Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ravenův horoskop na listopad: Jde všechno tak, jak má?

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    15. listopadu 2023 ● 06:00

    I když nás v listopadu mohou zaskočit nemoci, měl by to měsíc být měsíc pro mnohé úspěšný, nebo alespoň ne katastrofický. Mnohé může v chladném počasí zahřát i nová láska.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Většinu Beranů čeká magický podzim, budou se plnit přání ohledně kariéry a povýšení, jen ve vztazích bude třeba vyčkat na pro milostné hrátky příznivější časy. Mějte se na pozoru před různými vykuky, kteří druhým rádi organizují čas i peníze a potom najednou zjistíte, že fungujete jako robot na dálkové ovládání. Beran je ale inteligentní i hrdé znamení, proto si naštěstí mnoho podobných přítelíčků u Vás se svými choutkami ani neškrtne.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Podzim přinese Býkům zmatky na poli vztahů a trochu zmatků v případném podnikání. Jako mírné znamení jste většinou táhli káru plnou starostí a povinností sami, nyní se to naštěstí změní. Je možné, že se kolem vás a u vás objeví více zájemců o vaši přízeň. Kdo bude připraven, nebude zaskočen. Důležité bude zachovat si chladnou hlavu a nepodléhat cizímu nadšení. Staré vztahy se budou upevňovat.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Pro příslušníky znamení Blíženců se na podzim nic nemění, je rychlá doba, proto jsou Blíženci ve svém živlu. Připravují se různé změny v tom, co vám v životě dlouho nefunguje, popřípadě nepřináší trvalé uspokojení. Přijde start, popřípadě přijdou nové výzvy k cestám za zajímavými cíly. Uklidní se a vyrovná partnerství.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Pro teplomilné Raky nastává období, kdy budou muset zhodnotit úspěchy i neúspěchy v kariéře i v lásce. Nebude to špatná bilance, a tak Raky čeká poměrně příjemný podzim. Raci, kteří se dlouho nachází v neuspokojivém vztahu, najdou odvahu se osvobodit od nevyhovujícího protějšku a nalézt cestu ven, což se odrazí pozitivně i na zdraví.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Podzim zastihne Lvy v dobré kondici i náladě. Pomalu se jim vrací chuť do milostných hrátek, a tak není divu, že jim některá znamení zvěrokruhu mohou závidět. Milí Lvi, buďte ostražití, ať intriky nepošramotí vaši dobrou pověst a važte si dosavadních přátel, kteří jsou věrně a vytrvale po vašem boku, kdykoliv je potřeba.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Podzimní nálady dolehnou na Panny v plné síle, v Pannách se nyní nachází znamení smůly Černá Luna, bude proto dobré dávat si pozor na všechno, co děláte, abyste nedělaly zbytečné chyby, mohlo by to lézt do peněz. Může se stát, že Panny nebudou vědět, co řešit dříve, jestli zmatky v práci nebo zmatky v partnerství. V podstatě to bude jedno, hlavní věc je akce, aby vám neutekla žádná příležitost udělat pro sebe něco užitečného či dobrého.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Podzim donutí Váhy zamyslet se nad tím, jak přistupují ke svému protějšku případně ke svým ctitelům a ctitelkám. Možná že přijdou na to, že nadhled a vstřícnost jim otevřou mnohá skrytá zákoutí a cestu do partnerova nitra. Bezkonfliktní vztahy budou nerušeně pokračovat a listopad se vám zapíše do paměti jako měsíc vztahových transformací. Zdraví bude v pohodě, je možné, že budete řešit otázku bydlení, stěhování, rekonstrukce nebo přijdete na nápad "přeložit střechu".

  • 8.

    Štír

    Štír
    Podzim znamená pro Štíry období odpočinku. Jako milovníci života i plodů, které nabízí, potřebují Štíři vydechnout a nabrat síly na další měsíce, které se budou odehrávat pod taktovku nebo pod znamením Setkávání, Cestování a Oslav. V listopadu se nezadaným Štírům podaří seznámit s někým, kdo po jejich boku vydrží pár příjemných let. Pokud hledáte práci, podaří se ji najít právě nyní, v listopadu.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Mnozí Střelci si podzim užívají podle jejich představ, čili nechybí výpravy za dobrodružstvím, schůzky milostné i pracovní. Listopad tedy uběhne jako vítr a mnohým Střelcům vytane na mysli, jestli náhodou nežijí příliš uspěchaně.

    Naštěstí budou mít možnost se na konci roku mírně zastavit a zhodnotit pomalu končící rok jako úspěšný a podnětný. Listopad bude pro vás měsícem investic - co do svého života vložíte, to vám bude v následujících měsících vracet.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Vysoké pracovní nasazení neopouští Kozorohy ani v listopadu, kdy ostatní příslušníky zvěrokruhu láká spíš odpočinek, proto pozor na hádky, které by Vás, milí Kozorozi, mrzely ještě dlouhou dobu.

    Naštěstí mají v sobě Kozorozi určitou přirozenou autoritu, a tak se i listopad připojí k měsícům, kdy se Kozorozi zařadí k vítězům nad nepřízní osudu.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Mnoho nezadaných Vodnářů prožije listopad v kruhu přátel, a tak jim podzim nebude připadat tak melancholický. Možná, že mohou zaznamenat i návrat staré lásky.

    Zadaní Vodnáři se zamyslí, jak pokračovat ve vztahu, kterým jim delší dobu nevyhovuje. Poslední dobou si připadají jako člověk, který se přizpůsobuje, aby se zalíbil a měl doma klid a najednou zjistí, že stejně bojuje pouze sám za sebe.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Možná se to nezdá, ale od Ryb bychom se měli mnohému učit zejména v listopadu, kdy se bude dařit nepodléhat podzimním splínům. Díky tomu, že ostatní příslušníci zvěrokruhu budou stát mírně stranou, podaří se Rybám dořešit věci, kterým delší dobu nevěnovaly pozornost, a tak se konce roku doberou poměrně v klidné náladě.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz