Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bouřliváci zvěrokruhu. Kdo patří k nejimpulzivnějším znamením horoskopu?

/
  • (iStock)
    26. května 2023 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří se neumí ovládat téměř v žádné situaci. Chovají se impulzivně a dost často překračují stanovené hranice. Je to nedostatek sebekontroly, nebo za to nemůžou a tenhle „dar“ jim přisoudily hvězdy?

    Impulzivita a bouřliváctví můžou být v životě prospěšné, v závislosti na situaci. Může to vést k vzrušujícím příležitostem, rychlému rozhodování, ale taky k neuváženému chování a unáhleným rozhodnutím. Proč jsou tedy někteří lidé náchylnější k impulzivnosti? Odpovědi možná hledejte v zvěrokruhu.

  • 1.

    Beran

    ...

    V čele největších bouřliváků stojí Beran. Existuje někdo impulzivnější? Asi ne. Beran jde do všeho po hlavě a pak toho někdy lituje. Slovo impuls je ale pro Berany typické a nejlépe vystihuje jejich přístup k životu. Mají schopnost převzít iniciativu, když je potřeba, a nejen něco pokazit kvůli své impulzivitě. Jsou chvíle, kdy je aktivita prospěšná a kdo jiný než odhodlaný Beran, udělá první krok. Nouzové stavy vyžadují rychlou akci někoho, kdo dokáže zvrátit situaci, aniž by o tom moc přemýšlel. V jejich případě lze hovořit spíše o ctnosti než o negativní vlastnosti. Jsou to opravdoví adrenalinoví bouřliváci, kteří rádi riskují. Díky tomu se cítí skutečně naživu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Vodnář

    ...

    Vodnáři jsou extrémně nezávislí a neradi následují názory ostatních. Vodnář může být zbrklý a může dělat unáhlené akce. Jakmile se Vodnáře rozhodne, bude jednat rychle a velmi často impulzivně, aniž by o tom přemýšlel. Vodnáři mají tendenci řešit problémy rychle, ale obvykle dokážou najít způsob, jak své rozhodnutí obhájit před sebou samými. Vodnáři se velmi pravděpodobně zapojí do projektu, aby předvedli své vynikající schopnosti, aniž by předem zvážili možná rizika. Mohou být horliví a unáhlení, takže stačí, když je něco naštve a jsou ochotní dát výpověď z hodiny na hodinu. Šlapat na brzdu, to není Vodnářům moc blízké. Klidně překročí hranici, aniž by si byli vědomi přirozených následků. Jako by pro ně neexistoval zítřek, emoce jsou pro ně víc než racionální myšlenka.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 3.

    Štír

    ...

    Třetím impulzivním znamením je Štír. Je o něm známo, že je tajemný, intenzivní a intuitivní. Stejná intuice vede Štíry k rychlému a impulzivnímu jednání, pokud jde o nějaké rozhodnutí. Je to proto, že často dokážou vycítit, co se stane, a to ještě dřív, než k tomu dojde. To z nich dělá jedno z nejimpulzivnějších znamení zvěrokruhu a je pravděpodobné, že Štír rád podstoupí rizika, která druzí raději ne. Určitě v tom hraje svou roli jejich citlivost, což je důvod, proč jsou extrémně zranitelní vůči výkyvům svých nálad. Nezřídka nejsou schopní ovládat své impulzy v situacích, které vyčerpávají jejich ducha. Nechají se tak strhnout hněvem a vztekem a vyvolají kolem sebe chaos, kterého pak litují, zvláště když zjistí, že následky jejich impulzivního chování jsou nevratné. Jejich impulzivita má kořeny v jejich destruktivní horlivosti, když se cítí ublížení nebo pobouření.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz