Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Polojasno 27°C

Erotické hračky podle znamení zvěrokruhu: Střelci ocení pouta, Blíženci pomůcky s mnoha funkcemi

/
  • Erotické hračky podle znamení zvěrokruhu
    Erotické hračky podle znamení zvěrokruhu (istock.com)
    17. června 2024 ● 06:00

    Každé znamení si postelové hrátky užívá naprosto odlišně! Pojďme se tedy společně podívat na to, co v posteli vyzkoušet na základě toho, kdy jste se vy nebo váš partner narodili, a zjistit, jak svůj protějšek nejlépe uspokojit, a co na něj v posteli nejvíce zabírá.

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Soutěživý a dynamický Beran miluje pravdu a vítězství. Vzrušují ho hry s ovládáním a mocí a ve většině případů ho probouzí červená barva, takže ocení například rudou pásku přes oči, dildo s přísavkou ve stejném odstínu nebo krajkové podvazky. V kombinaci s nějakou hrou, například kdo první dospěje k orgasmu, Beranova sexuální energie zesílí na obrátkách!

     

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky na rok 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na rok 2024 • CNC

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býk je sám o sobě gurmán. Uctívá radost ve všech formách a miluje, když se může sexu oddávat všemi svými smysly. Proto se pro něj hodí například luxusní silikonové vibrátory pro extra anální nebo vaginální stimulaci. Dráždění bodu G či prostaty by mělo být v posteli samozřejmostí, stejně jako vodotěsné pomůcky, které se nezaleknou ani při koupelnových radovánkách.

     

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    Blíženec by se dal podle horoskopu popsat jako zvědavý, všestranný a vybíravý. Vyžaduje vysokou úroveň psychického dráždění a rozmanitosti, jinak se unudí k smrti. Potřebuje být co nejčastěji v očekávání, a užívá si, když má na výběr z několika možností, takže se pro něj hodí vibrátory a pulzátory s maximem funkcí, které ukojí jeho erotický hlad.

     

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 4.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Laskavý, starostlivý, soucitný, přemýšlivý, milující a emocionální Rak zbožňuje, když svým tělem i myslí může sex prožívat, ideálně souběžně i se svojí láskou. Pro takový případ je skvělý párový vibrátor se dvěma konci, který stimuluje jak klitoris a bod G, tak zároveň i mužský penis. Rak miluje také vodu, takže bude rád i za vodotěsné erotické pomůcky.

     

     

  • 5.

    Lev (23. 7. – 23. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lev potěšení doslova zbožňuje a bývá rád v centru pozornosti. Vzrušuje ho však i jistá tajemnost, o které ví jen on sám. Miluje pohodlné sedátko s velkými dildy, erotickou houpačku pro sex a další hrátky s konstrukcí pro zavěšení, pouta i bičík bere všemi deseti!

     

     

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny jsou praktické, jemné, analytické, morální, laskavé a mají sklon být lidmi, kteří si sex užívají velmi specifickým způsobem. Chybu rozhodně neuděláte, když pořídíte masážní strojek. Ovšem i taková stimulace pomocí pulzujících tlakových vln, které jsou trochu víc než jen pouhé vibrace, Pannám sedí. Zeptejte se zkušeného prodavače a rovnou se zajímejte i o erekční kroužky a obecně hračky, které se rychle, snadno, a hlavně důkladně čistí.

     

     

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Laskavé, soucitné a pod vládou planety Venuše – to jsou Váhy! Zbožňují krásu ve všech formách, potrpí si na lichotky, líbivý vzhled a rajcovní prádlo. Milují rozmar, dost často nesnášejí perverzní poznámky ani tvrdý sex. Radost má ze všeho, co je hravé, takže nepohrdne pouty, šátky, peříčky, Venušinými kuličkami či erotickými šperky.

     

     

     

    VIDEO: Horoskopy: Sport podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři podle sexuální expertky Emily Morse nebývají správně pochopeni. Jsou přirozeně vášniví, vynalézaví a tajemní. Berou sex jako něco posvátného, baví je otroctví, rádi zkoušejí svazování i důtky. Klidně se nechají i svázat a pořádně je rozproudí i používání vibrátoru na dálkové ovládání. Mají-li vhodného partnera, máloco je pro nich tabu. Nová pomůcka každý měsíc? Žádný problém, život je přece chemie!

     

     

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Osoba narozená ve znamení Střelce je v posteli jako neřízená střela. V reálném životě potřebuje svobodu a žádné omezení. Když se ale setmí, touží spíše po opaku! Vzrušení, které cítí ze svazování, se totiž nedá ani popsat! Ocení tedy pouta, přičemž si náramně vychutná každou minutu uvěznění.

     

     

     

    VIDEO: Výchova dětí podle znamení

    Video
    Video se připravuje ...
    Výchova dětí podle znamení • Videohub

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Ačkoli to na sobě nedává moc znát, Kozoroh je citlivým znamením. Uspokojení partnera je pro něj vším! Přednost tedy dá afrodiziakálním masážním olejům, se kterými svůj protějšek připraví na milostný akt.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnáři jsou známí svou nadpozemskou mentalitou. Bývají nápadití a originální a rádi experimentují. Radost mívají například z křišťálového dilda, jenž podle nich má živou energii. Nadchnou je i erotické pomůcky ze dřeva, což je materiál, který se historicky používá již od nepaměti.

     

     

     

  • 12.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Ryby
    Ryby
    Autor: istock.com
    Jemná, empatická, moudrá energie Ryb je spojená s vodou, která vládne jejich znamení. Naprosto vodotěsný vibrátor se zacílením na bod G, navíc s neuvěřitelně ergonomickým designem, který se snadno používá a zasáhne všechna správná místa, je výhra v loterii. Ryby se rády mazlí a stupňují své vzrušení, proto nepohrdnou zásobami lubrikačních gelů. Nadchnou se i pro šimrací peříčka a chmýří nebo taky masku na oči.

     

     

Autor: Monika Vráblíková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz