Horoskop na tento den je mimořádně příznivý pro všechny Berany, Vodnáře a Ryby – od rána až do hlubokého večera budou mít možnost zářit v pracovním i osobním životě a je i dost pravděpodobné, že se spontánně vyhnou  nějakým nástrahám nebo pasti, kterou na ně nepřítel (mohl být přitom převlečený za laskavého přítele, jak to už na světě chodí) nastražil.


Vodnáři mají něco jako „den podnikatelských nápadů“, Ryby budou úspěšné ve své normální práci a Berani by měli uzavřít nějaký obchod. Je pravda, že ne každý Beran je obchodní zástupce nebo obchodní manažer, pokud pracujete jako řidič autobusu, tak těch obchodů dnes moc neuzavřete, ale i tak vám bude Štěstěna nakloněna, můžete zažít situaci, kterou ostatní posléze ohodnotí slovy, „měl víc štěstí než rozumu“, ale i to je samozřejmě základem každého dobrého byznysu. Býci, Blíženci, Raci a Lvi mají síly Dobra a Zla dnes docela vyvážené.  


Stane se, že během dne hodí řeč s dobrým známým nebo s partnerem či partnerkou a dostanou návrh něčeho se zúčastnit, někam jít nebo navrhovatele či navrhovatelku někam doprovodit (na zábavu, do kina, do restaurace nebo jet na návštěvu do jiného města a podobně) – tento návrh si dobře rozmyslete, může se tady skrývat určité nebezpečí nebo ztráta, minimálně ztráta času, když už ne ztráta peněženky nebo klíčů od bytu. 

2240674:gallery:true:true
Trochu horší to dnes budou mít Panny, Váhy, Štíři a Střelci, jak to tak vypadá, tak se během dne vynoří nějaká nepříjemná povinnost něco vykonat, budete rádi, když to budete mít co nejrychleji a nejdříve za sebou. Podle konstelací to vypadá tak, že to, co jste si chtěli koupit, budete muset oželet, na něco vám nezbydou peníze, takže to nebudete mít hned, jak se říká, na dobré věci je dobré si počkat, akorát přitom s člověkem někdy čerti šijí – takže trénujte sebeovládání a pevnou vůli. Kozorohové se mohou těšit na příjemný den, ale pokud máte naplánovaný rozhovor s členem své rodiny, raději to, pokud to ještě půjde, o pár dní odložte, mohlo by vám to přinést zklamání.


Jinak jsou ale celkové osudové konstelace harmonické, takže se určitě všichni mezi sebou domluvíme a když ne dobrá nálada, tak alespoň pocit pospolitosti a spolupráce nás bude provázet celý den. Nemusí vždy platit, že je něco nepříjemné jako pondělí. I pondělí se dá užít.

Na stránkách horoskopů najdete nejen předpovědi na týden, ale i různé astročlánky.