Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Horoskop bájné Atlantidy: Jaké jste znamení a co to o vás vypovídá

/
  • (shutterstock.com)
    19. března 2018 ● 10:00

    I když se potopenou Atlantidu až do dnešních dnů nepodařilo nalézt, tvrdí se, že obyvatelé této bájné a velmi vyspělé země měli také svůj horoskop. Ten se – na rozdíl od toho našeho – neurčoval podle měsíce, ve kterém jste se narodili, ale podle konkrétního dne a měl 15 znamení. Jaké je to vaše?

  • 1.

    Azr'hal (1. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    K životu máte pozitivní přístup a razíte teorii "neuvidím, dokud to nezkusím". Jste sebejistí, víte, co je zodpovědnost, a nedělá vám problém ji převzít. Na druhou stranu se do věcí často vrháte příliš po hlavě, takže se vám poměrně často stane, že zjistíte, že jste si měli předchozí kroky nejdřív promyslet.

  • 2.

    Duirk'har (2., 3. a 4. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Jste mírumilovní, nepříliš průbojní a snažíte se za každou cenu se všemi vyjít. Vaše sebevědomí je ale bohužel závislé na tom, co si o vás myslí ostatní. Vaše cesta životem zahrnuje zmoudření a vnitřní harmonii. Musíte se ale naučit přestat naslouchat všemu, co vám radí ostatní, a začít se spoléhat sami na sebe.

  • 3.

    Ferz'oulh (5. a 6. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Žijete okamžikem, a navíc si ho dokážete parádně užít – tento talent si hýčkejte, skutečně totiž není dán každému. Jste originální, osobití a máte fantazie na rozdávání. Občas jste ale také poněkud sobečtí a nedbáte na pocity či postoje ostatních. Ve svém konání jsou tito jedinci velmi systematičtí a cílevědomí. V druhé polovině života je tak čekají výrazné kariérní úspěchy.

  • 4.

    Gal'aï (7. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Jste obdařeni bystrou myslí a přirozeným charizmatem, díky kterému v ostatních lidech vzbuzujete respekt a potřebu vás následovat. I když nejste až takoví extroverti, za jaké vás považují, máte dostatečné sebevědomí, abyste vždy dokázali bojovat za to, na čem vám záleží. Proto vás vždy víc než znervózní, že věci nejsou tak, jak jste si je naplánovali. Chcete-li žít šťastný a úspěšný život bez frustrací, budete si muset uvědomit, že náhodě zkrátka vždy neporučíte.

  • 5.

    Jni'baël (8., 9. a 10. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Šarm a styl z vás září na všechny strany a jste to právě vy, koho ostatní často nazývají "krásným". Máte vrozenou vlastnost magicky přitahovat osoby opačného pohlaví, a navíc umíte flirtovat. Díky tomu se často vyvlečete ze situací a činností, které vám nejsou úplně příjemné. Měli byste si ovšem dávat pozor na lehkomyslnost a zdánlivou povrchnost, které vám můžou být občas právem vyčítány.

  • 6.

    Klad'esh (11. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Už v raném věku jasně víte, jakou cestu si zvolit, a nemáte problém se po ní vydat. Jste zodpovědní, máte silnou vůli a nic pro vás není překážkou. Poměrně brzy dosahujete profesních úspěchů a velmi mladí se stáváte experty ve svém oboru. Jste jako zrozeni pro to, abyste vedli tým spolupracovníků nebo podřízených. Na druhou stranu ale většinou upřednostňujete profesní život před tím soukromým. Neumíte dávat najevo emoce, a tak často vlastní vinou ztrácíte lidi, na kterých vám záleží.

  • 7.

    Mama'dhoul (12., 13. a 14. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Většinou se o své úvahy dělíte jen s lidmi, u kterých jste si opravdu jistí, že je pochopí. Navíc umíte přesně vystihnout ten nejvhodnější okamžik, kdy něco říci. Neradi trávíte čas s lidmi, se kterými se nemáte o čem bavit. Zdvořilostní konverzace o počasí vás doslova ubíjejí. Celý život se vzděláváte a neustále vás žene touha po vědění. Díky tomu také nemáte problém dělat kompromisy a jste otevření dalším názorům. Tolerance v práci i ve vztazích vám rozhodně nechybí.

  • 8.

    Perd'hur (15. a 16. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Jste velmi vášniví a máte přirozené vůdcovské schopnosti. Také proto se často objevujete na pozicích, kde velíte menšímu týmu pracovníků. S vaší vášnivostí jde ovšem ruku v ruce také impulzivita a občasné náznaky agrese. Naučte se disciplíně a snadno ovládnete spalující oheň, který ve vás dřímá. Vaší obrovskou výhodou jsou fantazie a kreativita, kterých máte na rozdávání a které na vás všichni milují.

  • 9.

    Quest'hal (17. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Nikdy nejste s ničím spokojení, vždy je na co si stěžovat a proti čemu se vymezovat. Tato charakterová vlastnost vás sice neustále žene dopředu a nutí vás dosahovat vyšších cílů, na druhou stranu kvůli ní nejste ve společnosti příliš oblíbení. Neumíte lichotit ani zastírat skutečnost. Proto se občas najde odvážlivec, který se vás zeptá na radu. Naučte se své názory pronášet bez arogance a ironie a budete velmi uznávaní v jakémkoliv oboru.

  • 10.

    Sark'houm (18. a 19. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Vašimi největšími zbraněmi jsou bystrý úsudek, vzdělání a schopnost empatie. Máte zdravé sebevědomí a umíte si věřit, což vám zaručuje úspěch v profesním světě. Vaší slabostí je jenom vaše ego. Máte pocit, že nikdo, kromě vás, není dostatečně schopen ocenit vaše kvality. I když vás ostatní většinou uznávají, vaše posedlost sebou samým jim může být i poněkud k smíchu.

  • 11.

    Ek'winax (20., 21. a 22. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Málokdy vydržíte jen na jednom místě, milujete cestování, společnost a zážitky. Bohužel si tak poměrně dlouho nejste schopni zvolit životní cestu, po které byste se měli dát. Rozhodnutí, co byste opravdu v životě chtěli dělat, se tak objevuje až ve vyšším věku. Na druhou stranu pak ale investujete veškerou svou energii do toho, abyste vytyčeného cíle dosáhli.

  • 12.

    Vord'hak (23., 24. a 25. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    S trochou nadsázky by se dalo říci, že máte léčitelské schopnosti, a to především v raném období svého života, dokud jste ještě neztratili dětskou bezprostřednost. Kromě tohoto talentu jste velmi skromní, přátelští a vstřícní, což jsou vlastnosti, za které vás okolí doslova zbožňuje. Těžko by se od vás někdo dočkal něčeho zlého. V profesním životě jste spíš sólisty. Kolektiv vás ruší a vést ho příliš neumíte, proto nejraději pracujete sami.

  • 13.

    Ysb'aal (26., 27. a 28. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Jste jedincem, kterého málokdy někdo uslyší si na něco stěžovat, nebo nad něčím dokonce plakat. Pokud problém nejde vyřešit, většinou nad ním mávnete rukou a jedete dál. Máte optimistickou, avšak poněkud cholerickou povahu. Musíte se naučit kultivovat své výbuchy hněvu. Nejlépe toho docílíte sportem. Najděte si nějaký, který vás baví, a aktivně vybíjejte energii, které máte více, než dokážete zvládnout. V kolektivu jste velmi oblíbení pro nadhled a bezbřehý smysl pro humor.

  • 14.

    Za'our (29. a 30. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Jste pozitivní, optimističtí a současně máte silnou vůli a chcete v životě něčeho dosáhnout. To vás žene kupředu, aniž byste se ovšem museli uplatňovat na úkor jiných. Jste velmi zásadoví a nesnášíte zbabělost nebo podrazy. Jste vlastně takovými samozvanými mstiteli bezpráví. Kvůli tomu ale často ztrácíte koncentraci na to, co je důležité, a neustále tříštíte pozornost v maličkostech. Naučte se, že není potřeba stát vždy proti celému světu, a vybírejte si jen to, co je pro vás opravdu podstatné.

  • 15.

    Yri'birri (31. den v měsíci)

     

    Autor: iStock.com
    Poměrně často se stává, že se celý život v myšlenkách zaobíráte tím, co jste mohli udělat jinak nebo lépe, takže přehlédnete to, co se děje právě teď. Máte velmi vyvinutou fantazii a představivost a také intelektuálního a snového ducha. Zbožňujete knihy s příběhy, které vás dokážou doslova vtáhnout do děje. Realita je pro vás až příliš přímočará a nezajímavá. Jste introverti a nemáte příliš přátel. Zato ti, které máte, by pro vás skočili i do ohně.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz