Čtvrtek 27. června 2024
Svátek slaví Ladislav, zítra Lubomír
Oblačno, bouřka 28°C

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

/
  • Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu (Cazledonia, Tezenis)
    21. června 2024 ● 06:00

    Léto je za dveřmi a možná už teď přemýšlíte nad tím, jaké plavky si pořídíte na letošní sezonu, nebo jakým zajímavým plážovým outfitem se blýsknete ve své oblíbené dovolenkové destinaci. Pojďme se společně trochu pobavit a podívat se na to, jaké plavky a plážové oblečení by si nejspíše vybrala jednotlivá znamení zvěrokruhu.

    Nechte se inspirovat, ale možná také zjistíte, že to na vás úplně přesně sedí!

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: F&F
    Berani milují svobodu a nezávislost, proto by si na sebe nikdy nevzali něco, co by je nějak příliš stahovalo a omezovalo. Upřednostňují sportovní plavky, jednoduché barvy i linie, v nichž může buď vyniknout postava, anebo funkční plážové oblečení, které dobře poslouží svému účelu. Muži mají rádi plavkové trenýrky či kraťasy, ženy pak plavky v celku, u kterých nehrozí, že by se jim někde mohla rozvázat šňůrka či utrhnout nějaká ozdoba. Nikomu rozhodně nevadí jít si zaplavat jen tak v rouše Evině či na Adama, berou to jako lidskou přirozenost. Co se týká barevnosti, nejvíce se jim líbí červená, fialová a modrá nebo černá barva plavek.

     

     

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Calzedonia
    Býk je rád, když se může trochu předvést, ale na druhou stranu upřednostňuje praktičnost a pohodlí. Muži se rádi vyfiknou značkovými plavkami z perfektního materiálu, které budou in, ženy pak mají rády dvoudílné plavky ve výrazných barvách a vzorech, které budou lichotit jejich postavě a umožní jim vypadat jako bohyně. Pokud budou plavky ozdobené flitry, řetízky či dalšími prvky, tím lépe, Býci si na parádu zkrátka dost potrpí. Nazí by se moc neodvážili, to není pro ně, leda by měli opravdu postavu, za kterou by se nemuseli stydět. Z barev se jim líbí modrá, zelená, zlatá, fuchsiová nebo různé květinové vzory plavek. Tanga plavky moc nenosí, přece jen nechtějí odhalovat více, než musí. 

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Calzedonia
    Blíženci plavky moc neřeší, potřebují se cítit hlavně pohodlně a svobodně. Muži preferují volné trenky a sportovní plavky, ženy spíše jednobarevné plavky v celku, ale pokud budou chtít zdůraznit ňadra, pak volí raději vyztužené košíčky nebo zajímavé vzory a moderní atypické či asymetrické střihy plavek. Na druhou stranu pro Blížence platí, že čím budou plavky zajímavější, tím lépe. Z barev jim vyhovuje černá, bleděmodrá, zelenkavá nebo žlutá či oranžová, ale nebrání se ani černo-bílé kombinaci či divokým exotickým vzorům. Často ale volí jednoduchost a sportovní styl.

     

     

     

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Astratex
    Raci milují vodu a moře obzvlášť. Proto plážové oblečení rozhodně nepodceňují a nebrání se za něj utrácet. Hodí se k nim rozevláté barevné tuniky, dlouhé sukně, pareo šátky a plážové šaty. Protože ženy Račice mívají obvykle vyvinutější poprsí, je potřeba dbát u plavek na kvalitní oporu prsou. Raci také často potřebují na pláži zakrýt nadbytečné kilogramy, takže překrásně barevné pareo šátky nebo přehozy pro ně budou to pravé. Z barev se Rakům nejvíce líbí tyrkysová, zelenkavá, světle modrá, ale i různé odstíny zelené, fialové, bílé, stříbrné modrošedé barvy. Rak by se na pláži jen tak do naha nesvlékl a má rád například také retrostyl plavek.

     

     

     

    VIDEO: Jak rychle ulevit kůži od spálení sluníčkem?

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak rychle ulevit kůži od spálení sluníčkem? • Videohub

  • 5.

    Lev (23. 7. – 23. 8.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Calzedonia
    Lvi si velice potrpí na extravaganci a rádi předvádějí své svaly nebo krásnou postavu, proto se nebrání volbě vyzývavějších plavek. Čím méně toho na sobě mají, tím jsou více ve svém živlu. Za svou postavu se obvykle nestydí, protože se starají o to, aby dobře vypadali. Elegantní černá barva, zlatá, červená a značkové plavky nejmódnějších střihů a barev, to je něco pro Lva. Ženy se také rády předvádějí v překrásných plážových šatech, plavky pak volí tak, aby co nejvíce vynikala jejich postava. Lvi velice rádi nosí leopardí vzor, zebří vzor nebo zkrátka nejrůznější zvířecí vzory či vzory připomínající džungli.

     

     

    VIDEO: Jak správně pečovat o pleť po opalování a samoopalování

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak správně pečovat o pleť po opalování a samoopalování • Videohub

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Tezenis
    Panny volí na pláž střízlivou eleganci a mnohé z nich dobře vědí, že se nemají za co stydět. Jsou to dámy a gentlemani, kteří tak i vypadají. V barevných vzorech by si Panny nejspíše připadaly jako papoušek, proto mají rády jednoduchost a jednobarevnost. Nepotřebují žádnou vyzývavost ani extravaganci, ale pěkné jednobarevné plavky, třeba černé, skořicově hnědé, khaki, modré či zelené, ideálně v celku, anebo vkusné klasické dvoudílné plavky bez žádných zbytečností, které by se mohly rozvázat či způsobit například vypadnutí ňadra z podprsenky. I Pannám se velice líbí pareo šátky a plážové šaty, které moc rády nosí.

     

     

     

    VIDEO: Nejlepší šaty do největších veder: Len, nebo bavlna? Ramínka, nebo rukávy? Návrhářka poradí

    Video
    Video se připravuje ...
    Nejlepší šaty do největších veder: Len, nebo bavlna? Ramínka, nebo rukávy? Návrhářka poradí • Videoredakce ženských webů

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Calzedonia
    Váhy si potrpí na eleganci a styl, na pláž volí nejnovější módní trendy a mají moc rády květinové vzory nebo vzory s letním ovocem. Ženy nosí elegantní klobouky, rozevláté pareo šátky nebo plážové šaty, to je přesně jejich styl. Nezapomínají ani na elegantní plážovou obuv. Pro Váhy je vždy důležitější paráda než pohodlí, takže na pláži musí být krásné za všech okolností. Plavky si vybírají s ohledem na módní trendy a postavu, ideálně dvoudílné, žensky vypadající a lichotící postavě s vyztuženými košíčky a v krásných barvách. Líbí se jim výrazné barvy a mají moc rády i modrou, zelenou, růžovou, zkrátka světlé pastelové tóny.

     

     

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Astratex
    Štíři si nejraději někam zalezou a chtějí svůj klid, nepotřebují se na pláži předvádět. Plavky mohou mít jakékoli, ale spíše se chtějí schovat a moc rádi mají univerzální a elegantní černou barvu. Nebrání se ale odvážnějším sexy modelům, protože jsou velmi smyslní a vášniví, takže je jim vlastní tělo spíše odhalit a dát případně druhým najevo svůj sexuální zájem. Ženy se rády opalují nahoře bez, celkově mnozí Štíři problém s nahotou nemají, protože ji považují za něco zcela přirozeného. Líbí se jim přírodní materiály, slaměné klobouky, zemité, zelené nebo tmavé barvy, žádné strakaté vzory a pestrobarevné směsice.

     

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Calzedonia
    Střelci jsou velice sportovně založení, takže jim vyhovují sportovní plavky a takové oblečení k vodě, které je nebude nijak omezovat. Pro ženy jsou ideální plavky v celku, parádnice ale rády nosí vyzývavě červené dvoudílné plavky, které jsou velice sexy, což si ženy s vysokou štíhlou postavou mohou dovolit. Jsou to takové amazonky, které nemají problém s nahotou, moc rády se koupou v bikinách nahoře bez, což jim poskytuje velkou svobodu. Z plavek se jim líbí tanga styl nebo dvoudílné sportovní plavky typu lambada, v nichž si budou moct zahrát třeba plážový volejbal.

     

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Calzedonia
    Kozoroh není vyloženě plážový typ a když už, tak se raději rychle vykoupe a odchází do stínu či někam do skal. Určitě by se neměl na pláži smažit, protože ho to jednak nebaví, jednak nemá pokožku určenou k dlouhému opalování. Určitě by muži i ženy vždy měli mít nějaké ochranné plážové oblečení a pokrývku hlavy. Ženám Kozorožkám velice sluší klobouky, střídmé jednobarevné plavky, například v černé, tmavě zelené, vínově červené barvě či námořnické modré. Velice hezké jsou pro Kozoroha i plavky v retrostylu.

     

     

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Calzedonia
    Vodnáři plavky moc neřeší, protože by se nejraději koupali zcela nazí. Mají rádi svobodu a přirozenost. Tohle přesvědčení mají i mnohé Ryby, ale pokud má Vodnář spíše blíže ke znamení Kozoroha, nesvékl by se ani za nic a jeho plavky pak budou nejspíše velmi elegantní nebo v retrostylu. Každopádně Vodnáři si potrpí na extravaganci a ženy si budou nesmírně libovat ve vzdušných a rozevlátých pareo šátcích, plážových šatech, sukních a přehozech, které hrají všemi barvami. Plavky vybírají podle svého stylu a vkusu, ať už je jakýkoli. Někdo má raději sportovní plavky, které budou pohodlné a nebudou člověka při pohybu ve vodě omezovat, někdo zase vyloženě chce působit extravagantně a volí plavky, kterými rozhodně na pláži upoutá.

     

    VIDEO: Víte, jak nebezpečný dokáže být úpal?

    Video
    Video se připravuje ...
    Víte, jak nebezpečný dokáže být úpal? • Videohub

  • 12.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Plavky podle horoskopu
    Plavky podle horoskopu
    Autor: Calzedonia
    Ryby potřebují na léto plavek hned několik, protože si nedovedou představit, že by jen chvíli zůstaly na suchu. Libují si také v plážovém oblečení, v němž vypadají jako vládci moří nebo mořské nymfy, obzvláště je fascinují všechny odstíny barvy vody: zelenkavá, tyrkysově modrá, bílá, stříbřitá, šedozelená nebo modrozelená. V těchto barvách mít plavky je snem každé Ryby, ale potrpí si i na korálově růžovou, fialkovou či tmavě fialovou, indigo, námořnickou modř a podobně. Ryby se nebrání třeba ani modře pruhovaným plavkám, plavkám s kotvičkami, mají také rády lodě a plavidla všeho druhu. Co se týká plážové módy, spíše je potěší rozevlátost a romantický styl.

     

Autor: Taťána Kročková

Klíčová
slova

plavky horoskopy astrologie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz