Sobota 18. května 2024
Svátek slaví Nataša, zítra Ivo
Zataženo, déšť 16°C

Která znamení zvěrokruhu mají nadpřirozené schopnosti? Toto jsou největší mágové a čarodějnice!

/
  • Kdo má nadpřirozené schopnosti?
    Kdo má nadpřirozené schopnosti? (istock.com)
    4. května 2024 ● 06:00

    Někteří lidé mají v sobě zvláštní schopnosti, které poznáte, už když se jim podíváte do očí. Jsou ženy, o nichž si hned na první pohled myslíte, že jsou čarodějnice, anebo muži s tak uhrančivým pohledem, že vás napadne, že jsou to dozajista mágové a čarodějové. Jak jsou na tom vybraná znamení zvěrokruhu a kdo se nejvíce zajímá o bylinky, léčitelství, ezoteriku, tajemno, okultismus, zkrátka o věci mezi nebem a zemí?

    Koho by ve středověku upálili na hranici nejdříve?

  • 1.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Autor: istock.com
    Raci mají silně vyvinuté sociální cítění, empatii a dobrou intuici. Jsou soucitní, laskaví, snaží se pomáhat druhým, zajímají se o ezoteriku a alternativní medicínu. Raka si můžeme klidně představit jako bílou čarodějku, bylinkářku, porodní bábu, ranhojiče, lidového léčitele, astrologa či alchymistu nebo moudrého poustevníka, který žije v souladu s přírodou. Tito lidé mají v sobě přirozenou moudrost a rozumějí věcem mezi nebem a zemí. Mají velký zájem o psychologii a práci s traumaty. Proto Raky můžeme určitě považovat za čarodějnice a čaroděje, které by nejspíše ve středověku upálili na hranici.

    VIDEO: Posvátná magie chleba - Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Posvátná magie chleba - Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Také Panny mají v sobě léčitelské nadání a velký zájem o záležitosti těla i duše. Umějí koncentrovat svou energii, mají pevnou vůli a praktický přístup k životu. Jsou velmi obětavé a jejich posláním je oddávat se službě druhým. Zatímco Rak je empatický a emoce druhých se ho silně dotýkají, Panny dokážou mít větší odstup, více sebekontroly a zvládají lépe fungovat na praktické rovině. Když máte nějaký problém, volejte Pannu, ta vám hned poradí, všechno zanalyzuje a vyřeší. Panny mohou být skvělé praktikující čarodějky i čarodějové, mohou se cíleně věnovat magii a okultismu, ale i lidovému léčitelství a různým alternativním směrům. Mají velký zájem o psychosomatiku. Představit si je můžeme jako astrology, alchymisty, ranhojiče, lazebníky nebo bylinkáře.

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíři

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou opravdu typickými mágy s uhrančivýma očima. Jsou tajemní, uzavření, libují si v temnějších záležitostech, též dokážou přesně odhadnout povahu a úmysly druhých lidí. Mají skvěle vyvinutý šestý smysl, zajímají se o okultismus, magii, záhady a tajemno, ale i ezoterické disciplíny. Představit si je můžeme jako skutečné čaroděje a mágy či léčitele pracující s energií a provádějící rituály nebo terapeuty pracující s lidmi. Jejich předností je velká vnitřní síla, odhodlání a pevná vůle. Umějí se totiž ovládat a koncentrovat svou energii, pozor by si ale měli dávat na zneužívání své moci k vlastnímu prospěchu. V dávné historii bychom Štíry nejspíše viděli jako chirurgy, lékaře tajně provádějící pitvy, traviče a travičky, katy, mágy a čaroděje v pravém slova smyslu. Není pochyb, že by na hranici skončili jako první. Pokud by se ovšem z toho nějak šikovně nevyvlékli…

  • 4.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáři mají zcela originální myšlení a názory. Nepřipouštějí stereotypní většinové pohledy na věc a z duše nesnášejí dogmata. Jsou svobodomyslní a nezávislí. Jejich názory i životní styl by byl zcela jistě trnem v oku inkvizitorům středověké společnosti. Vodnáři se zajímají o duchovno a mystiku, vítají pokrokové myšlenky a experimenty, jsou to vizionáři a věštcí, kteří opravdu vidí do budoucnosti. Představit si je můžeme také jako vědce, lékaře, inovátory čehokoli, léčitele pracující s energií, mágy i čaroděje, osoby mající jiné než křesťanské náboženské vyznání, okultisty, mystiky a jogíny.

  • 5.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Ryby patří k nejvíce obětavým a soucitným znamením zvěrokruhu. Dokážou pomáhat druhým, mají přirozené sociální cítění a velkou vnímavost. Jejich životní styl, názory a myšlenky taky zrovna neodpovídají střednímu proudu, nejraději by žily jen ve snech nebo ve zcela úplném souladu s přírodou. Představit si je můžeme jako bylinkářke, léčitele, ranhojiče, lékaře, astrology, alchymisty, mystiky, jogíny, osoby mající jiné než křesťanské náboženské vyznání, věštce a jasnovidce, druidy a druidské kněžky. Jejich poslání bývá nadpozemské a hlavní roli hraje mystika a různé vize. I Ryby by v jiných časech zaručeně skončily na hranici nebo v mučírně.

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz