Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Test osobnosti: Po které cestě kráčíte svým životem?

/
  • Vyberte si cestu, po které byste se nejraději vydali za svým osudem!
    Vyberte si cestu, po které byste se nejraději vydali za svým osudem! (archiv)
    15. září 2015 ● 06:00

    Jako cestu si vyberete? Láká vás podzimní listí, stezka vzhůru, nebo měkký mech? Otestujte se a zjistěte, co to o vás vypovídá. 

  • 1.

    Nekonfliktní povaha

    Nekonfliktní povaha
    Nekonfliktní povaha
    Autor: archiv

    Jste klidní a rezervovaní. Máte rádi krásné věci, klid, někdy jste velmi nostalgičtí. Pokud máte na výběr, vybíráte si cestu bez konfliktů, oceníte útulný domov. Velmi pravděpodobně se před vámi objeví jiná, náročnější cesta, ale nebojte se, zvládnete to a změnu oceníte.

    V minulosti jste byli velmi uzavření, zkuste teď více vyjadřovat své názory, bude to vám i okolí ku prospěchu.

  • 2.

    Dobrodružná povaha

    Dobrodružná povaha
    Dobrodružná povaha
    Autor: archiv

    Máte rádi dobrodružství, rádi se vrháte do neznáma, nebezpečí je pro vás výzvou. Vždycky jdete přímo k věci, chození kolem horké kaše není nic pro vás. Neumíte lichotit a předpokládáte, že přátelé ocení upřímnost.

    Oceňujete výzvy a věříte, že když budete tvrdě pracovat, budete mít úspěch.

    Pokud chcete vnést do svého života nové kvality, uvědomte si, že vaši blízcí vás nepotřebují nutně vidět jen v roli silného hráče, ukažte i svou citlivou stránku a dejte si občas v bojích pauzu. Bude to pro vás velmi prospěšné.

  • 3.

    Zvídavá povaha

    Zvídavá povaha
    Zvídavá povaha
    Autor: archiv

    Na všechno máte vlastní názor, raději postupujete pomaleji, ale vlastní cestou. Jste zvídaví, nechápete lidi, kteří mají strach z nových poznatků i zkušeností.

    Je ve vás rozpor mezi touhou introverta a mezi pokušením podělit se o své poznatky s ostatními. Neuzavírejte se do sebe, vaše budoucnost leží právě ve sdílení poznatků a znalostí. Zrovna tak je to i v soukromé oblasti, nebojte se občas otevřít své srdce svému okolí.

  • 4.

    Výstřední povaha

    Výstřední povaha
    Výstřední povaha
    Autor: archiv

     

    Jste trochu výstřední, vaše jedinečná osobnost přitahuje pozornost mnoha lidí, ale taky mnoho komplikací. Chybí vám smysl pro realitu, někdy jste příliš optimističtí, nezajímáte se o praktické okolnosti vašeho života, a proto můžete narazit. Neradi čelíte obtížím, ale nemusíte se bát, pomůže vám právě vaše originalita. Pozor ovšem na používání humoru, někdo ho neocení a citlivým lidem můžete i ublížit.

  • 5.

    Stabilní povaha

    Stabilní povaha
    Stabilní povaha
    Autor: archiv

     

    Jste upřímný skromný člověk, je velmi těžké vás rozzlobit. Umíte odpouštět, nezabýváte se malichernostmi a nemáte rádi extrémy. Možná někdy narazíte na problémy, ale vy jste velmi odolní a stabilní, hned tak něco vás nerozhází.

    Vaše povaha vám zajišťuje hodně přátel, dejte však pozor, aby byli stejní jako vy a zbytečně vás nevyužívali. Hledejte takové, kteří vám vaše laskavosti oplatí.

  • 6.

    Uzavřená povaha

    Uzavřená povaha
    Uzavřená povaha
    Autor: archiv

     

    Máte bohatý vnitřní život, nevadí vám být ve svých názorech osamělí, protože jste přesvědčení, že máte pravdu. Na druhé straně, otevřené konfrontaci se vyhýbáte, raději bádáte v soukromí. Pozor, pokud se pořád budete schovávat ve stínu, neuplatníte své názory. Váš vnitřní svět je krásný a obohacující, pokuste se ho zprostředkovat i ostatním, jinak ztrácí smysl.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz