o možnosti dát se opět dohromady.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Většina vztahů s Blíženci vzbudí na chvíli zdání, že nejsou postavené na pevném základě, ale ke konci října se ukáže, že všechno je tak, jak má být. Žádná nespravedlnost se nikomu nestane.

  • 4.

    Rak

    ...
    Možná se budete chystat na nový vztah s partnerem, který se zatím jevil docela schopně a příslibně, ale v druhé polovině října se ukáže, že tomu tak bohužel není. Očividně budou chybět nějaké důležité informace.

  • 5.

    Lev

    ...
    Pro Lvy platí zdůrazněná poučka, dvakrát měř a jednou řež, takže, než se zaříznete do reality například nabídkou k sňatku, zkuste si všechno ještě jednou důkladně promyslet.

  • 6.

    Panna

    ...
    Pozor si dávejte na nepříliš výživné směsi, smíchané z lásky a financí, jakmile se vám v milostném rozhodování vyskytne jakákoliv kalkulace, začínáte jít špatným směrem.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Cestování a láska, ano, někdy to jde dohromady, jindy je to spíše na obtíž, letošní říjen bude nakloněný zamilovaným dobrodružstvím na cestách, tak se nechte překvapit.

  • 8.

    Štír

    ...
    Ještě že zatím neexistuje žádné očkování proti lásce, protože speciálně pro Štíry by právě nyní bylo více než vhodné. Jak to tak vypadá, tak se nám skoro všichni příslušníci tohoto znamení více či méně zamilují.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Touha po dobrodružství a štěstí v práci a v podnikání vyústí v další zajímavé plány, tentokráte na poli sexu a partnerství. Štěstí budou mít hlavně Střelci, kteří budou mít odvahu pustit se do nových dobrodružství.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    A je to opět Kozoroh, který se jeví jako znamení s nejvyšší afinitou, neboli náklonností, podlehnout zjitřelým citům právě na pracoviští, i když se před tím většinou varuje. Tentokrát to ale může být docela zajímavé.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Pokud jste se s někým rozhádali a mysleli na rozchod, tak by se to mělo ještě na nějaký čas, možná až do konce tohoto roku urovnat. Ostatní vztahy budou takříkajíc pevné a nezlomné.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Spolehlivost a jistota, jinými slovy, každý, kdo má štěstí, že chodí s Rybou nebo je v partnerství s Rybou, nebude svého rozhodnutí litovat ani nadále, čili během tohoto října. Gratulujeme.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz