Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Královský horoskop. V jakém znamení se narodil král Karel III. a další členové královské rodiny?

/
  • (Profimedia)
    6. května 2023 ● 05:00

    Golden Orb, takový je krycí název korunovace nového britského krále Karla III., která proběhne právě dnes. Ten po více než sedmdesáti letech nahradil na trůnu svou matku Alžbětu II. Mnozí lidé věří, že sílu a ušlechtilost čerpá královská rodina mimo jiné z vlastností, které jim předurčily hvězdy. Tedy ta sluneční znamení, v nichž se její členové narodili.

    Pokud sledujete horoskopy a věříte jim, pak také jistě věříte, že znamení, ve kterém jsme se narodili, nás může v mnohém ovlivnit a také nasměrovat. V jakém znamení se narodili členové britské královské rodiny? Sedí na ně charakteristika?

  • 1.

    Lilibet Diana Mountbatten-Windsor (Blíženci)

    Král Karel III.
    Král Karel III.
    Autor: Profimedia

     

    Král Karel se ke svému znamení docela hodí. Nebo obráceně, znamení Štíra k němu dost dobře pasuje. Štíři jsou známí tím, že si razí svoje vlastní cesty a jsou považovaní za nejžhavější a taky nejtajemnější ze všech znamení. Panovník je po celý život zapálený pro všechny své zájmy, královské i nekrálovské, zejména pokud jde o životní prostředí a umění. Jeho smýšlení je moderní, už před mnoha lety přeměnil svoje farmy na ekologické, začal produkovat biopotraviny a neúnavně přednášel o trvale udržitelném obchodování.

  • 2.

    Král Karel III. (Štír)

    Camilla Parker Bowles
    Camilla Parker Bowles
    Autor: Profimedia

     

    Jako budoucí králova choť se narodila v červenci, což je znamení Raka. To ztělesňuje soucit a ohleduplnost k ostatním. Raci jsou klidní a rodinně založení, a Camilla taková je. Podle expertů se ani prý nestará o tituly a raději se věnuje zahradničení. Kdyby prý mohla, byla by celý den na zahradě, protože si ráda špiní ruce. Je to citlivá duše, která často používá krunýř, aby se chránila před světem.

  • 3.

    Camilla, vévodkyně z Cornwallu (Rak)

    Princ William
    Princ William
    Autor: Profimedia

     

    Princ William se narodil 21. června, což je sice na pomezí mezi znamením Blíženců a Raka, ale v roce 1982, kdy se narodil, Slunce vstoupilo do znamení Raka právě 21. června. Pokud jde o Raky, je u nich všechno o emocích a pocitech. Lidé v tomto znamení mají hlubokou empatii a dokážou se naladit nejen na lidi kolem sebe, ale také na zvířata. Nemluvě o tom, že nabízejí nekonečnou péči a pozornost těm, které milují. Proto se zdá, že princ William dokáže navázat jakékoli spojení s každým, koho potká. A ještě v něm zanechá silný dojem.

  • 4.

    Princ William (Rak)

    Princ Harry
    Princ Harry
    Autor: Profimedia

     

    Pokud je něco, co se obecně ví o Pannách, je to, že chtějí skutečně z celého srdce to nejlepší pro všechny. Panny jsou altruistické a vždy hledají způsob, jak zlepšit svět a životy ostatních. Na Harryho to celkem sedí. Praktické Panny jsou zběhlé ve velkém plánování svého života i toho, co budou dnes dělat. Díky tomu se cítí pod kontrolou a v bezpečí. To zapadá do jeho názorů o životním prostředí, stejně jako to, že svůj rodinný život staví mimo královské reflektory.

  • 5.

    Princ Harry (Panna)

    Kate Middleton
    Kate Middleton
    Autor: Profimedia

     

    Manželka prince Williama je Kozoroh a jako taková se naprosto dokonale hodí pro královskou roli. Kozorozi jsou totiž silně zaměření na kariéru a jsou to workoholici, kteří se nezastaví. Jsou nejambicióznější znamení zvěrokruhu a nezřídka jsou z nich úspěšní manažeři, generální ředitelé či vedoucí. Podle astroložky Kiki O´Keefe spočívá talent Kate v přemísťování těch „nejšpinavějších“ operací do ziskových a hladce běžících strojů. A to princezna z Walesu dělá obzvláště dobře. Dokáže být jednou z nejpracovitějších členek královské rodiny, a ještě přitom stihne vychovávat tři potomky na plný úvazek.

  • 6.

    Kate Middleton (Kozoroh)

    Meghan Markle
    Meghan Markle
    Autor: Profimedia

     

    Meghan se narodila ve Los Angeles a živila se jako herečka. Znamení Lev se k ní skvěle hodí, protože Lvice milují výsluní a hvězdy od přírody. Meghan je úplně stejná, bez pozornosti by asi nemohla existovat. Zároveň je odvážná, inteligentní a připravená porazit jako lvice jakoukoli nespravedlnost. V tom vévodkyně exceluje.

  • 7.

    Meghan Markle (Lev)

    Princ George
    Princ George
    Autor: Profimedia

     

    Malé princátko, kterému už bude deset let, je nejstarší syn prince Williama a Kate. Narodil se ve stejném znamení jako jeho otec. Emocionálnost, empatie, soucit, to jsou ideální vlastnosti pro velkého bratra, které zcela určitě ochotně nabízí svým mladším sourozencům.

  • 8.

    Princ George (Rak)

    Princezna Charlotte
    Princezna Charlotte
    Autor: Profimedia

     

    Charlotte vykazuje spoustu vlastností tohoto znamení. O Býcích je známo, že jsou chytří a vyrovnaní, ale občas paličatí. Což malá princezna ráda dává najevo i na veřejnosti. Když nechce, neusměje se ani náhodou.

  • 9.

    Princezna Charlotte (Býk)

    Princ Louis
    Princ Louis
    Autor: Profimedia

     

    Podobně jako jeho starší sestra je i tento princ narozený ve znamení Býka. A i když je možná ještě moc malý na to, aby se dalo přesně říct, zda jeho povaha odpovídá vlastnostem Býků, předpokládá se, že bude sdílet některé rysy, jako měli jeho královští předchůdci, třeba prababička královna Alžběta, která byla taky Býk.

  • 10.

    Princ Louis (Býk)

    Princ Archie
    Princ Archie
    Autor: Profimedia

     

    Syn Harryho a Meghan je taky Býk. Není v té královské rodině až moc Býků? Ani Archie ještě plně neztělesňuje tohle zemské znamení a teprve se uvidí, zda nechá zazářit svou býčí energii. V každém případě ho rodiče nikde moc neukazují, takže se můžeme jen domnívat, jaký asi Archie bude.

     

    Princezna Lilibet
    Princezna Lilibet
    Autor: Profimedia

     

    Lilibet jde ve stopách svého zesnulého pradědečka prince Philipa, který byl taky Blíženec. O Blížencích je známo, že jsou to společenští motýli, zvídaví, komunikativní a velice zábavní. Jsou také přirozenými vůdci, takže se nebude nikdo divit, kdyby Lilibet dala svým rodičům pořádně zabrat.

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz